Basel Paylasim Alani(Tanisma)

benim iki tane var bir kiz birde oglum.insallah en kisa zamanda bebesini alirsin.haklisin ben bile oglum kinder gartene gidiyor ondan yeni seyler ögreniyorum.calismiyorum evdeyim yas 29.

Feyza Allah bagislasin cocuklarini..Benimde yakinda kismet olursa olacak.Cok yeni bebek haberini aldik. Basele 5-6 ay once geldim ama alismakta sorun yasiyacam galiba..beleki burada birilerini ile tanisirim demistim ama pek de mumkun degil gibi..

merhaba bende ıstanbuldan nasılsınız gurbette arkadaşlar

merhaba allaha bağışlasın cocuklarınızı ben ıstanbuldan ayse

Feyza Allah bagislasin cocuklarini..Benimde yakinda kismet olursa olacak.Cok yeni bebek haberini aldik. Basele 5-6 ay once geldim ama alismakta sorun yasiyacam galiba..beleki burada birilerini ile tanisirim demistim ama pek de mumkun degil gibi..

sende hayilisiyla ALIRSIN INSALLAH bebisini kucagina.mutenzde türk doktor var onu tavsiye ederim süper kadin dogum doktorusur kendisi canim hic pisman olmazsin.dr.aycicek adi.konturolerine ona git derim.almancada bilmiyorsan daha güzel oluyor.

feyza,evet o doktoru biliyorum.ama her zaman cok yogun randevu almak bir olay..ben suanda frauspitalle gidiyourm,tup bebek yontemi ile hamile kaldim,bakalim bundan sonraki asmasini nasi ltakip edecegiz..ona gore karar verecegim.burada sanirim kontrol iicn ayri dr.,tahlil,ultrason icin ayri yerlere gidiliyor ve dogum icin ayri..yaniliyor muyum?

kizlar slm hepinize köyümden merhaba gute nacht herkese

dogum yapmisin dir bile fazla ugrayan olmuyor ya bende bir yazan olmus muki diye bir bakayim dedim sende hic gelmemissin nerdeyse 2 aydan bi yil olmus:))
tüp bebegi türkiyede mi yaptirdin burdami canim???

Selam arkadaşlar...
Bu topic fazla işlemiyor herhalde ama ben yinede sorayım size bişeyler, belki acıyan falan olurda cevaplanırım.yerimseniben

Biz eşim ve çocuklarlımızla bereber 22 ocakta sömestr tatili için basele geliyoruz. 11 gün kalacağız, 3 şubata kadar. Bizim planımız isviçre, italyanın kuzeyi ile fransanın güney ini dolaşmak. Araba kiralayacağız tabii ki. Şimdi;

1) Arabayı nettenmi ayarlayalım, yoksa gelince oradan ayarlasak daha ekonomik olur.

2) Baselde kalabileceğimiz otellerin fiyatları uygunmudur ve hangi taraflarda oteller yoğun oluyor. (semt adı belirtirseniz çok iyi olur)

3) İsviçre için bize nasıl bir güzergah önerirsiniz ve mutlaka görün dediğiniz bir yer varmı?

Şimdilik bu kadar, eğer cevaplayan olursa belki birkaç sorum daha olabilir.kaydirigubbakcemile3
Şimdiden teşekkürler...yerimseniben

Bu arada ben como gölünü çok merak ediyorum. George Coloney in bile evi varmış. :)

canim basele geliyorsaniz
burda tanidiklar var türk araba kiralaya bilirsiniz basel hava alanina geliyorsaniz arabayi direk getirirler oraya.
hotel acisindan baselde cok var.ama fiyatlari baya tuzlu.
her cesit bulabilirsin otel.tam merkezde var swiss otel genelde türkiyeden gelen ünlüler ve futbolcular burda agirlanir.basele gelince.hemen sinirimiz fransa ve almanya var.
kar seviyorsaniz kavakla araniz iyiyse.mutlak chur u görün derim.
mutlak görmeniz gereken yer diye sorarsaniz.hep yapitlar ön planda tarihi binalar.
her kentin kendine has güzellikleri vardir.aslinda kendinize bilen bir rehber secme imkaniniz olursa zorlanmazsiniz.

Cevabın için teşekkürler öncelikle, ben netten araba baktım ama dediğin gibi Türkler varsa rent a car la uğraşan, bir tel numarası yada ulaşabileceğimiz bir web adresi yada e-mail adresi verebilirsen çok sevinirim.
Otellerede baktım, evet oldukça pahalı, diğer avrupa ülkerinden, biz Parise gitmiştik ve disneyland köyünde 50 euro ya kocaman 2 tane ikiz yataklı odada kalmıştık ama buradan baktığım kadarıyla oldukça fark var arada, umarım oraya gelince daha uygun bişeyler bulabiliriz.
Tabii swiss otel falan şu an için bizi aşar, eğer fiyatlar buradaki swiss otel gibiyse.a.s
Cevabın için tekrardan teşekkürler...

birsey degil canim hemen annemlerin yani basinda bir hotel var orasida güzel senin icin oranin fiyatlarinada bakarim canim.araba isini de sorcam beyime.beyim taxi isince onun calistigi firma var oraya da sorsun.kac günlügüne kiralancak?ona göre sefine sorsun canim.
alfa hotel var canim günlük 70 frank türklere ait

Canım ilgin için teşekkürler.
Biz 11 gün kalıcaz ama italyaya falanda geçicez, onun için araba istiyoruz. Hani ilk gelişte 2 gün baselde otelde kalırsak en azından 2 günlük araba kirasından yırtmış oluruz diyorum.
yani sen en az yine 1 haftalık sor canım.
Gerçekten bana çok yardımcı oluyorsun, Allah da seni darda koymasın inşallah...
Otelde gecelik değilmi 70-100 frank gibi. Yani eşim kızım ben ve bebek (abarttımmı ne) kalınabilecek gibi mi?
Çok sağol canım gerçekten.

canim 3 günlük icin ben burdan sana otel bakayim
dedigim otel üsteki 22 ocak tan 24 diye baktim 400 küsür diyor.birde 500 küsür var.bire bir gidip sorayim.
araba bir haftalik mi sorulsun.valla benim araba külüstür olmasa verirdim:) uzun yola gelmez bizde yaza kadar idare edip yenisini alcaz. öyle olmasa verirdim inan.o sorunda olmazdi.
baselden isvicreyi gezmek istersen sabah trenleri oluyor.aksama kadar isvicrenin en güzel yerini gezdirip
basele tekrar getiriyor.msn kayd edeyim haberlesiriz insallah.

baselde ulasim cok rahat tren tranvay o yüzden rahat arabaya gerek kalmaz 2 gün icin.
italya ya trenle gidersiniz aslinda.arba orda daha ucuz kiralanir.
burda kilometre hesabi oluyormus araba kiralayinca.bir haftalik yine 1000 franka gelir canim.
msn kayd ettim seni detahli yazisiriz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…