Merhaba, benim de doğumdan sonra kilo sorunum nedeniyle basenlerde ve göbeğimde fazlalıklar var.. emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum, birçok ürün de emzirme döneminde kullanılmıyor, ayrıca lahananın çok faydalı olduğunu biliyorum ama guatr ameliyatı olduğum için lahana da tüketemiyorum.. uzun araştırmalardan sonra artık araştırmayı bırakıp uygulamaya başladım, bugün 7. günüm, uygulamaya başladığımda 58-59 kiloydum, şu an tartıldığımda 56,5-57,5 arası çıkıyorum, sabah akşam farkediyor çünkü.. uygulamaya öncelikle dermaroller almakla başladım, çatlaklar, selilütler için özellikle, 1,5 mm olandan, ayrıca kullanacağım ürünlerin cilde nüfuzunu arttırması için.. daha sonra mustela'nın gıda takviyesini aldım, hiçbir yan etkisi yok, ayrıca sıkılaştırıp kilo verdirdiğini öğrendim, eczane de garanti verdi bu konuda. mustela'nın vücut sıkılaştırıcı jelini de aldım tabi yanında.. sporsuz zayıflanamayacağını düşünerek ab rocket mekik aleti aldım, dikey kondisyon bisikletim evde zaten vardı.. şimdi öncelikle sabahları mustela hapımı içiyorum, ardından gün içinde en az yarım saat bisiklet ve 300-500 arası mekik çekiyorum, akşamları yatmadan önce de dermarollerla istediğim bölgelere birkaç defa geçerek jelimi sürüyorum.. ayrıca gün içinde 1,5-2 lt su içiyorum, yemeğimi çok fazla kısamıyorum.. bu uygulamaya sıkı bir şekilde en az iki ay devam etmek gerekiyor.. hedefim 50 kiloya düşmek, basenlerimden ve göbeğimden kurtulmak.. inşallah bulduğum bu formül işe yarar..şimdilik yarıyor gibi görünüyor.. bakalım..