Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Adam gerçek mi hissi uyandi bende.

Konuya eklediğiniz her detay eşinizin karakter olarak ne kadar düzgün olduğunu vurguluyor. Soruyorum konu sahibi derdiniz ne, ne istiyorsunuz? Eşinizin kıymetini bilin ve lütfen eşinizi bu konularla yormayın, bıktırmayın...

Babam da sevmez annemin eniştesini. Merhaba meraba.
Ne gereksiz bir ısrar.
O adam size eltinle iyi geçin,eltin de eltin dese burada otuziki konu açar,adamı tüm KKya yuhalatirdiniz.
Adam yüzde yüz haklı, bugüne kadar sessiz olgun diye de böyle gereksiz gereksiz konularda canını sıkmaya devam etmeyin. Kimse de ablanizin eşini sevmek,iyi anlaşmak zorunda değil. Kavga etmesin yeter

Burda bile üstünlük kurma çabası ben istemedigim için yok , karar aldık düşünmüyoruz değil . Ya da çocuğumuz yok da diyebilirdiniz. Eşinizin karşısında çok mu yetersiz hissediyorsunuz. Güven sorunu sizde değil esinizde var ki maaşını söylemiyor. Belki de başka bı hayat için plan yapiyor

Genel olarak herkesi yanlış anliyorsunuz ama ben sizi uyarmak isterim nacizane. Ailenizin eşinizden böyle birşey istemesi çok garip .Belli ki kızkardeşiniz sizin evliliğinizle kendi evliliğini kiyasliyor ve problem çıkarıyor .( İlişkiler için en etkili şeylerden biri )Bu durumda da anneniz eşinizden böyle birşey rica edebiliyor . Bana kalırsa katlanilacak bir durum değil eşiniz ailenize saygısından bunu kabul etmiş bu zamana kadar belli .Bundan sonra sizin anlayışlı olmanızın zamanı gelmiş .

He bir de diyorsunuz ki kim istemez kardeşiyle tatile gitmek .Ben istemem mesela . Abimle aram çok iyidir ama onlar uyumayı ,dinlenmeyi seviyor ben gezmeyi .Bu tarz durumlardan ötürü eşime teklif bile etmem . Kaldı ki o enistenizden hoşlanmıyormus bu durum eziyet olur .

Dünya ahret kardaşım olsun ama allah bilir bı de yakışıklıdir böyle ilik gibi
İşte sonra biz de evde kalalim ahaha . Adam arkadaşım olsa gel sen daha düzgün bir hayatı hak ediyorsun diyip , ayrılık konusunda destek olurdum

Adam gerçek mi hissi uyandi bende.

adam cikip ben mesihim dese bi acaba derim simdi. olmaz yani bu kadari cidden peygamberlik is.

Dünya ahret kardaşım olsun ama allah bilir bı de yakışıklıdir böyle ilik gibi

İşte sonra biz de evde kalalim ahaha . Adam arkadaşım olsa gel sen daha düzgün bir hayatı hak ediyorsun diyip , ayrılık konusunda destek olurdum

Saçmalamaya ve kırıcı olmaya başladınız. Kimse kimseyle zorla evlenmedi. Severek ve isteyerek evlendik. Yani ben diyorum sorun yaşıyoruz, siz neyden bahsediyorsunuz. Benim kısmetim oymuş, onunki ben. Bunda ne var?

Senin eşin benim eşime benziyor naif kibar ama çok şükür ben sana benzemiyorum ..adamın gözü acilsada seni bosasa çekilir dert değilsin ...kontrol manyagisin senin dediğin gibi davranmak zorunda mı eşin, koskoca adam .. ben olsam misal bende yanlarına gider oyuncak yapar eşimle cilvelesirdim çaktırmadan ..sen umutsuz vakasin eşin daha iyilerini hakediyor.

Saçmalamaya ve kırıcı olmaya başladınız. Kimse kimseyle zorla evlenmedi. Severek ve isteyerek evlendik. Yani ben diyorum sorun yaşıyoruz, siz neyden bahsediyorsunuz. Benim kısmetim oymuş, onunki ben. Bunda ne var?
Çok zorlamazsanız kısmeti olmaya devam edersiniz.

Yok sister ya, bazı adamlar bundan alıyor. Canına okudukça kıymetli oluyorsun. Nerede bu sorudaki gibi mükemmel adamlar görsem, yanındaki kadınlar aşağı yukarı konu sahibi gibi oluyordu. Kaprisli, dediğim dedik, ikide bir tavır yapıp küsen, adamın ömrünü törpüleyen cinsten. Adamlar da bu kadınlara bayılıyordu, acı çekmekten hoşlanıyorlarsa demek.

Kimse zorla evlenmedi kimse ile, evlenmek iki kişinin rızası ile olur, ama iplerin kopması için tek kişinin rızası yeter.

Eğer söyledikleri yada yazdıklarınız doğruysa siz ve aileniz hatalısınız üstüne gitmek ne demek aynı şeyi eşiniz size yapsa eltinizle ilgili ne hissederdiniz yada buradan nasıl bir konu açardınız bir düşünün sevmiyor saygı duyun.Eniştenizden size fayda olmaz hiçbir konuda..sizin için önemli olan eşiniz olmalı

Bende düzgün bir şekilde uzatmadığımı ama rahatsız olduğumu dile getirdim.
aslında bunu derken bile uzatmışsınız.
siz ciddi misiniz? kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyorsa olay bitmiştir. naçizane tavziyem aileniz ve özellikle enişteniz ile eşinizi çok sık görüştürme isteğinizden vazgeçin. üstelik eşinin rezervasyonu iptal etmesi büyük olgunluk çok insan bunu asla yapmaz. şahsen benim eşim ki annemi çokçok sever ama annem böyle bir şey dese ne alaka? derdi(kibar versiyon).

Demek ki bu adamların kötü yönü de bu

O da var haklısınız gidip biraz cirkeflik öğreneyim ) aslında mesele şu birini alttan aldıkça simariyor fazlasını istiyor. Yakın bir arkadaşımın görüştüğü vardı normalde sesi çıkmazdı . Ama çocuk efendi oldukça alttan aldıkça eziyet etti, oyaladı ,. Bir gün dedim bırak çocuğu ben ona daha iyisini bulacağım , yazıktır diye . Aklı basina geldi toparladı . Kaidn farkında değil mutluluğunun ama adamın gözü açılır yakındır .

E bunu yapmasa iyiymiş, şimdi beklentileriniz yükseldi tabi, bunu da yapsa şunu da yapsa ne olur modundasınız şu an. Adam elini vermiş kolunu alamaz olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…