Basenlerim eridi gitti

kusura bakma ama yuhhhhh günde 300 kere o hareketin yapılması imkansız.ben yanlış yapıyorum heralde çünkü 60 kereden fazla kesinlikle yapılmaz o hareket.tabi bir seferde.10 tanede 1 mola verilirse yapılır.siz mola mı verip yapıyorsunuz?kaç kerede bir mola veriyorsunuz?yada bunun yanında hiç spor yapmıyormusunuz?şahsen ben ağrıdan diğer sporları yapamazdım normalde hareketli biri olmama rağmen.o kadar ağrıtıyor.ve 2 hafta zorla yapmama rağmen 1 cm bile incelmedim.diğer sporlara yöneldim 4 günde 1 cm inceldim bu yüzden bu sporla kendimi yormuyorum.size kolay gelsin.bunu 1000 kere yapmadan 1 saat yürüyorum daha faydalı

kolay görünen zor bi hareket. çok yanıyo hakketen. ilk yaptım 60 anca . ara vere vere yaparım artık alışana kadar

kızlar,video silinmiş,yapmaya çalışıyorum ama tam anlayamdım nasıl yapıldığını,videosunu gösterebilcek yada hareketi anlayan birileri yardım ederse çok sevinecem...

Hareketimi buldum:) Yarından tezi yok başlıyorum bu harekete inş. Bununla beraber yere çömelip kalkma, squat mı deniyor onuda yapıcam. İnş. fayda eder. Öyle bi basen varki bende belimin üstüyle altı tamamen farklı 2 kişiye aitmiş gibi:)

Bende basenlerimden sikayetciyim hakim bey

Belim incedir ama kalca ve basen var basen fazlasiyla var hemde : (

Deneyelim bakalim ise yarar insaAllah : )

Bende basenlerimden sikayetciyim hakim bey

Belim incedir ama kalca ve basen var basen fazlasiyla var hemde : (

Deneyelim bakalim ise yarar insaAllah : )

benim kadar basenlerin yoktur eminim:) 3 tane kadın poposunu biraraya getir işte benim basenlerim :) umarım faydasını görürüz

yarına kadar dayanamadım hemen 10 ar tane yaptım çömelme ve bacak hareketinden.. Yalnız benim bacaklarım kırtlıyor yukarı kaldırırken, çok fazla yaparsam kramp felan girebilir gibi geldi. sizdede kırtlama oluyomu ? sadece bende mi oluyor acaba

Az önce 150 bi bacağıma 150 diğer bacağıma yaptım. 30 da çömelme hareketi yaptım. Çömelme hareketini çok yapamadım. Bacaklarım ateş gibi oldu. Ama benim bu basenlerin erimesi için çok daha fazla yapmam lazım Üşenmezsem akşam yine yapıcam bakalım.

100 kere yapıp biraz dinleniom sonra tekrar 100 sonra tekrar 100 . benim kondisyonum biraz iyidir bayağı yürürüm mesela yorulmam ondan heralde yapıom . ayrıca günde 900 oluyodu
ayrıca ben başta da dedim 2 haftada ben kendimde bi değişiklik görmemiştim söylemiştim 1 ay dolunca gördüm değişikliği . senin de faydasız demen kötü yani ben rüyamda görüp gelip yazmadm kendim inceldim de söylüyorum size faydam olur belki diye !

Son düzenleme:

Ay canım ya tebrık ederim seni bende kendimi azimli bilirdim :) Maşallah konuyu açalı yıl olmuş sen yılmamışsın ama :)
Sende ki değişimi çok merak ettim o günden bugüne nasılsın? Hiç ölçtün mü ne kadar bir incelme var? Sporu aşırı seven biri olarak çok merak ettim. Yaptıgım hareketler arasında ama böyle düzenli ve sık değil. Düzenli yapsam neler olur acabaaa :))

bugün ancak 100 taen yapabildim dün çok fena hamlamışım basenlerim fena ağrıyor ama yılmak yokk!

not: buraya hergün yazarak sizleri sıkıyor olabilir ama hiçbişeyi düzenli yapan birisi deilim ve bunu düzneli yapmak ve basenlerimden kurtulmak istiyorum

ve 100 er tane daha yaptım:) yalnız bişey farkettim. dizleri fazla bükünce kalçam daha fazla yanıyor.

of canım naptın bi senedir devam etmiom tabi etsem kürdana dönerdim heralde bir ay sadece her gün bıkmadan günde 2 ya da 3 kere yapıodm mutlaka

yaz tabi canım inşalla kurtulur istediğin gibi olursun

ben şahsen keni zevkime göre basen seviyorum dümdüz gitmesini sevmiyorum bacağın o yüzden abartı basenlerimden kurtuldum sadece .hala basenim var yoksa ama dediğim gbi kendi zevkime göre çok kötü durmuo dediğim gibi 42 bedenden 40 bedene düştü altım

aynen bende basen seviyorum birazcık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…