Basenlerim eridi gitti

kızlar valla ben hareketin etkisini bi ay sonunda gördüm 3. haftada filan diil ben üstüne gidiodum bayağı her gün sabah akşam 300er yapıodum iki tarafada

ve hareketin bacağın iç kısmına bi etkisi yok sadece yanlarr

ama şimdi gözüme fazla gelmeye başladı bu kalan basenlerim bi fırt daha yapmam lazım bu hareketi okullar kapanana kadar yapamiicim yazı beklemem lazımm

Son düzenleme:
bu hareket yanları çok güzel şekillendirdi ama bu defa iç taraf sarktı :KK50: iç tarafı çalıştıracak bir hareket bilen varsa yazabilir mi?:26:

kızlar bu haraketi yaptım ne kadar zormuş böle 50 ye zor tamamladım,resmen bazen bölgeme kramplar girdi

bunu yaparken eğer iç kaslarımızı da çalıştırmak istiyorsan ayaklarımız açıyouz ve parmak uçlarımızı dışarı doğru çeviriyoruz ve yarım oturuş kalkış şeklinde en az 30 kere yapıyoruz

basenlerim ne kadar erirse o kadar iyi değil mi bende başladım az önce tammaladım 150 dış bacak 200 iç bacak hareketi yaptım yani 350 hareket olmuş oluyor gerçekten zor 50 yapıp 1-2 dk dinlenip tekrar yaptım ve bu şekilde tamamladım mayıs ayı boyun ca denemeyi düşünüyorum

kızlar bende başlıyorum bugunden itibaren tabi 300 olamaz ama 100 le başlayalım bakalım

kızlar bu mesajı yazdığım tarihle bir ay sonraki tarih arasında 6 cm fark var. hergun yapıyorum hala ama enfazla 200 e çıkıyorum
arkadaşım gerçekten teşekkür ederim bu konuyu açtığın için. benki üşengeç hiçbir hareketi devamlı yapmayan bi insandım yazını okuyunca ogun başladım 2 haftada 3 cm inceldiğini gördükçe devam ettim ve ediyorum çok sağol

kızlar bu mesajı yazdığım tarihle bir ay sonraki tarih arasında 6 cm fark var. hergun yapıyorum hala ama enfazla 200 e çıkıyorum
arkadaşım gerçekten teşekkür ederim bu konuyu açtığın için. benki üşengeç hiçbir hareketi devamlı yapmayan bi insandım yazını okuyunca ogun başladım 2 haftada 3 cm inceldiğini gördükçe devam ettim ve ediyorum çok sağol

ne demekk canım çok mutlu oldum gerçekten benim sayemde basenlerinden kurtluyosun :KK3:

ayy benim yine başlamam gerek haziran sonu yapmaya başlicam bi posta daha eritmem lazım

hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neys:KK37:e eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu

yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo :KK52: zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar :KK16:
Yan mekikmi canım bu hani yan yatıpta bacaklarını kaldırıp indiriyosun eğer oysa bende yapıyorum bunu hergün 200 tane ama regl günlerinde yapamıyorum malesef

Yan mekikmi canım bu hani yan yatıpta bacaklarını kaldırıp indiriyosun eğer oysa bende yapıyorum bunu hergün 200 tane ama regl günlerinde yapamıyorum malesef

yan mekik ne kızzz benim bildiğim bel gölgesi için o üst bedenini kaldırıyon
dediğin gibi yan yatıosun bacaklarını dizlerden kıvırıp kaldırıp indiriyosun basen kısmı yanmaya başladımı indirmeden bacağın yukardeyken hafif hafifi kaldır indir yap :KK34:

Ben yaklaşık 2,5 hafta yaptım bunu. Sağ bacak için 100 kere sol bacak için 100 kere yaptım günde ama hiçbir değişme göremedim .

hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neys:KK37:e eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu

yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo :KK52: zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar :KK16:

ben 4 gündür sabah yapıyorum ama 30+30 yapıyorum hatta küçük küçük indirmeyi 30 a kadar zor yapıyorum aşırı terliyorum normalde terleyen birisi olmamama rağmen aşırı terliyroum 20. yapışımdan sonra titriyor bacağım 30 a kadar anca yapıyorum.sen nasıl 50 yapıyorsun çok merak ediyorum 50 ye kadar mola vermeden yapılmaz bu çok zorlayıcı bir hareket..

Ben yaklaşık 2,5 hafta yaptım bunu. Sağ bacak için 100 kere sol bacak için 100 kere yaptım günde ama hiçbir değişme göremedim .

100 kere nasıl yapıyorsunuz ya mola verip mi yapıyorsunuz küçük küçük indirmeye dayanılır mı 100 kere ben 30 u zor yapıyorum terden bitiyorum sahi bende henüz bir değişme göremedim kalçamda ama alt bacağım inceldi

Heeeyy ben de deneyeceğim vücudu basenden,bacaktan oluşan biri olaraktan:KK9:
Bunu da deneyelim bir şey kaybetmeyiz
Ya kızlar bir de benim sadece basen değil sorunum vücudumun alt kısmı tamamen sorunlu
Üst bacak alt bacak hepsi çok fena kalın.Bunları eritmek için bildiğiniz denediğiniz hareketler var mı peki?

ay gızlarrr ne 20si 30u 50si ben 50 kere tam indirip kaldırıyorum bacağım kıvama gelince 100e kadar havada tam indirmeden küçük küçük inidirp kaldırıyorum iyice yanıyo basen kısmım hatta daha da yanması için 120 oluncaya kadar devam ediyorrum

ben 2 3 haftada deişiklik görmemiştim bi ay sonunda görmüştüm sanırım deişikliği

he bir de ekleyeyim sabah akşam öğlen yapıyodum bazen öğlen yapmıyodum genelde sabah akşam öğlen her bacağa 300er yapmış oluyodum yani toplam günde 900 tane yapmış oluyodum bi bacağa

Son düzenleme:
ay gızlarrr ne 20si 30u 50si ben 50 kere tam indirip kaldırıyorum bacağım kıvama gelince 100e kadar havada tam indirmeden küçük küçük inidirp kaldırıyorum iyice yanıyo basen kısmım hatta daha da yanması için 120 oluncaya kadar devam ediyorrum

ben 2 3 haftada deişiklik görmemiştim bi ay sonunda görmüştüm sanırım deişikliği

he bir de ekleyeyim sabah akşam öğlen yapıyodum bazen öğlen yapmıyodum genelde sabah akşam öğlen her bacağa 300er yapmış oluyodum yani toplam günde 900 tane yapmış oluyodum bi bacağa

Ayy 900 mü:KK53: canım sen de çok dayanıklıymışsın maşallah yani
Ben sabah 90 yaptım bir bacağıma,hatta 30a gelince bile yoruldum 10-15 sn dinlenerek 90a tamamladım
az önce de yaptım 100er kez,böyle her gün arttırmayı düşünüyorum
Ama yavaş yavaş alışırım heralde
Napalım zafere giden yolda katlanıcaz artık:KK1:

Ayy 900 mü:KK53: canım sen de çok dayanıklıymışsın maşallah yani
Ben sabah 90 yaptım bir bacağıma,hatta 30a gelince bile yoruldum 10-15 sn dinlenerek 90a tamamladım
az önce de yaptım 100er kez,böyle her gün arttırmayı düşünüyorum
Ama yavaş yavaş alışırım heralde
Napalım zafere giden yolda katlanıcaz artık:KK1:

e tek seferde yapmıyodum ki canım sabah mesela yan yatıyodum bi bacağıma 100kere yapıodm 5 dakka dinenlenip bi 100 daha 5 dakka dinlenip bi 100 daha sonra öbür tarafa dönüyodum her seferinde çok yaktırmaya çalışıyodum basen kısmını iyice yansın diye 100ü bile geçiyodum

2 gündür oturduğum yerden kalkamıyorum bacaklarım çok fena halde
Merdiven çıkamıyorum,çok acıyolar:KK43:
Spor fena çarptı beni

X