- 8 Kasım 2007
- 957
- 7
-
- Konu Sahibi rosa30
merhaba mondschein2
tesekkür ederim iyim , sen nasilsin canim iyimisin ? AMIN CÜMLEMIZE, seninde evlatlarini allah bagislasin.seni tebrikliyorum bütün yazilarini ve mesajlarini okudum.hayata pozitif bakisin beni cok mutlu eti.daima öyle kal arkadasim.sevgilerimle yildizaya
merhaba feyza79
tesekkür ederim, amin cümlemize, allah herkeze uzun ömür versin canim.
valla baselilar sizleri tebrikliyorum ,nede güzel birlik olmusunuz canabi allah bozmasin.inanin cok hosuma giti.arkadasliklariniz hic bozulmasin daima böyle kalin arkadaslar.hepinize sevgi dolu selamlar canim arkadaslarim
:teytey:bende tesekkür ederim , cok saol bende iyim , insallah sen ve ailende iyidirler.
bu ara cok dikatimi ceken bir sey oldu , belki sende fark etmisindir ikimizin naiki nerdese ayni , senin mondschein ! benim yildizaya ! bukadar tesadüf dimi.
Şeniz
evet yazdim siiri gurbetcilerin yasadiklarisenağlama
fakat bizler disülkede yasiyan türk insanlari bu durumdan faydalanmamiz gerekiyor.evlatlarimize iyi bir eytim verme imkanimiz oluyor,iki kültürle yetismis oluyorlar hayata tah salam bakislari oluyor:teselli:kendim burda yetistim icin bunu ifade edebilirim,ben her iki kültürün pozitiflerini kendime aldim.iyisiyle kötüsüyle birlikte.hayata bakisim daima pozitifdi.
ben 25 sene evliyim ve 44 yasindayim.5 evladim var, büyük kizim 22 yasinda,
ikiz kizlarim 18 yasinda , ikiz oglarim 12 yasindalar.
burda okula gitim, muhasebe mesleyini örendim. cocuklarim olunca 17 sene calismadim, simdi gine basladim calismaya.fakat arada kalan 17 seneyi su an tamamlamaya calisiyorum tekrar okula basladim 44 yasimda. insan istediyi saman ve kendine güveni oldu saman herseyi elde eder arkadaslar.belki sizlere bu bir teseli olabilir.
hepinize candan ve kucak dolusu selamlar canim arkadaslarimŞeniz
valla banada sans dileyin izin koparabileyim kizlar bende istiyom
valla banada sans dileyin izin koparabileyim kizlar bende istiyom
ablasi ugrasiyoz iste bu gurbetellerde bulduk bikac arkadas .Bulusmaya calisiyoz sizde gelmez misiniz biraz uzak ama ....
merhaba silamercan,feyza79,mondschein
günlüm cok ister sizlerle olmayi,fakat malum, bakiyorum sizlerde birbirnizi bulmak icin cok caba gösteriyorsunuz,gönül isterse bütün engeller kalkar arkadaslar !! bazen cok insan ister urasi olmas ama bir bakarsin hic unmadin an hersey birden olusur. sizlere bol sanslar insanlar bu bulusmayi basarirsiniz sizler icin gönülden dilerim arkadaslar , hepinize hayirli ve huzurlu ,nese dolu bir hafta sonu dilerim , salicakla kalin canim arkadaslarim
kiz mondschein naz yapmiyom kiz ne naziiiii:roflol:
zaten 3 kisiden baska kim varki insallah gelmeye calisacagim:teytey:
hani tarih belli oldumu?CADIARZU
kizlarrrrrrrr ben calisiyorum hafta sonlari ama siz bir arabaya atlayip bana gelebilirsiniz :)))))))))))))))
mond sanirim uc kisi olacagiz baska kimse yok eh ilk bulusmaya gore iyidir diyom yinede...Neyse herkesi bekliyoruz bizzzzzz........
kizlarrrrrrrr ben calisiyorum hafta sonlari ama siz bir arabaya atlayip bana gelebilirsiniz :)))))))))))))))