- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi begonvil00
-
Adam gerçek mi hissi uyandi bende.bu da sizin annenizin hatasi. ne yapalim onun kocasi polisse? siz hayatiniz boyunca onlardan daha zengin olacaksiniz, nereye kadar onlara gore yasayacaksiniz?
yok ya bu adama yazik olmus. cok garip kafadasiniz siz ailece. yanlis anlamayin ama adami da evlilige iyi ikna etmissiniz herhalde tanisir tanismaz evlendiniz. cunku ailenizin bu kafasini goren kimse evlenmezdi.
adam cikip ben mesihim dese bi acaba derim simdi. olmaz yani bu kadari cidden peygamberlik is.Adam gerçek mi hissi uyandi bende.
Konuya eklediğiniz her detay eşinizin karakter olarak ne kadar düzgün olduğunu vurguluyor. Soruyorum konu sahibi derdiniz ne, ne istiyorsunuz? Eşinizin kıymetini bilin ve lütfen eşinizi bu konularla yormayın, bıktırmayın...Bu konuda bir olay yaşanmıştı, anlatmak istememiştim ama açtığınız için kısaca özet geçeyim.
Kardeşim evlendiği yıl eşim Rixos Premium Otelde rezervasyon yaptırmıştı. Annem o dönem eşime oğlum şimdi onlar da balayına gidecekler. Haliyle herkesin gözü onlarda olacak. Bence sen rezervasyonu iptal ettir. Yani millet demesin işte büyük kızınlar böyle bir otele gitmiş, diğerleri balayı olmasına rağmen şöyle otele gitmişler dedi. Eşimde iptal ettirmiş ve sonraki seneye aktarmıştı. Yani bundan başka bir olay olmadı.
Burda bile üstünlük kurma çabası ben istemedigim için yok , karar aldık düşünmüyoruz değil . Ya da çocuğumuz yok da diyebilirdiniz. Eşinizin karşısında çok mu yetersiz hissediyorsunuz. Güven sorunu sizde değil esinizde var ki maaşını söylemiyor. Belki de başka bı hayat için plan yapiyorÇocuk yok, ben istemediğim için yok. Güven konusunda en ufak sorunumuz olmadığına eminim. Yani bunca zaman hep gözümün içine baktı, bir dediğimi iki etmedi. Öyle olsa illa hissettirirdi bunu.
Bu konuda bir olay yaşanmıştı, anlatmak istememiştim ama açtığınız için kısaca özet geçeyim.
Kardeşim evlendiği yıl eşim Rixos Premium Otelde rezervasyon yaptırmıştı. Annem o dönem eşime oğlum şimdi onlar da balayına gidecekler. Haliyle herkesin gözü onlarda olacak. Bence sen rezervasyonu iptal ettir. Yani millet demesin işte büyük kızınlar böyle bir otele gitmiş, diğerleri balayı olmasına rağmen şöyle otele gitmişler dedi. Eşimde iptal ettirmiş ve sonraki seneye aktarmıştı. Yani bundan başka bir olay olmadı.
Dünya ahret kardaşım olsun ama allah bilir bı de yakışıklıdir böyle ilik gibi taş gibiAdam gerçek mi hissi uyandi bende.
Genel olarak herkesi yanlış anliyorsunuz ama ben sizi uyarmak isterim nacizane. Ailenizin eşinizden böyle birşey istemesi çok garip .Belli ki kızkardeşiniz sizin evliliğinizle kendi evliliğini kiyasliyor ve problem çıkarıyor .( İlişkiler için en etkili şeylerden biri )Bu durumda da anneniz eşinizden böyle birşey rica edebiliyor . Bana kalırsa katlanilacak bir durum değil eşiniz ailenize saygısından bunu kabul etmiş bu zamana kadar belli .Bundan sonra sizin anlayışlı olmanızın zamanı gelmiş .Çocuk yok, ben istemediğim için yok. Güven konusunda en ufak sorunumuz olmadığına eminim. Yani bunca zaman hep gözümün içine baktı, bir dediğimi iki etmedi. Öyle olsa illa hissettirirdi bunu.
Bu konuda bir olay yaşanmıştı, anlatmak istememiştim ama açtığınız için kısaca özet geçeyim.
İşte sonra biz de evde kalalim ahaha . Adam arkadaşım olsa gel sen daha düzgün bir hayatı hak ediyorsun diyip , ayrılık konusunda destek olurdumDünya ahret kardaşım olsun ama allah bilir bı de yakışıklıdir böyle ilik gibi
Adam gerçek mi hissi uyandi bende.
adam cikip ben mesihim dese bi acaba derim simdi. olmaz yani bu kadari cidden peygamberlik is.
Konuya eklediğiniz her detay eşinizin karakter olarak ne kadar düzgün olduğunu vurguluyor. Soruyorum konu sahibi derdiniz ne, ne istiyorsunuz? Eşinizin kıymetini bilin ve lütfen eşinizi bu konularla yormayın, bıktırmayın...
Burda bile üstünlük kurma çabası ben istemedigim için yok , karar aldık düşünmüyoruz değil . Ya da çocuğumuz yok da diyebilirdiniz. Eşinizin karşısında çok mu yetersiz hissediyorsunuz. Güven sorunu sizde değil esinizde var ki maaşını söylemiyor. Belki de başka bı hayat için plan yapiyor
Dünya ahret kardaşım olsun ama allah bilir bı de yakışıklıdir böyle ilik gibi
İşte sonra biz de evde kalalim ahaha . Adam arkadaşım olsa gel sen daha düzgün bir hayatı hak ediyorsun diyip , ayrılık konusunda destek olurdum
Senin eşin benim eşime benziyor naif kibar ama çok şükür ben sana benzemiyorum ..adamın gözü acilsada seni bosasa çekilir dert değilsin ...kontrol manyagisin senin dediğin gibi davranmak zorunda mı eşin, koskoca adam .. ben olsam misal bende yanlarına gider oyuncak yapar eşimle cilvelesirdim çaktırmadan ..sen umutsuz vakasin eşin daha iyilerini hakediyor.Bu konularda hiç sorun etmez. Birlikte pikniğe gitcez derim gider, gezmeye gitcez derim gider. Yani evlerine dahi gider. Ama soğuk davranıyor işte. Yani arkadaşlarıyla ya da başka insanlarla yaptığı gibi samimi sohbet muhabbet etmiyor. O soru sorarsa cevap veriyor.
Mesela tüm aile, diğer akrabalar vs. bir araya geliyoruz. Tüm akrabalar vs. eşimi sever ve saygı duyar. Hatta sülalede 9-10 tane damat var, hep derler en iyisi seninkisi diye. Neyse işte tüm sülale bir araya geldiğimizde de muhabbet sarmazsa çıkar dışarı çocuklarla falan oynar, çocuklara oyuncaklar yapar falan. Yani böyle durumlarda işte bende üzülüyorum. Eniştem konuşurken biraz üst perdeden konuşur yani övünerek. İşte bunu duyunca da kaçıyor
Çok zorlamazsanız kısmeti olmaya devam edersiniz.Saçmalamaya ve kırıcı olmaya başladınız. Kimse kimseyle zorla evlenmedi. Severek ve isteyerek evlendik. Yani ben diyorum sorun yaşıyoruz, siz neyden bahsediyorsunuz. Benim kısmetim oymuş, onunki ben. Bunda ne var?
Yok sister ya, bazı adamlar bundan alıyor. Canına okudukça kıymetli oluyorsun. Nerede bu sorudaki gibi mükemmel adamlar görsem, yanındaki kadınlar aşağı yukarı konu sahibi gibi oluyordu.İşte sonra biz de evde kalalim ahaha . Adam arkadaşım olsa gel sen daha düzgün bir hayatı hak ediyorsun diyip , ayrılık konusunda destek olurdum
Kimse zorla evlenmedi kimse ile, evlenmek iki kişinin rızası ile olur, ama iplerin kopması için tek kişinin rızası yeter.Saçmalamaya ve kırıcı olmaya başladınız. Kimse kimseyle zorla evlenmedi. Severek ve isteyerek evlendik. Yani ben diyorum sorun yaşıyoruz, siz neyden bahsediyorsunuz. Benim kısmetim oymuş, onunki ben. Bunda ne var?
Eğer söyledikleri yada yazdıklarınız doğruysa siz ve aileniz hatalısınız üstüne gitmek ne demek aynı şeyi eşiniz size yapsa eltinizle ilgili ne hissederdiniz yada buradan nasıl bir konu açardınız bir düşünün sevmiyor saygı duyun.Eniştenizden size fayda olmaz hiçbir konuda..sizin için önemli olan eşiniz olmalıMerhabalar
sabah bacanaklar arası anlaşmazlık diye konu açmıştım. BURADA
Eşim Bilgisayar mühendisi. İş yerinde sürekli yazılım işleri ve kodlama işleriyle uğraştığı için bazen kafası dolu oluyor. Ama 4 yıllık evliyiz ve bugüne kadar hiç bunu bana yansıtmamıştı. Her zaman anlayışlı, olgun olarak yaklaşmıştı. Bugün yukarıdaki bahsettiğim konu üzerine duramadım ve yine bu konuyu açtım.
Yüzyüze konuşunca belki daha etkili olur diye işten geldi ve yemeğe oturduğumuzda bu konuyu açtım. Eniştemin ne olursa olsun bacanağı olduğunu ve onunla iyi geçinmesi gerektiğini söyledim.
Bak yemek yiyoruz şuan, sabahta açtın bu konuyu lütfen uzatma dedi. Bende düzgün bir şekilde uzatmadığımı ama rahatsız olduğumu dile getirdim. Sürekli bu konuyu dillendiriyorsun diye serzenişe başladı lütfen bu konuda bana ısrar etme. Senin için saygı duyuyorum ama sevmek zorunda değilim ve bu konuyu kapatmak istiyorum dedi. Bunun üzerine bende ailem rahatsız oluyor bu durumdan dedim ve işte olay burada koptu..
Maalesef elindeki kaşığı sert bir şekilde bırakarak, ben sabahtan akşama kadar binlerce kodun içerisinde kendimi kaybediyorum, işimin zorluğunun farkındasın ama bu senin umrunda değil. Varsa yoksa enişten başka bir şey yok. İş yerinde dahi onca işimin arasında arayıp bana enişteni savunuyorsun. Ben 4 yıldır damatlarıyım, bir gün olsun kötü söz etmedim, gönüllerini daima hoş etmek için uğraştım. Benim memnun etmem gereken önce sensin sonra ailen. Enişten umrumda değil, onun da gönlünü hoş edecek değilim. Ailen buna neden takılıyor? Sonuçta ona kızıp sana mı bir şey yapıyorum ya da onunla aynı ortamdayken huzursuzluk mu çıkarıyorum? Nedir sizin bu XXXX kişisi sevdanız ya diyerek sert bir şekilde çıkıştı. Doğum günü olur hepiniz peşinde gezersiniz, aynı ortamda buluşuruz hepiniz peşinde divane olursunuz, bir gün olsun bunları ben sorun etmedim. En iyi damadınız o olsun dedim ses etmedim saygısızlık etmedim. Ama siz meğer benim kararlarıma hiç saygı duymuyor, düşüncelerime önem vermiyormuşsunuz. Sizin istediğiniz illâ benim sert birisi ters birisi olmam mı? Yeter artık ya bi kendinize gelin, dünyada tek damat o değil, sevmiyor olabilirim, konuşmak muhattap olmak istemiyor olabilirim. Kendini beğenmiş bir insanı sevmek zorunda değilim gibisinden konuşmalar devam etti.
Yani evet iş olarak stresli bir işi olduğunu biliyorum. Ama bunca laf edecek kadar üstüne gittiğimi düşünmüyorum.
4 yıldır hiç sesini yükseltmeyen eşim maalesef tüm içinde ne var ne yoksa döktü. Ve sanırım işi düzeltmeye çalışırken tamamen mahvettim. Dertsiz başıma dert açtım.. Eşim çok anlayışlı ve ılımlı bir insandır fakat sildiği şeyi asla tekrar yazmaz. Yani aşırı derece gururu vardır, bir şeyi kazanmak için çok çabalar ama kaybederse ya da karşısındaki insan o çabasına karşılık vermezse anında siler ve asla taviz vermez. Şimdi öyle bir duruma geldi ki konu, maalesef sanırım bu konuyu tamamen sildi..
Nolacak böyle nasıl olacak nereye gidecek bu iş
aslında bunu derken bile uzatmışsınız.Bende düzgün bir şekilde uzatmadığımı ama rahatsız olduğumu dile getirdim.
Demek ki bu adamların kötü yönü de buYok sister ya, bazı adamlar bundan alıyor. Canına okudukça kıymetli oluyorsun. Nerede bu sorudaki gibi mükemmel adamlar görsem, yanındaki kadınlar aşağı yukarı konu sahibi gibi oluyordu.Kaprisli, dediğim dedik, ikide bir tavır yapıp küsen, adamın ömrünü törpüleyen cinsten. Adamlar da bu kadınlara bayılıyordu, acı çekmekten hoşlanıyorlarsa demek.
O da var haklısınızYok sister ya, bazı adamlar bundan alıyor. Canına okudukça kıymetli oluyorsun. Nerede bu sorudaki gibi mükemmel adamlar görsem, yanındaki kadınlar aşağı yukarı soru sahibi gibi oluyordu.Kaprisli, dediğim dedik, ikide bir tavır yapıp küsen, adamın ömrünü törpüleyen cinsten. Adamlar da bu kadınlara bayılıyordu, acı çekmekten hoşlanıyorlarsa demek.
E bunu yapmasa iyiymiş, şimdi beklentileriniz yükseldi tabi, bunu da yapsa şunu da yapsa ne olur modundasınız şu an. Adam elini vermiş kolunu alamaz olmuş.Bu konuda bir olay yaşanmıştı, anlatmak istememiştim ama açtığınız için kısaca özet geçeyim.
Aynen, efendi kadın yaramıyor bunlara. Kısıtlayacaksın, telefon karıştıracaksın, ailenle ilgili darlayacaksın. O zaman kıymete biniyorsun.Demek ki bu adamların kötü yönü de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?