Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır aynı problemi yaşayıp çaresizce bu başlığı okuyordum. 2,5 sene ara ara olup son 6 aydır hiç geçmeyen aynı hissi yaşıyordum. Tariflemek bile zordu benim için, sırf buraya yazmak için üye oldum foruma.
Öncelikle ben de defalarca kbb, nöroloji ve dahiliye gezdim. Bütün tetkikleri yaptırdım her şey temizdi şükür. Ama artık bir şey çıksa da çözümü bulunsa keşke seviyesine gelmiştim.
Lafı uzatmayayım bir fizyoterapist hocama danıştım. Yalnız herhangi bir fzt değil, benimki osteopat fizyoterapistti. Bir araştırın isterseniz siz de. Eğer hiçbir şey bulunamadıysa bu vestübüler hipofonksiyondur kesinlikle dedi. Yani denge sisteminin bir kısmının az çalışması diyebilirim. Vestibüler rehabilitasyon ve manuel terapi uyguladılar bana. Egzersiz verdiler dengeyle ilgili. Bunları her gün yapmamı böylece beynimin bu duruma alışacağını söyledi. 3. Seansım bitti ve düzenli egzersiz yapıyorum. Büyük oranda azaldı şikayetlerim. Bu benim için mucizevi bir şey çünkü artık durumun psikolojik olduğunu düşünmeye ve antidepresan mı başlasam demeye başlamıştım. Durumumuz aynı mıdır bilmiyorum ama bu çaresizliği çok iyi biliyorum. O yüzden bunları yazmak istedim belki işinize yarar. Şehrinizde vestibüler rehabilitasyon konusunda yetkili biri varsa bir şans verin derim. Umarım hepiniz bir an önce rahatlarsınız.