Basel Paylasim Alani(Tanisma)

slm canimm,seninde ailen benim gibi yaninda cok iyi,,esin niye izin vermiyorki disarda calismaya ne olacakki canim,hepimiz calistik normal bence,,,sen ozaman bir ilan at cocuk bakarim diye,senin cocuklar hem ufakk nasil yapabilirsinki zor biraz daha buyusunlerr,yuzde 50 bi is bulabilirsin disarda canimmm,sevgilerrrr

slm kizlar benimde bir aygim baselde baseli seviyorum kim ne derse desin genc kizligim orda gecti biddili ch mondschein siz nerde hemsiresiniz hastaneye düsersek yardimci olun kizlar

slm canim aramiza hos geldinn,canim ben suan hastanaede calismiyorummmm,hamile olunca dogurunca ise araverdim suanda coop prontoda yarim gun calisiyorummm,
biraz kendinden anlar,evlimisin cocuk varmi,sen ne is yapiyorsun?
bu arada allah ins kimseyi hastaneye dusurmezzz,sevgilerimle canimmmmmmm

slm yetim kiz nasilsin canim ablacigim yiyenlerimnasil sükür babam hastaneden cikti canlarim dualariniz icin Allah razi olsun,onlara kalsa daha cikarmayacaklardi babama imza attirmislar mesuliyet bizde degil kendin cikmak istedin diye öpüyorum seni canim ablam....
mondschein slm canim yetimkiz benim ablam arau da kaliyor..
ya benim oglum kinder gartene gidiyor ya yarim gün yok evde o gelesiye bütün temizlik falan bitmis oluyor beyimde ögleden sonra calisiyor kizda sakin fazla üzmüyor beni 3 bucuk yasinda bir yasinda yada kizimla ayni yas olursa sorun olmazoynarlar ikisi zor olmaz diye düsünüyorum.
hic is aramadim simdiye kadar belki arasam bulurmuyum bilmem beyim istemedigi icin geri duruyorum.burda mutlaka kari koca calisacak ki birseyler yapabilesin yoksa cok zor ya maas dan cok yatirilacak geliyor....

slm canim,haklisin kari kocacalismalida ,anlamadigim ozaman esin niye izin vermiyor calismana,,,bence bu gayet normall ne olabilirki hepimiz calisiyoruz,,,ilan falan yap belki evde cocouk bakmak icin birilerini bulabilirsinn,eger bende duyarsam sana iletirim canimmm,sevgilerimleeeeeeeee:1hug:

tskler canim benim ki disari bile zor cikarir birak calismayi o yüzden calisamiyorum aslinda istiyordum calismak maddi yönden cok sikintimiz oluyor...görüsüruz sevgiler canim

tskler canim benim ki disari bile zor cikarir birak calismayi o yüzden calisamiyorum aslinda istiyordum calismak maddi yönden cok sikintimiz oluyor...görüsüruz sevgiler canim

slm canim,nedenki cokmu kiskancc,ozamn daha cok maddi yonden sorun olur hayat musterektr canimmm,neden izin vermiyorkki ozamn gulu seven dikenine katlayacaktrr,ins sende en kisa zamnda kendien gore bir is bulursunn,sevgilerle canimm

slm canim rinikende kaliyorum 3 cocugum var 1 i kiz calismiyorum bebegim henüz 20 aylik arada temizlik isin gidip harclik cikariyorum iste öyle feyza bacim nasilsin

slm canim,nedenki cokmu kiskancc,ozamn daha cok maddi yonden sorun olur hayat musterektr canimmm,neden izin vermiyorkki ozamn gulu seven dikenine katlayacaktrr,ins sende en kisa zamnda kendien gore bir is bulursunn,sevgilerle canimm

evet kiskanc beyim canim ya tsk ii dileklerin cin canim.ne yaptin sen alisabildin mi calismaya kizindan ayri olmaya?
slm yetimkiz iidir ablam ne olsunsen nasilsin?

slm canim rinikende kaliyorum 3 cocugum var 1 i kiz calismiyorum bebegim henüz 20 aylik arada temizlik isin gidip harclik cikariyorum iste öyle feyza bacim nasilsin

slm canim,bende baselde therwildeyim,bnmde 1kizim var,szbatta 2 olacak,seninde cocuklarini allah bagislasin,,taaaaaaanismtigima memnun oldum,sevgilerrrrrrr

evet kiskanc beyim canim ya tsk ii dileklerin cin canim.ne yaptin sen alisabildin mi calismaya kizindan ayri olmaya?
slm yetimkiz iidir ablam ne olsunsen nasilsin?

onmli degil canim,bn bisey duyarsam inan haberdar ederimm,,alisacagimi sanmiyorumda mecburum iste dedigin gibi,aliyom elime fotografi gidiyorum her dakika ariyorum kizi sesini duyuyorumm,allahtan esim bakiyor oyuzden birz rahatimm,bize birz degisiklik iyi gelyior ya,hep evin icinde cocukla olmyuor,bide benm kizin kusmasi ictahsizligi tam beni bunaltmistii,ins kizim iyi olsunda bn tam gunde calismaya raziyim ama ictah sorunu oldugu icin aklim hep evde,allah butun herkesin yardimcisi olsunn,sevgilerle canimmmmmmmm

slm son askk aramiza hosgeldinn,bizde seni tanimak isteriz bende baseldenim therwilden,yazilari okudugun icn tskler canimm,iyiki varsiniz ,optum ins tekrar gorusurz ,sende diger arkadaslar gibi ortadan kaybolma,sevgilerimle canimmmmmmmmmm

sagol canim kardesi monschein hakkimizda herseyin hayirlisi olsun insallah.kizinin istahsizligi dis cikarmadan olabilir de kusmasini anlamadim yine kusuyor dr.ne diyor kusmasina?sadece ilk aylarda normal fazlasini cikarir ama senin kizin problemi ne ki hala devam ediyor?

ne zaman toplaniyoruz kizlar sayimiz hergecen gun artiyor.Bir tarih belirleyelim mi artik ne dersiniz ben calismiyorum evdeyim benim icin her zaman uygun

hosgeldin aramiza biz de daha yeniyeni kontakt kuruyoruz selamlarrr..

amin canimmm,disten degil canimm,2ayindan beri var ictahsizligi ,kusmasi,allahtan saglikli hayirlisi dedigin gibi canimm,allah buyuktur,benim kiz acikmiyor ,orali bile degil,yemeyince mutlu,bn mutsuzz,:çok üzgünüm:kendine iyi bak,yakinda gorusmek uzere canimmm,bebislere iyi bak,,,,,,,,

ne zaman toplaniyoruz kizlar sayimiz hergecen gun artiyor.Bir tarih belirleyelim mi artik ne dersiniz ben calismiyorum evdeyim benim icin her zaman uygun

slm canim,bnm icin farketmez calismadigim bir gun ayarlayin iste,siz nezaman isterseniz bn burdayim,yazin siz bn gelirimm,ok kendine iyi bak,sevgilerrrrrrr,

slm canim,bnm icin farketmez calismadigim bir gun ayarlayin iste,siz nezaman isterseniz bn burdayim,yazin siz bn gelirimm,ok kendine iyi bak,sevgilerrrrrrr,

cnm nasılsın...?
pek giremedm siteye malum burun olayım var..:çok üzgünüm:
öpüorm tatlım seniŞeniz
bu da kızın içinŞeniz

slm son ask hosgeldim aramiza,kizlar yazin bulussak güzel olur söyle cocuk coluk ne dersiniz?

cnm nasılsın...?
pek giremedm siteye malum burun olayım var..:çok üzgünüm:
öpüorm tatlım seniŞeniz
bu da kızın içinŞeniz

slm canimm,hosbulduk,evt talebini aldim sevindim,tskler,bnde baseldenim,evliyim ve bir oglum var,
ortadanda kaybolmam burdayim,byeee

slm son ask hosgeldim aramiza,kizlar yazin bulussak güzel olur söyle cocuk coluk ne dersiniz?

slm demoty.iyim ya sen ins iyisinddir,burnunda en kisazamanda duzelir ins,
sonask bnde basel,thewil memnun oldum,bizler hep burdayiz bekleriz
feyza bnce olur bnm kizda yazi seviyor,farketmez canim,bana uyar,sevgilerle arkadaslar,opuyorum sizi:1hug:

bnde memnun oldum arkadasimm,evt basel arabayla yakin bnm ablam ve abim orada oturuyorlar,,gorusruz ins.bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…