- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi rosa30
tskler canim benim ki disari bile zor cikarir birak calismayi o yüzdencalisamiyorum aslinda istiyordum calismak maddi yönden cok sikintimiz oluyor...görüsüruz sevgiler canim
sen gel kardes biz sana arkides oluruzjeyyar:dance::1hug:merhabalar,
yakında basele yerleşeceğim..oralarda bana yoldaşlık edecek arkadaşlar arıyorum:)
slm kizlar,nasilsiniz umarim herkes iyidir,,,feyza ins baban duzelmistr daha iyidir,,silamercan yine yoksunnn,bekliyoruzz,lazkizi aramiza hos geldinn,bizler burdayizz,yetimm,umarim sende iyisinindir,hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin,optumm,
slm mondschein sükür hastaneden cikti tam ii olmasada atlattik simdi bakalim sen ne yaptin alistin mi calismaya canim?
burdayim biryere kaybolmadim .....naber nasil geciyor is ....sen de kendine iyi bak
Gel Güzelim Gel Nasilsa Esimde Trabzonlu Sana Sahip Cikariz Biz Hacan Gelmessen Sana Taruluruzklava:
bende guzel basele selamlarımı yoluyorum benımde yıllarım oralarda gectı.kımbılır tanıdıklar haala vardır oralarda
bende guzel basele selamlarımı yoluyorum benımde yıllarım oralarda gectı.kımbılır tanıdıklar haala vardır oralarda
tsk burdayim canim siz istiyorsaniz bulusursunuz canim insallah yazin daha iyi olur diye düsünmüstüm,evet esime söyledim daha erken iyice bir tanisin diyor.
merhaba arkadaslar
nasilsiniz bende araniza katilayim dedim zürichten,
hepinizin yeni yillinizi candan kutlarim,
galba aranizda en eskilerden benim isvicreye geleli nerdese 40 sene olcak.
evliyim ve 5 cocuk annesiyim, burda yetistim hayatim burda gecti.
iki kültürle büyüdüm,kalbim türkiye, beynim isvicre.
fakat bizler isterse 100 sene buralarda yasamis olsasda , vatanimiz anna vatanimizdir. hepinize mutluluk huzur ve nese dolu günler dilerim arkadaslar
hersey günlünüzce daima olsun. sevgilerimle yilizaya
merhaba arkadaslar
nasilsiniz bende araniza katilayim dedim zürichten,
hepinizin yeni yillinizi candan kutlarim,
galba aranizda en eskilerden benim isvicreye geleli nerdese 40 sene olcak.
evliyim ve 5 cocuk annesiyim, burda yetistim hayatim burda gecti.
iki kültürle büyüdüm,kalbim türkiye, beynim isvicre.
fakat bizler isterse 100 sene buralarda yasamis olsasda , vatanimiz anna vatanimizdir. hepinize mutluluk huzur ve nese dolu günler dilerim arkadaslar
hersey günlünüzce daima olsun. sevgilerimle yilizaya