• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Ne bilim 25 yasinda yonetici oldu demişsin şimdi sandim. E niye soylemio maaşını sence?
Bence de enisteden daha önemli sorunları var konu sahibinin...belki de adam yıllardır nelere katlandı , baktı oluru yok, yurtdışına kaçayım diye birikim yapıyor. Konu sahibine beraber gidelim diye teklif etse de zaten kadının eniştesini bırakıp gitmeyeceğini bildiği için bahsetmemesi de normal bence

Bence de enisteden daha önemli sorunları var konu sahibinin...belki de adam yıllardır katlandı baktı oluru yok, yurtdışına kaçayım diye birikim yapıyor. Konu sahibine teklif etse de zaten eniştesini bırakıp gitmeyeceğini bildiği için bahsetmemesi normal
Enişte tek sıkıntı değil bence.

Eş kişisi döviz kuru gibi yükseliyor durduramıyoruz :KK45:

Ne alaka?
Ne bilim 25 yasinda yonetici oldu demişsin şimdi sandim. E niye soylemio maaşını sence?

25 yaşında yönetici oldu hemen evlendim demedim. Söylememe sebebi olarak, böyle gördüm ve böyle yetiştim diyor. Ki sadece ben değil, kimse bilmiyor. Kendi ailesi de bilmiyor.

Bence de enisteden daha önemli sorunları var konu sahibinin...belki de adam yıllardır katlandı baktı oluru yok, yurtdışına kaçayım diye birikim yapıyor. Konu sahibine teklif etse de zaten eniştesini bırakıp gitmeyeceğini bildiği için bahsetmemesi normal
Eniştem de gelsin der :D adam kizinca da kim istemez ki bunu niye kiziosun der.

Ya işte bunu insanlar yanlış anlıyor. Türkiye'nin en büyük 10 şirketinden birisinde yöneticilik yapıyor. Yani herkesin bildiği bir şirket. Haliyle insanlar da bununla ilgili sorular sormak istiyorlar. Ama işte neyse ya offf
benim nisanlim su an googleda calisiyor ama proje bazli, buyuk ihtimalle annesi babasi ve ben haric kimse bilmiyor. benim babam bile bilmiyordur. bahsetmedik lafi acilmadi yani. bu yilin basinda teknoloji devi bir firma bir liste yayinladi dunya genelinde en cok gelecek vaad eden muhendislerin listesini, nisanlim ilk 10daydi. simdi turkiyedeki arkadaslarimiza sorsak bilmezler ama camiadaki herkes biliyor. isleri bu oldugu icin duydular ama biz arkadas ortaminda bunu anlatmadik gerek gormedik.

yani bir aile ortaminda insan meslegiyle ilgili konusmak istemeyebilir. ogretmen olursun mesela guncel mevzulardan iste okul acilacak mi acilmayacak mi onu konusursun, doktor olursun covidden bahsedersin. allah askina muhendis ne konusabilir? siz bankacisiniz mesela ne konusuyorsunuz? bir de eniste ne is yapiyor?

ben bu kocada kendimi gordum galiba ve hic yadirgamadim. ben lafi acilmadikca okudugum okulu bile soylemem. cunku onlara ne yani. okul iste der gecerim.

Şu an herkesin arayıp bulamadığı bir adama sahipsiniz. Eşinizin özellikleri bayağı iyi. Yönetici 33 yaşında bilgisayar mühendisi kitap okuyan kimseye karışmaya sakin bir kişilik . Kabile halinde yaşamaktansa minimalist ailesine düşkün biri. Nerden buldunuz böyle bir adamı burcunuz ne acaba. Para konusunda da sıkıntınız yok. Mükemmel bir hayatınız olabilir/di. Enisteniz olmasaydı. Ben çok üzüldüm şuan. Hep iyi kızlar kötü adamlara denk geliyor. İyi adamlarsa böyle eriyip gidiyor.

benim nisanlim su an googleda calisiyor ama proje bazli, buyuk ihtimalle annesi babasi ve ben haric kimse bilmiyor. benim babam bile bilmiyordur. bahsetmedik lafi acilmadi yani. bu yilin basinda teknoloji devi bir firma bir liste yayinladi dunya genelinde en cok gelecek vaad eden muhendislerin listesini, nisanlim ilk 10daydi. simdi turkiyedeki arkadaslarimiza sorsak bilmezler ama camiadaki herkes biliyor. isleri bu oldugu icin duydular ama biz arkadas ortaminda bunu anlatmadik gerek gormedik.

yani bir aile ortaminda insan meslegiyle ilgili konusmak istemeyebilir. ogretmen olursun mesela guncel mevzulardan iste okul acilacak mi acilmayacak mi onu konusursun, doktor olursun covidden bahsedersin. allah askina muhendis ne konusabilir? siz bankacisiniz mesela ne konusuyorsunuz? bir de eniste ne is yapiyor?

ben bu kocada kendimi gordum galiba ve hic yadirgamadim. ben lafi acilmadikca okudugum okulu bile soylemem. cunku onlara ne yani. okul iste der gecerim.

"Geçen bir kod yazmışım, off sorma, fıstık gibi 10 numara, yeme de yanında yat" gibi konular konuşulabilir bence.

Ben onun bu özelliklerini bilerek evlendim. Bu özellikleriyle ilgili de bir sorunum yok. Sadece kız kardeşimin kocası övünüyor diye sevmiyor buna istinaden diyorum o övünüyorsa sende övün diyorum. Anlatmaya çalıştığım bu.

Ya dürüst olun, bunu kim istemez? Kim kardeşiyle tatile gitmek istemez ki? Bende bunu istedim. Tabi ki eşimle de birlikte bir şey yapmak istiyorum, ki onunla da zaten tatile gidiyoruz. 10 gün onunla tatil yapıyoruz, 4-5 gün de kız kardeşlerimle yapmayı istememin neresi suç gerçekten?
Durust olayım ben istemem.
Kız kardeşimle kendi başıma tatil ayrı bir şey, eşiyle cumbur cemaat tatil ayrı şey, hayatta da istemem :)
Eşiniz size 3 gömlek fazla birisi bence.
Onu anlayacak bir eşi yok maalesef.
Varsa yoksa eniştesi :)
Kardeşiyle tatili :)
Pof.

Benim eşim de yazılımcı
Bir kız kardeşim var
Aynı senaryoyu bizim üzerimizden ona sordum
Başlarım senin eniştene dedi :)
Benim kız kardeşimin eşi iyi hoş ama, oturur paşa gibi hizmet bekler, anası öyle alıştırmış. Maaile mangala gittiğimizi düşünemiyorum. Benim koca alır etli şişi kafasına vurur dmfmfmmcmvm

Ne alaka?

25 yaşında yönetici oldu hemen evlendim demedim. Söylememe sebebi olarak, böyle gördüm ve böyle yetiştim diyor. Ki sadece ben değil, kimse bilmiyor. Kendi ailesi de bilmiyor.
Tamam peki. Benim de her ay muhasebecim eşime brifing vermio ama uc asagi bes yukari bilir. Su kadarini kumarda yedim bile derim. Hesabini vermem ama bu hayatindaki insana verdigin önemi de gosterir sır gibi saklancak bisey degil bu ayni evde yasiosunuz, kaldi ki maaş onunki, yani her ay ayni rakam nerdeyse. Niye soylemesin ki insan bunu eşine. Bu görgü degil. Bence ya size itimadi yok ya da sinsi.

Polis memuru

Back