- 11 Mayıs 2007
- 65
- 1
-
- Konu Sahibi rosa30
kizlar abarttiniz ne 4 saati yaa sadece 1 bucuk saat
tamam silamercancim bende en kisa zamanda coluk cocuga karisayim ozaman bende gelirim!
yakında bende geliyorum isvişreye umarım herşey güzel olur isvişredeki arkadaşlara slm tanışmak üzere
bende nirde bu kiz diyodum sende kendine iyi bak canim görüsürük
kizlarrrrrr bulusma tarihini degistirdim 13.02 karnavala denk gekiyo bir hafta ileri attim 20.02 uygun mu??????????
ok canim,dur daha sen cok tarih degistirrisinnyerimsenibenbu gidisle ,subat 20 uyar bana hangi gunki ,bakarim neyse olmazsa yine degistiriz ama olsun bu sefer inss,opuyorum seni belki karnavalda gorusurzyerimsenibenŞeniz
ok canim,dur daha sen cok tarih degistirrisinnyerimsenibenbu gidisle ,subat 20 uyar bana hangi gunki ,bakarim neyse olmazsa yine degistiriz ama olsun bu sefer inss,opuyorum seni belki karnavalda gorusurzyerimsenibenŞeniz
kizlar ne oldunuz kiiiiiz bulusma tarihimi degisti?
yok canim degisecegini sanmiyorum benim koca uyardi karnavala denk geliyo ogleden sonra her yer kapali diye.... bir de benimki o hafta tatil de burda yokmusuz sanirim chur a gidicez o yuzden ok canimmm .........
kizlar ne oldunuz kiiiiiz bulusma tarihimi degisti?
bulusalim da bir türlü olmuyor bizde düsünemedik hic karnavali :uhm:neyse gec olsun güc olmasin böyle böyle yazi bulasagiz heryal:roflol: