Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay gızlarrr ne 20si 30u 50si ben 50 kere tam indirip kaldırıyorum bacağım kıvama gelince 100e kadar havada tam indirmeden küçük küçük inidirp kaldırıyorum iyice yanıyo basen kısmım hatta daha da yanması için 120 oluncaya kadar devam ediyorrum
ben 2 3 haftada deişiklik görmemiştim bi ay sonunda görmüştüm sanırım deişikliği
he bir de ekleyeyim sabah akşam öğlen yapıyodum bazen öğlen yapmıyodum genelde sabah akşam öğlen her bacağa 300er yapmış oluyodum yani toplam günde 900 tane yapmış oluyodum bi bacağa
bendede göbek var
Bende basenlerimden sikayetciyim hakim bey
Belim incedir ama kalca ve basen var basen fazlasiyla var hemde : (
Deneyelim bakalim ise yarar insaAllah : )
kusura bakma ama yuhhhhh günde 300 kere o hareketin yapılması imkansız.ben yanlış yapıyorum heralde çünkü 60 kereden fazla kesinlikle yapılmaz o hareket.tabi bir seferde.10 tanede 1 mola verilirse yapılır.siz mola mı verip yapıyorsunuz?kaç kerede bir mola veriyorsunuz?yada bunun yanında hiç spor yapmıyormusunuz?şahsen ben ağrıdan diğer sporları yapamazdım normalde hareketli biri olmama rağmen.o kadar ağrıtıyor.ve 2 hafta zorla yapmama rağmen 1 cm bile incelmedim.diğer sporlara yöneldim 4 günde 1 cm inceldim bu yüzden bu sporla kendimi yormuyorum.size kolay gelsin.bunu 1000 kere yapmadan 1 saat yürüyorum daha faydalı
Ay canım ya tebrık ederim seni bende kendimi azimli bilirdim :) Maşallah konuyu açalı yıl olmuş sen yılmamışsın ama :)
Sende ki değişimi çok merak ettim o günden bugüne nasılsın? Hiç ölçtün mü ne kadar bir incelme var? Sporu aşırı seven biri olarak çok merak ettim. Yaptıgım hareketler arasında ama böyle düzenli ve sık değil. Düzenli yapsam neler olur acabaaa :))
bugün ancak 100 taen yapabildim dün çok fena hamlamışım basenlerim fena ağrıyor ama yılmak yokk!
not: buraya hergün yazarak sizleri sıkıyor olabilir ama hiçbişeyi düzenli yapan birisi deilim ve bunu düzneli yapmak ve basenlerimden kurtulmak istiyorum
yaz tabi canım inşalla kurtulur istediğin gibi olursun
ben şahsen keni zevkime göre basen seviyorum dümdüz gitmesini sevmiyorum bacağın o yüzden abartı basenlerimden kurtuldum sadece .hala basenim var yoksa ama dediğim gbi kendi zevkime göre çok kötü durmuo dediğim gibi 42 bedenden 40 bedene düştü altım