kızlar bende başlıyorum bugunden itibaren tabi 300 olamaz ama 100 le başlayalım bakalım
kızlar bu mesajı yazdığım tarihle bir ay sonraki tarih arasında 6 cm fark var. hergun yapıyorum hala ama enfazla 200 e çıkıyorum
arkadaşım gerçekten teşekkür ederim bu konuyu açtığın için. benki üşengeç hiçbir hareketi devamlı yapmayan bi insandım yazını okuyunca ogun başladım 2 haftada 3 cm inceldiğini gördükçe devam ettim ve ediyorum çok sağol
benimde daha 10 cm var gitmesi gereken canım:44:
Yan mekikmi canım bu hani yan yatıpta bacaklarını kaldırıp indiriyosun eğer oysa bende yapıyorum bunu hergün 200 tane ama regl günlerinde yapamıyorum malesefhemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu
yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoozaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar
Yan mekikmi canım bu hani yan yatıpta bacaklarını kaldırıp indiriyosun eğer oysa bende yapıyorum bunu hergün 200 tane ama regl günlerinde yapamıyorum malesef
hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu
yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoozaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar
Ben yaklaşık 2,5 hafta yaptım bunu. Sağ bacak için 100 kere sol bacak için 100 kere yaptım günde ama hiçbir değişme göremedim .
ay gızlarrr ne 20si 30u 50si ben 50 kere tam indirip kaldırıyorum bacağım kıvama gelince 100e kadar havada tam indirmeden küçük küçük inidirp kaldırıyorum iyice yanıyo basen kısmım hatta daha da yanması için 120 oluncaya kadar devam ediyorrum
ben 2 3 haftada deişiklik görmemiştim bi ay sonunda görmüştüm sanırım deişikliği
he bir de ekleyeyim sabah akşam öğlen yapıyodum bazen öğlen yapmıyodum genelde sabah akşam öğlen her bacağa 300er yapmış oluyodum yani toplam günde 900 tane yapmış oluyodum bi bacağa
Ayy 900 mücanım sen de çok dayanıklıymışsın maşallah yani
Ben sabah 90 yaptım bir bacağıma,hatta 30a gelince bile yoruldum 10-15 sn dinlenerek 90a tamamladım
az önce de yaptım 100er kez,böyle her gün arttırmayı düşünüyorum
Ama yavaş yavaş alışırım heralde
Napalım zafere giden yolda katlanıcaz artık