Basel Paylasim Alani(Tanisma)

hoşgeldin aramıza canıma.s. eminimki bu sorunla uğraşan annelerimiz vardır ve sana yardım edecektir keyifli paylaşımlar dilerim

sagol canim bana cvp yazdigin icin,inan cok zor anne yuregi iste,sanada iyi geceler

slm koyu kahve,nasilsin baseldemisin,bende baselden,tanisalim arkadasim,otekilerden ses seda yok,gelirler ins,

slm koyu kahve,nasilsin baseldemisin,bende baselden,tanisalim arkadasim,otekilerden ses seda yok,gelirler ins,

ben aslinda st.gallende kaliyorum ama erkek arkadasimin ailesi baselde onlari ziyarete gidiyoruz 2 haftada bir tabiki tanisalim en azindan baseli sevmeme bir gerekce olursun :)tatlicadiarzu

slm koyu kahve,ee demek oluyorki basele gelin gelecen,valla canim burasi cok guzel,eger basele sevmene ben gerekce olacaksam ne mutlu bana,herzaman yardimci olurum ,e dugun yokmu,

slm mondschein2 geldim iste..... tanismayi cok isterim cok yanlizim buralarda pek kimseyi tanimiyorum üstelik calismiyorumda.... oyle evde zaman geciyo iste haberlerini bekliyorum.....

canim,slm,bn hep burdayim,bana yaz,ben baseldenim ya sen,hic kimse yok,bi ara feyza79 vardi oda yok bu aralar,sende sakin kaybolma,sen nerden,tanisalim iste,yaz,

geldigimde benimde baselde cok canim sykiliyor.sinirlerim cok geriliyor sanirim baselde 1-2 arkadas ihtiyacim var benimde.
dügün icin daha cok erken malum dügünümün rüya gibi olmasini istiyorum bunun icinde maddi durumu saglama almak gerek yani 2009 yazinda insallah :))

heyt sonunda birileri cevap yazdi.selam arkadaslar.ben mucikal teather a yakin oturuyorum.Koyu kahve basel e geldiginde haber ver seni misafir edelim canin sykilmasin ben de bi cadi var caninin sykilmaya vakti olmaz.haberlerinizi bekliyorum by by

SILA MERCAN bende baseldeyim, muzikal teater bana bir durak tramla,tanisalim ya

mondshein ya nasilsin canim bizim yazistigimiz yer kaldirilmis o yüzden yazamadim burayi görünce hemen daldim valla burda herkes yanliz kizlar coluk cocukla ugrasmaktan disari cikacak vakit bulamiyor ki

slm canim bizler burdayiz iste yanliz degilsin,hele bi sen gel okmi sikma caninia.s.a.s.

mondshein ya nasilsin canim bizim yazistigimiz yer kaldirilmis o yüzden yazamadim burayi görünce hemen daldim valla burda herkes yanliz kizlar coluk cocukla ugrasmaktan disari cikacak vakit bulamiyor ki

slm feyza evt yazi kaldirildi basliklar sadece tanisalim olcakmis e onlarda yazili zaten,neyse burasida olur,yavas yavs yaziyorlar hadi iyi bu,umarim hep gelirler yazisirz tanisirz,sevgilerimle

sila,feyza,koyu kaybolmayin bak okmi,bi giden tam gidiyorya, herkese sevgiler tekrar gorusmk uzere

SILA MERCAN bende baseldeyim, muzikal teater bana bir durak tramla,tanisalim ya

feyza ne guzel komsu bile sayiliriz.bu arada biribirimize ozel mesajda gonderebiliriz ama senin ozel mesajin kapali galiba sana gonderemiyorum.kontrol panelinden ayarlara girip acabilirsin..ok riehenrig mi brombacher mi hangisi

OK.yazisiriz koybolmak yok da kizlar siz yangi saatte giriyonuz ben girdigimde siz kapali siz girdiginizde de ben kapali oluyor,sila mercan brombacherstr oturuyorum sen muzikal teateren neresinde oturuyorsun nerelisin?

slm kizlar nasilsiniz,2gundur bilgisayar bozuktu,giremiyorum,umarim iyisinizdir gorusmek uzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…