• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Basenlerini Yok Etmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Selamm kızlarrr ben 4 sene once 73 kıloydum boyum 1.65 o zamanlar cok kıloluydum gobek falanda oldugu ıcın basenler ortaya cıkmıyodu tabıı.Uzunca bı suredır ıstedıgım kılodayım.suan kılom 57.Zaman zaman 55e dusuorum falan.Ama basenlerım cok fazla.Kalçalarım geniş.Bu duvara vurma işini denemeye basladım annemde soylemıstı ama ınanmamıstım :) 38 beden suan alt bedeniim.üst bedenim 36.ınsallah ıse yararda kurtuluruz su basenlerdennn. :(

selam:80:
bende bu gün itibariyle basenlerimi 500 sağ 500 sol olmak üzere 1000 kere duvara vuracağım
hadi bakalım
sizinle paylaşırım gelişmeleri
inşallah işe yarar(diyet ve evde egzersiz hareketleri de yapıyorum)
:79::79:by

kızlar basenlerinizi duvara vurmayın, duvara vurarak yağlar yanmaz parçalanır. sonra selülitli, pürüz pürüz biçimsiz bacaklarınız olur yapmayın.

Merhaba, benim de doğumdan sonra kilo sorunum nedeniyle basenlerde ve göbeğimde fazlalıklar var.. emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum, birçok ürün de emzirme döneminde kullanılmıyor, ayrıca lahananın çok faydalı olduğunu biliyorum ama guatr ameliyatı olduğum için lahana da tüketemiyorum.. uzun araştırmalardan sonra artık araştırmayı bırakıp uygulamaya başladım, bugün 7. günüm, uygulamaya başladığımda 58-59 kiloydum, şu an tartıldığımda 56,5-57,5 arası çıkıyorum, sabah akşam farkediyor çünkü.. uygulamaya öncelikle dermaroller almakla başladım, çatlaklar, selilütler için özellikle, 1,5 mm olandan, ayrıca kullanacağım ürünlerin cilde nüfuzunu arttırması için.. daha sonra mustela'nın gıda takviyesini aldım, hiçbir yan etkisi yok, ayrıca sıkılaştırıp kilo verdirdiğini öğrendim, eczane de garanti verdi bu konuda. mustela'nın vücut sıkılaştırıcı jelini de aldım tabi yanında.. sporsuz zayıflanamayacağını düşünerek ab rocket mekik aleti aldım, dikey kondisyon bisikletim evde zaten vardı.. şimdi öncelikle sabahları mustela hapımı içiyorum, ardından gün içinde en az yarım saat bisiklet ve 300-500 arası mekik çekiyorum, akşamları yatmadan önce de dermarollerla istediğim bölgelere birkaç defa geçerek jelimi sürüyorum.. ayrıca gün içinde 1,5-2 lt su içiyorum, yemeğimi çok fazla kısamıyorum.. bu uygulamaya sıkı bir şekilde en az iki ay devam etmek gerekiyor.. hedefim 50 kiloya düşmek, basenlerimden ve göbeğimden kurtulmak.. inşallah bulduğum bu formül işe yarar..şimdilik yarıyor gibi görünüyor.. bakalım..

Merhaba, benim de doğumdan sonra kilo sorunum nedeniyle basenlerde ve göbeğimde fazlalıklar var.. emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum, birçok ürün de emzirme döneminde kullanılmıyor, ayrıca lahananın çok faydalı olduğunu biliyorum ama guatr ameliyatı olduğum için lahana da tüketemiyorum.. uzun araştırmalardan sonra artık araştırmayı bırakıp uygulamaya başladım, bugün 7. günüm, uygulamaya başladığımda 58-59 kiloydum, şu an tartıldığımda 56,5-57,5 arası çıkıyorum, sabah akşam farkediyor çünkü.. uygulamaya öncelikle dermaroller almakla başladım, çatlaklar, selilütler için özellikle, 1,5 mm olandan, ayrıca kullanacağım ürünlerin cilde nüfuzunu arttırması için.. daha sonra mustela'nın gıda takviyesini aldım, hiçbir yan etkisi yok, ayrıca sıkılaştırıp kilo verdirdiğini öğrendim, eczane de garanti verdi bu konuda. mustela'nın vücut sıkılaştırıcı jelini de aldım tabi yanında.. sporsuz zayıflanamayacağını düşünerek ab rocket mekik aleti aldım, dikey kondisyon bisikletim evde zaten vardı.. şimdi öncelikle sabahları mustela hapımı içiyorum, ardından gün içinde en az yarım saat bisiklet ve 300-500 arası mekik çekiyorum, akşamları yatmadan önce de dermarollerla istediğim bölgelere birkaç defa geçerek jelimi sürüyorum.. ayrıca gün içinde 1,5-2 lt su içiyorum, yemeğimi çok fazla kısamıyorum.. bu uygulamaya sıkı bir şekilde en az iki ay devam etmek gerekiyor.. hedefim 50 kiloya düşmek, basenlerimden ve göbeğimden kurtulmak.. inşallah bulduğum bu formül işe yarar..şimdilik yarıyor gibi görünüyor.. bakalım..

arkadaşım anlamadım sen poponu duvara vurarak mı zayıfladın yoksa aldığın takviyeler ile mi

bence basenleri duvara kapıya vurmak yerine :20: egzersiz yapın arkadaşlar :8:

nasıl yapıcağını bilmeyen arkadaşlar için, google'da aratırsanız egzersiz videoları çıkıyor. çok değil günde 10 dakikanızı ayırsanız, bu daha sağlıklı olur.

ben eski sporcuyum. bir sakatlık sonrasında 6 ay kadar yatmak zorunda kalmıştım çelik bel korsesiyle. 10-15 arası kilo aldım. sağlığıma kavuşunca sadece bel-bacak egzersizi yaptım ve basenlerim kaboldu.

unutmayın ki hiçbir karışım, hap, formül, vurma, çarpma vs vs egzersiz kadar sağlıklı ve sonuç verici değildir :19:

bence basenleri duvara kapıya vurmak yerine :20: egzersiz yapın arkadaşlar :8:

nasıl yapıcağını bilmeyen arkadaşlar için, google'da aratırsanız egzersiz videoları çıkıyor. çok değil günde 10 dakikanızı ayırsanız, bu daha sağlıklı olur.

ben eski sporcuyum. bir sakatlık sonrasında 6 ay kadar yatmak zorunda kalmıştım çelik bel korsesiyle. 10-15 arası kilo aldım. sağlığıma kavuşunca sadece bel-bacak egzersizi yaptım ve basenlerim kaboldu.

unutmayın ki hiçbir karışım, hap, formül, vurma, çarpma vs vs egzersiz kadar sağlıklı ve sonuç verici değildir :19:

egzersiz videoları çıkıyor ama hepsi çeşit çeşit. hangisi gerçekten işe yarayacak bilemiyoruz.
senin önereceğin bir site var mı şekerim?:44:

Selamm kızlarrr ben 4 sene once 73 kıloydum boyum 1.65 o zamanlar cok kıloluydum gobek falanda oldugu ıcın basenler ortaya cıkmıyodu tabıı.Uzunca bı suredır ıstedıgım kılodayım.suan kılom 57.Zaman zaman 55e dusuorum falan.Ama basenlerım cok fazla.Kalçalarım geniş.Bu duvara vurma işini denemeye basladım annemde soylemıstı ama ınanmamıstım :) 38 beden suan alt bedeniim.üst bedenim 36.ınsallah ıse yararda kurtuluruz su basenlerdennn. :(

Lachesis
kızlar basenlerinizi duvara vurmayın, duvara vurarak yağlar yanmaz parçalanır. sonra selülitli, pürüz pürüz biçimsiz bacaklarınız olur yapmayın.

demiş. sende duvara vurma işlemi öncesi selülit var mıydı? sonrasında artma oldu mu?

merhaba.bende kilolu bir bayanım.1 aydan fazladır evde aerobik yapmaya çalışıyorum.bir yere tutunup bacağımı arkaya doğru kaldırıyorum, oturup kalkma hareketi yapıyorum, bir yere tutunup bacaklarımı yana doğru kaldırıyorum hem kilo verdim hemde kalçamın ve popomun küçülmesini sağlamış oldum ve bunu herkez fark etti.sende denyebilirsin.:3:

Son düzenleme:
valla şu duvara vurma yöntemini cook eskilerden beri duyarım ama bi turlu düzenli yapamadım:( bende baslıyorum o zmn kızlarrr....ya bide dans etmek cok işe yarıyo sevdiğiniz kliplerdeki dansları fln taklit etmeye calışın cok zevklı oluo:) ama modunuzda oluncaa :D

Kalça, vücudun en büyük kasını içermekle birlikte kendini kolayca koyvermeye uygun bir bölgedir. Çünkü kalça bölgesindeki yağ dokusu fazla, kan dolaşımı yavaştır. Buradaki kaslar ise daha yumuşak olduğundan gevşemeye çok uygundur. Kalça bölgesindeki kaslar vücudumuzun diğer bölgelerindeki kaslara nazaran egzersizlerle daha kolay şekle girerler. Aşağıdaki resimli basen inceltme egzersizlerini haftada 3 gün ve günde sadece 5 dakikanızı ayırarak yaparsanız farkı kısa zamanda görebilirsiniz. İşte basen eritmek ve kalçaları şekillendirmek için uygulayabileceğiniz hareketler..

Basen ve kalça şekillendirme hareketleri

1. Yüzüstü yatarak, alnınızın yere değmesine ve ayaklarınızın düz bir şekilde durmasına özen gösterin. Ellerinizi kalça kaslarınıza yerleştirdikten sonra kalça kaslarınızı 5 saniyeliğine sıkıp, bırakın. Bu kas sıkma hareketini 10 kez tekrarlayın. Her defasında ellerinizle kalça kaslarınızın çalıştığını kontrol edin. Bu hareketi yaparken boynunuzun düz durmasına dikkat edin.

2. Yüzüstü yatma pozisyonunuzu bozmadan ayak parmaklarınızın ucunu resimdeki gibi yere değdirin. Bu durumdayken kalçanızı 5 cm yukarı kaldırın ve beşe kadar saydıktan sonra bırakın. Bu kalça kaldırma hareketini 5 defa tekrar edin.

3. Kollarınızı kıvırıp önde kavuşturun ve alnınızı kavuştuduğunuz ellerinizin üzerine değdirin. Bacaklarınızı ise yukarıya doğru kaldırın. Sol ayağınız tavana doğru yönelmişken bu bacağınızı yerden 5 cm havaya kaldırın. Aynı hareketi diğer bacağınız için de uygulayın. Bu hareket her bacak için 10′ar kez yapılmalıdır.

Basen ve kalça güçlendirme hareketleri

1. Yere oturun, bacaklarınızı kendinize doğru çekin ve ayak parmak uçlarınızın tavanı işaret etmesine dikkat edin. Ellerinizi boynunuzun arkasında kavuşturun. Kalça kaslarını arka arkaya 15 kez, kısa kısa aralıklarla sıkın, bırakın. Kısa bir dinlenmenin ardından aynı hareketi 20 kez daha yapın, bırakın. Egzersiz boyunca dirseklerinizi geriye doğru itin.

2. Oturmaya devam edin. Bacaklarınızı birbirlerine paralel duracak şekilde düzleştirin, kollarınızı yukarı doğru uzatın. Önce sağ, sonra sol kalça kasınızı sıkın, bırakın. Hareketi her bir kalça tarafı için 10 kez tekrar edin.

3. Şimdi kalça kaslarımızla yerde emekleyeceğiz! Kollarınızı ve bacaklarınızı öne doğru uzatın. Sağ bacağınızı hafifçe kaldırın, 5 cm kadar öne doğru kaydırın, sol bacağınızla takip edin. Hareketi devam ettirerek, yerde 10 kez ileri, 10 kez de geri gidin. Bu arada karın kaslarınızı da içinize çekmeye özen gösterin.

Basen ve kalça germe hareketleri

1. Sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatarak, sağ dizinizin hizasına kadar kaldırın (bu sırada bacağınız ve gövdeniz tek bir hat üzerinde olmalı), sonra indirin. İndirdiğiniz bacağınızın yerle temas etmemesine dikkat edin. Aynı hareketi her bir bacağınız için 10 kez tekrarlayın.

2. Birinci hareketteki gibi sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatın, sonra kendinize doğru çekin. Öne doğru uzatıp, kendine çekme hareketini her bir bacak için 10 kez tekrar edin. Hareket boyunca kalçanızın yere değmemesine dikkat edin.

3. Yine sırtüstü yatın. Sağ bacağınızı kıvırın, kalçanızı 10 cm kadar yerden kaldırın ve sol bacağınızı öne doğru uzatın, önce dışa doğru, sonra içe çevirin. Bu sırada ayak parmaklarınızın vücudunuza dönük durmasına dikkat edin. Aynı hareketi diğer bacağınız için de yapın. Hareketi her bir bacak için 10 kez tekrarlayın.

Bu içerik basen inceltme hareketleri, basen hareketleri, basen egzersizleri, basen inceltme egzersizleri, basen hareketleri resimli, basen inceltme hareketleri resimli, basen eritme hareketleri, basen eritme hareketleri resimli, Resimli basen eritme hareketleri, bacak inceltme hareketleri video, basen inceltme hareketleri video, basen eritme egzersizleri resimli, basen zayıflatma hareketleri, yan basen eritme hareketleri, basen ve bacak inceltme hareketleri, bacak ve basen inceltme hareketleri, bacak basen inceltme hareketleri, kalça inceltme egzersizleri, basen inceltme yöntemleri, basen eritme hareketleri video izle konularını barındırır.

bu yazıyı aldığınız linki verebilir misiniz? söylenilen resimlere de baksak daha faydalı olacak.

basenleri duvara vurmanız oradaki dokuların( kasları oluşturan) kopmasına neden oluyor. zaten oraların biraz sıkılaşmasını sağlayan da bu. yapmayın şu saçma sapan şeyleri...

benim de baslarsam basenlerimle sorunum var kemikler de bayağı geniş. çok zayıflarsam heryerden gittikten sonra en son basenden gidiyodu. 2-3 ay düzenli alt bölgeyi çalıştıran hareketler yaptım hergün. spor salonu hocalarının gösterdiği videolar falan var. kilo olarak bişi değişmedi. ama selülitlerimde azalma oldu incelme de oldu. hatta kabızlık sorunum vardır benim. o konu da bile düzelme oldu. ama rahatsızlandım falan devam edemedim. kendimi toparlayayım tekrar başlıcam. bir de imkan varsa yüzmek de faydalı. havuza gittiğimde kilo kaybım olmadı ama herkes basenler incelmiş dedi. yormak lazım onları :)

Back
X