Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

madem sabahları kahvaltı öncesi yürüyosun o zaman sana tavsiyem şekersiz türk kahvesi iç
daha güzel kalori yakarsın tatlım

ben haftasonu yürüyüşlerimi genelde sabah yapmaya çalışıyorum ve mutlaka türk kahvesi içiyorum

yürüyüşten sonrada hafif bi kahvaltı süper olur

öğle yemeğim

100 gr ızgara balık
bol salata
2 yeşil acı biber

yeşil çayı yemeklerden 20 dak sonra içmek gerekiyormuş ben genelde ara öğünlerde içiyodum ama artık böyle denicam bakalım

yaaa ben ne zaman balık yesem arkasından canım tatlı istiyor yine oldu şimdi bak offffffffff

öyle kayısı tarçın kakao da kesmiyo yani napsam netsem nirelere gitsem oyyyyy

ben bi çözüm bulsam yaaaaaa

neyse kriz anını atlatmış bulunuyorum

2 adet etiform yulaflı bisküvi ve sütlü nescafe ile :)

40-50 kalori ile kurtardım sanırım :)

akşam misafirlerim var muhtemelen giremem ve spor da yapamıcam gibi
neyse zaten ara vermem gerekiyor hergün üstüste olmuyo valla bünyeye zarar:)

bugün spor tatili oleyyyyyyyy

akşam zaten mutfağa git gel otur kalk koştur yapmaktan 3-5 gr veririm herhal :)

günaydınnnnnnnnn

sabah kahvaltım

1,5 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
çay

haftanın son günü ve bende acayip bi yorgunluk var

Bihtercim tebrik ederim canım. Maşallah çok az bir yolun kaldı. Çok sevindim senin adına. Boyun kaç bu arada?

yaaa ben ne zaman balık yesem arkasından canım tatlı istiyor yine oldu şimdi bak offffffffff

öyle kayısı tarçın kakao da kesmiyo yani napsam netsem nirelere gitsem oyyyyy

ben bi çözüm bulsam yaaaaaa

Canım balık çok hafif bir protein kaynağı. Yeterli gelmiyordur tek başına. Sen sadece salata yemişsin yanında. 1 dilim ekmek yesen aslında engellemiş olursun belki bu krizleri.

Bihtercim tebrik ederim canım. Maşallah çok az bir yolun kaldı. Çok sevindim senin adına. Boyun kaç bu arada?

teşekkür ederim arkadaşımmmmmmm:)

ay evet sona yaklaştım inşallah Allah'a şükür

verdiğim 24 kilodan sonra şu 3 kilocuk başıma kalmaz inşallah :))))))))))) ama yaz dönemi daha kolay veririm gibime geliyor bakalım

canım boyum 1.68

63 hakikaten de idealmiş senin için canım. Son 3 kiloya o zaman . Canım yazın insan su içmekten acıkmıyo, sürekli şiş hissediyo. Verirsin yani kolaylıkla, hiç dert etme kendine. En geç 15 temmuzda bu iş bitmiş olur. Maşallah

boyum 1,68 olunca 68 kilo çokta fena durmuyor aslında işte ama ben 4 yaşımdan beri sürekli yüzdüğüm için vucudumun üst kısmı ve omuzlarım daha yapılı ve kaslı haliyle,sürekli yürüyüşten dolayı bacaklarımda kaslı.

zaten toto hiç kalmadı diyetle en çok eriyen yerim oldu

ama işte biraz göbek ve bel çevresi kaldı oralarıda artık sanırım yürüyüşle değilde yine yüzme ve yanları sıkıştırma hareketi ile çözebileceğim:)

Dün bir arkadaşa daha yazmıştım. Göbek için amerikalı bir uzman sakız çiğnemeyi öneriyor. Yavaş yavaş çoğaltarak günde 20 defa sakız şişirince karın zamanla düzleşiyormuş. Karın kasları kasılıyormuş çünkü sakız şişirirken. Sakız sevmiyorsan günde 5 set 20şerden karnını içine çekip bırakabilirsin. Çok zahmetsiz bu hareketler valla. İşte bile yapılır ki.

çok sağol canımmm
seni takipledim bu arada yeni topiğinde gayet güzel gidiyorsun kızlarla

her zaman destekçinim canım :)

şu ana kadar 1 lt su içtim

arada türk kahves yanında da 1 kare bitterin yarısı çikolata
yani 1 lokmaya tekabül etmekte :)

öğle yemeğim

fırında tavuk but-1 adet
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 yeşil acı biber gerçi acı demek çok hafif kalırdır bildiğin zehirrrrrr :) yedim ama amaç metabolizmaya depar attırmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…