Başıma büyük bir dert fırtınası geliyor yorumunuza ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar çocuk için gitmedim adet olmadığım için gittim düzelsin diye çünkü hormonal olarak problem vardı rutin hayatımı etkiliyordu gittiğim doktorlar kendisi dedi

Yaptığını kınamam da eleştirmem de ama kürtaja parası çıkışmayan anne baba çocuğa hangi parayla bakacak? Ailenize mi güveniyorsunuz?

O esnada yanımda 3k para yoktu şuan param var bahsettiğim konu para konusu mu hanımefendi

Arkadaşlar çocuk için gitmedim adet olmadığım için gittim düzelsin diye çünkü hormonal olarak problem vardı rutin hayatımı etkiliyordu gittiğim doktorlar kendisi dedi
Ayrıca adet düzensizliği için gidildiğinde doğum kontrol hapı önerilir zaten
Erkek üye değilsen bunu bilmen lazım

konuya bismillah uyarısı yapıp devamında anne babaya saygısızlık, zina, kürtaj, gayri meşru çocuk ile devam eden şuursuz. Sen siyasetçi olmalıymışsın canım (!)
Niye bir günah silsilesinin içinde olmam besmele çekemeyeceğim anlamına mı geliyor? Sizden de iyi siyasal islamcı olur.

P
Niye bir günah silsilesinin içinde olmam besmele çekemeyeceğim anlamına mı geliyor? Sizden de iyi siyasal islamcı olur.
polemikle konuyu islama getirmeden önce soruma cevap verin. Adet düzensizliği için gittiğiniz doktor düzenlemek için size doğum kontrol hapı önermedi mi?
Hadi o da tamam çalışan mühendis bir adam kredi kattı da kullanmıyor mu? Beş dakikalık iş ihtiyaç kredisi çekmek maaş bordrosuyla. Ev kredisi değil 3 bin tl den bahsediyoruz

Anne babası sevişme demiş mi ki ?
Boş boş yorum yapmayın. Annesi babası karşısına cocugunu alıp aman evladım kukunu kapalı tut korun mu diyecek? Komut mu lazım? size suyunu iç çişini yap diyince mi yapıyosunuz?? Sevişmesinden mi bahsediyoruz biz kim kime napıyosa yapıyor. Burda eleştrilen yediği haltın sonucu ve dünyaya ''kürtaj param yok'' sebebiyle bir çocuk getirmesi. Sanırım sizde o şekilde dünyaya gelmişsiniz ki bomboş konuşuyosunuz. Okudugunuzu algılama sorunu var tekrar tekrar okuyun. İsteyen istediğini yapsın bize ne bundan konu o değil.

Son düzenleme:
Ayrıca adet düzensizliği için gidildiğinde doğum kontrol hapı önerilir zaten
Erkek üye değilsen bunu bilmen lazım
Önerdi zaten 1 yıl kullandım sonra bırak dedi gittiğim doktor ara verelim 6 ay sonra devam ederiz dedi.
Kredi kartı?
Nakit avans?
Çalışan insan için 3 bin bulmak çocuk oyuncağı
Evet evet hepsi okay zaten ama aldırmak o esnada aklımdan geçti sonra ki günler içimden gelmedi çünkü girdim burada bebek aldırmak ile alakalı bir sürü şey okudum herkes tepki göstermişti hatanın arkasında dur bilmem ne diye şimdi de herkes niye aldırmadın diyor çıldırırsın aldırmadım para var doğurmaya karar verdim soruma yanıt alamadım da henüz bakalım biri verir inşallah

Ay adetiniz düzene girdi ki bıraktırdı o zaman. Mantıken düzenli adet gören kadın hamile de kalabilir.
Bu kadar kendi üreme sisteminden bihaber kadın mi olur?

Benim en cok merak ettigim bu konuda verilmek istenen mesaj ne acep

Ay adetiniz düzene girdi ki bıraktırdı o zaman. Mantıken düzenli adet gören kadın hamile de kalabilir.
Bu kadar kendi üreme sisteminden bihaber kadın mi olur?
Ya ablam yargılamadan konuşacaksan konuş bu ne yargılayıcı bir üslubun var. Adetim düzene girmedi. 1 yıl çok fazla bir süre gördü doktor yaşıma göre bıraktırdı. Dk hapı kullanırken adet düzenli oluyor mecburen. Bıraktıktan sonra 3 ay adet olmadım mesela. Düzelme yoktu anlayacağın. Oturup sana baştan aşağı sağlık problemimi mi anlatayım şimdi.

Düzene girmeden neden bıraktırsın?
Yargılamıyorum bir ergen yada bir erkek hobisine konu açmış bariz belli onu söylüyorum. Burdaki deneyimli kadınlar yemez bunu.

Eşim çalışıyor mühendis kendisi aynı zamanda yani para konusunda bir sıkıntımız yok
O zaman para yoktu kürtaj olamadım demeyin, bu çocuğu doyurmak istedim deyin. Ailenize hamile olduğunuzu söyleyip evlenmeniz gerekirdi şu durumda. Evlenip kucağınıza haberleri olmadığı bebeğinizle karşılarına çıkınca yaşayacakları şoku, yok sayılma hissini hiç mi düşünmediniz?
Çok çok üzücü aileniz için karşılaşacakları durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…