- 11 Mayıs 2007
- 65
- 1
-
- Konu Sahibi rosa30
:1hug:kizzzzlaaarrrrrr!!!.............
hepinizin yeni yili kutlu olsun .
bu sene size mutluluk saglik en cokta huzur getirsin....
hepinize selamlarrrrrrrrrr...........:dance:a.s.
slmlar bu yeni yil ilk golü bana atti babam hastanede kalp krizi gecirdisenağlama artik hic bir beklentim yok bu yildan:a015::çok üzgünüm:dua edin ne olur kizlar yataga gidemiyorum gözlerimi kapayinca babami ilk gördügüm halde görüyorum maskelerle falan uyumak istemiyorum bu yüzden ne olur dua edin babamasenağlamasenağlama
mutlu yillar kizlar hersey gönlünüzce olsunn
valla ben geceleri bakiyorum ama sanirim ben bu sayfayi ya henüz cözemedim ya da bir sorun var sayfada.
Carsiya cikilcak gibi degildi son haftalarda tiklim tiklimda hicde birsey yoktu hersey büyük bedendisizin mobilya konusunada fikir beyan edeyim bence kirmizi almayin ya artik herkesin evinde var degisik renkler bulun yaratici olun kizlar avusturyadan hep werbunglar gelio mobilyalari ucuzlattik diye ikeada pfisterde yokmu ucuzluk ???
evet bulusma olayina bende varim ama benim cocuuum yok ona göre sonra beni atmayin bi köseye yada yigenlerden birinimi araklasam gelsemP
slmlar bu yeni yil ilk golü bana atti babam hastanede kalp krizi gecirdisenağlama artik hic bir beklentim yok bu yildan:a015::çok üzgünüm:dua edin ne olur kizlar yataga gidemiyorum gözlerimi kapayinca babami ilk gördügüm halde görüyorum maskelerle falan uyumak istemiyorum bu yüzden ne olur dua edin babamasenağlamasenağlama
bu arada ben sizi yeni yilinizi reblerle yolladim yeni yillar diye ama,yinede hepinizin yeni yili kutlu olsun daha nice saglikli huzurlu mutlu parali,yILLAR;YUZUNUZDEN GULUCUKLER EKSIK OLMASINNNNN
bak benim tarifime benzeyen bir oturma odasi buldum sana
slm canim cok guzelmis ,benim suanki koltuk rengimde gri mavimsi,ya daha dusunuyorum iste,esimde siyah istiyor belki siyah olabilir dedigin gibi acele etmemek lazim bu resmi gorunce insanin iyice katologa bakip guzel seylerin olduguna inaniyor bakarim bn,tskler arkadasimmm,:1hug: