Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

e yani polis sabahtan aksama kadar insanlarin icinde, herhalde anlatacak bir seyi var.

ikisinin kulvari bir degil ki. tabi ki isiyle ilgili polis daha cok konusacak.

yani sizde ciddi bir sorun var, siz bunun muhakemesini yapamiyor musunuz? esinizi polisle mi kiyasliyorsunuz?

Allah aşkına polis ile mühendis ne konuşabilir ki polislere saygım sonsuz ama ne konuşacak adam kod şu bu dese eniştenin beyni error
konu sahibinin ciddi sorunlari var ben artik emin oldum. normal seviyede zekayla yapilacak karsilastirma degil. polis bu ya sabahtan aksama kadar bin tane olay goruyor anlatacak yuzlerce seyi vardir adamin. muhendis yemek molasina cikabilirse bayram eder ne anlatacak?

Yay burcuyum. Staj yaptığım dönemde tanışmıştık.
Ya hiçbir konuda sıkıntımız yok. Ne maddi ne manevi hiçbir sorunumuz yok. Yani bir gün olsun acaba dedirtmedi. Bu konularda hakkını yemem.

Babası da annesine söylemezmiş. Annesine bu konuyu açmıştım, annesi de kızım 40 yıldır evliyim daha babanın ne maaş aldığını hala bilmem demişti. Eli açıktır, asla bir kıskançlığını görmedim, bir borç isteyen ya da herhangi bir talebi olanı geri çevirdiğini asla görmedim. Ama söylemiyor işte.

Daha önce bir muhabbetine şahit olmuştum, ben ah edilmesine çok dikkat ederim, insanlar sende olan şeye bir ah etse o ahı bir tutsa herşey yerle bir olur. O yüzden daima şükredip, kendi içinde yaşayacaksın gibisinden şeyler söylüyordu arkadaşlarına.

Esin için acaba dememissin ama eşini senin için acaba diyecek kivama getirmissin

Eşiniz şuanda baya acaba diyordur eminim , güvenini kazanamadiniz bence . Adam size güvenmiyor da söylemiyor çocuk var mı ? Yoksa adam bitirmeye daha yakın bence

Üniversite zamanı babam ile annem bugün neler yaptın derslerin nasıl vs diye sorardı bende başlardım göstere göstere şu eski yazıtları çevirdik ek kök tahlili yaptık şu eski dilin çözümlemesini yaptık babam o an henele hübele oldu kızım bu ne çivi yazısı mı ben anlamam bunlardan diyip bir daha ne sordu me etti aghjk en son arayıp kızım burada bir abi osmanlıcaya arapça diyor doğru mu diye sormuştu başka kelamımız olmadı ben şimdi gidip teyze enişte vs ne konuşucam şiir desem roman desem adamlar açıp hayatı boyunca kitap okumamışlar anca günlük sohbet yani

Silah zoruyla oturtsun eşini en iyisi ya da rus ruleti teklif etsin. Benim enistem de polisti kendisiyle hic tartisilmazdi valahi silahindan aldigi yetkiyle abuk sabuk konuşurdu. Hele son yillardaki alimlarda iyice sacma sapan tipleri polis yaptilar. Bizim sülalede uzak bi kuzen var mesele ruh hastasiydi oglan babanneminn evine gelip aylarca hizmet ettiridi kendine 85 yasindaki kadina. Kafadan kontakti onu bile polis yaptilar. Duzgun isini yapanlari tenzih ediorum. Polis asker taksici ayri minnoş bi yerin var bunlarin kalbimde ama <3

Kitap okuyan bir kocaya sahipsin, kitap okuyan bir erkek.. yemin ederim ki senin hakettigin işten sonra gece yarisina kadar kahve de takilan, tek hobisi maç izlemek olan, ataerkil zihniyette, erkegin ve ailesinn kadından daha üstün oldugunu düşünen bir hödük.. bak o zaman degil enişte konusunda zorlamak, o adamı ailenle görüsturmeye bile ikna edebiliyon mu bakam.. o zaman duvarlara vurursun kafanı..

Daha ne olmasini bekliyorsun boyle gidersen bir kac aya bosaniyoruz ne olacak diye konu acarsin buraya
Esine Allah yardim etsin
Mutlu yuvani elinle yikacaksin
Kiz kardesim yok olsa da toplu tatile gitme gibi bir imkanimiz yok gunu birlik ancak gideriz o olur iste

Ustelik sizden sonra evlenmis bir aileyi niye bu kadar onemsediniz anlamadim herkesin yeri farklidir
Kiz kaardesinizden uzak durun acayip kiskaniyor sizi
Allah bilir dugunu balayisi sizinkinden 10 kat guzel olmustur

Adamdan ayrılsa adamın kismetleri sıraya dizilir . Böyle kadınlar var hayatıyla ilgili hava atmaya , kocasını göstermeye . Kocası aşmış olayı , çalışıyor , başarıyor kendi içinde hayatını yaşıyor

Tam bir kimler kimlerle konusu oldu hakkaten...

Eşiniz şuanda baya acaba diyordur eminim , güvenini kazanamadiniz bence . Adam size güvenmiyor da söylemiyor çocuk var mı ? Yoksa adam bitirmeye daha yakın bence

Çocuk yok, ben istemediğim için yok. Güven konusunda en ufak sorunumuz olmadığına eminim. Yani bunca zaman hep gözümün içine baktı, bir dediğimi iki etmedi. Öyle olsa illa hissettirirdi bunu.

Bu konuda bir olay yaşanmıştı, anlatmak istememiştim ama açtığınız için kısaca özet geçeyim.
Kardeşim evlendiği yıl eşim Rixos Premium Otelde rezervasyon yaptırmıştı. Annem o dönem eşime oğlum şimdi onlar da balayına gidecekler. Haliyle herkesin gözü onlarda olacak. Bence sen rezervasyonu iptal ettir. Yani millet demesin işte büyük kızınlar böyle bir otele gitmiş, diğerleri balayı olmasına rağmen şöyle otele gitmişler dedi. Eşimde iptal ettirmiş ve sonraki seneye aktarmıştı. Yani bundan başka bir olay olmadı.

Sevmediği muhabbete niye zorla katılsın? Siz kendinizi nerelerde görüyorsunuz da adamdan bunu bekliyorsunuz? Bazı şeyler eş hatırına bile yapılmaz.
Ha bir de adamı zorla hödük yapma niyetinde misiniz? Niye övünsün ya? Herkes gibi bir mesleği var adamın.
Adamı el birliği ile delirteceksiniz. Ve evet, size ve ailenize uygun olmadığı için boşanmak isteyebilir. Siz de mesleği ile övünen, sevmediği ortamda mutluymuş gibi davranan bir riyakar damat bulursunuz artık.

Adam peygamber çıktı rıza baba

adam buna bile karsi gelmemis

bu da sizin annenizin hatasi. ne yapalim onun kocasi polisse? siz hayatiniz boyunca onlardan daha zengin olacaksiniz, nereye kadar onlara gore yasayacaksiniz?

yok ya bu adama yazik olmus. cok garip kafadasiniz siz ailece. yanlis anlamayin ama adami da evlilige iyi ikna etmissiniz herhalde tanisir tanismaz evlendiniz. cunku ailenizin bu kafasini goren kimse evlenmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…