kac gundur kimse gelip gitmedi mi buralara??yazik
Feyza Allah bagislasin cocuklarini..Benimde yakinda kismet olursa olacak.Cok yeni bebek haberini aldik.Basele 5-6 ay once geldim ama alismakta sorun yasiyacam galiba..beleki burada birilerini ile tanisirim demistim ama pek de mumkun degil gibi..
feyza,evet o doktoru biliyorum.ama her zaman cok yogun randevu almak bir olay..ben suanda frauspitalle gidiyourm,tup bebek yontemi ile hamile kaldim,bakalim bundan sonraki asmasini nasi ltakip edecegiz..ona gore karar verecegim.burada sanirim kontrol iicn ayri dr.,tahlil,ultrason icin ayri yerlere gidiliyor ve dogum icin ayri..yaniliyor muyum?
canim basele geliyorsaniz
burda tanidiklar var türk araba kiralaya bilirsiniz basel hava alanina geliyorsaniz arabayi direk getirirler oraya.
hotel acisindan baselde cok var.ama fiyatlari baya tuzlu.
her cesit bulabilirsin otel.tam merkezde var swiss otel genelde türkiyeden gelen ünlüler ve futbolcular burda agirlanir.basele gelince.hemen sinirimiz fransa ve almanya var.
kar seviyorsaniz kavakla araniz iyiyse.mutlak chur u görün derim.
mutlak görmeniz gereken yer diye sorarsaniz.hep yapitlar ön planda tarihi binalar.
her kentin kendine has güzellikleri vardir.aslinda kendinize bilen bir rehber secme imkaniniz olursa zorlanmazsiniz.
birsey degil canim hemen annemlerin yani basinda bir hotel var orasida güzel senin icin oranin fiyatlarinada bakarim canim.araba isini de sorcam beyime.beyim taxi isince onun calistigi firma var oraya da sorsun.kac günlügüne kiralancak?ona göre sefine sorsun canim.
alfa hotel var canim günlük 70 frank türklere ait