• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Basenlerini Yok Etmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
ben de heryerimden çok memnunum ama süvari şalvarı gibi basenlerim var ya
arkadaşlar pilatesi tavsiye ettiler burda
ben de şu lastiklerden aldım hergün 30 tane yapıyorum kolay olanıyla daha 1 hafta fln oldu tam anlamadım etki ediyor mu kilom pek değişmedi ama her gün kilo mu aldın diye sinirimi bozan bir arkadaşım bugün ilk defa sen biraz kilo mu verdin dedi :)

Kızlar basen eritmenin egzersizden başka çaresi yok malesef,

Ben de basenlerim için özel hareketler yapıyorum,üstte sayfalarda verilen linklere bakarsanız görürsünüz,faydalı hareketler hepsi de,

Günde on dakikanızı ayırmanız yeterli,sadece inat edip devam ettirmek gerek,

Ben altı aydır genel egzersiz yapıyodum 3-4 kilo verdim ama şu an basenleri eritmek için bacak egzersizlerine ağırlık verdim,

Masabaşı çalışınca çok zor oluyo eritmek ama imkansız değil,

100 cm. idi bir iki ay önce ölçmüştüm basenleri,

Şu an 98 olmuş,yavaş da olsa eritmek çok güzel bi duygu,:8:

Sağlıklı yiyeceklerden yiyelim,akşam ağır şeyler yemeyelim,bol su,sıvı içelim gerisi kolay,

Tempolu yürüyüş çok faydalı,hiçbir şey yapamıyosanız evde yürüyün,

Hadi herkese kolay gelsin...

Canım hiç üzme kendini basen bölgesinde çocukluğundan beri varsa bu yağlanma büyük ihtimalle genetiktir. Ve vücut yapın böyledir. Ne kadar zayıflasan da basen kısmen de olsa yağlı kalacaktır. İstersen kavitasyon yaptırabilirsin. Yani bölgesel incelme. Ben yaptırdım çok da memnun kaldım. Yaptırdığım yerden de çok memnunum tavsiye edebilirim. Orda iğneli epilasyon da yapıyorlar istenmeyen tüyler için kesin çözümmüş. Ben epilasyon yaptırmadım henüz ama bir arkadaşım yaptırdı yüzü inanılmaz tüylüylü çok memnunum diyor. Azalma olmuş bayağı ama bitmemiş henüz.Bakırköyde; Doruk Güzellik Salonu. Umarım sen de çözüm bulursun kendine..

kızlar size harika bir spor önereyim callenetics süper bir program indirdim netten ve 10 günde inanılmaz güzel sonuçlar aldım iki aydırda diyet yapıyorum basen 124 ten 118 e indi tavsiye ederim

kızlar size harika bir spor önereyim callenetics süper bir program indirdim netten ve 10 günde inanılmaz güzel sonuçlar aldım iki aydırda diyet yapıyorum basen 124 ten 118 e indi tavsiye ederim

İndirdiğin adresi burda bizle de paylaşırsan seviniriz....:40:

banada yollarmısınz adresi

Arkadaşlar bu basen inceltirken yapılan sporlar kas yapar mı ? Daha da kalınlaştırmasın inceltlim derkennn ?

yok öyle belirgin kas falan yapmıyor. indirdiğim videodaki spor hocası gayet inceydi....zaten yapılan hareketler öyle abartılı değil ama ..2 gün yaptım ama baya etkili sanırım

Back
X