bende sabah tek şekerli sütsüz kahve içtim sonra 5 km yürüdüm az öncede
çok az tavuk sote
yanında bol salata limonlu sirkeli
bir bardak ayran
bir dilimde kepek ekmek yedim
senin beslenme şeklinide dikkatte alıyor bihter:)
kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
68,3 :)
evet 70 li sayılarla vedalaştım çok şükür
hedefime az kaldı 65 olunca benim adım hıdır elimden gelen budur deyip kaçmak istiyorum zaten daha zayıflayınca gerçekten iyi durmuyor bende
65 olunca ben bu diyarlardan kaçarrrrrrrr ama misafir olarak ona buna burnumu sokmaya gelebilirim :)
yaaa ben ne zaman balık yesem arkasından canım tatlı istiyor yine oldu şimdi bak offffffffff
öyle kayısı tarçın kakao da kesmiyo yani napsam netsem nirelere gitsem oyyyyy
ben bi çözüm bulsam yaaaaaa
Bihtercim tebrik ederim canım. Maşallah çok az bir yolun kaldı. Çok sevindim senin adına. Boyun kaç bu arada?
teşekkür ederim arkadaşımmmmmmm:)
ay evet sona yaklaştım inşallah Allah'a şükür
verdiğim 24 kilodan sonra şu 3 kilocuk başıma kalmaz inşallah :))))))))))) ama yaz dönemi daha kolay veririm gibime geliyor bakalım
canım boyum 1.68
boyum 1,68 olunca 68 kilo çokta fena durmuyor aslında işte ama ben 4 yaşımdan beri sürekli yüzdüğüm için vucudumun üst kısmı ve omuzlarım daha yapılı ve kaslı haliyle,sürekli yürüyüşten dolayı bacaklarımda kaslı.
zaten toto hiç kalmadı diyetle en çok eriyen yerim oldu
ama işte biraz göbek ve bel çevresi kaldı oralarıda artık sanırım yürüyüşle değilde yine yüzme ve yanları sıkıştırma hareketi ile çözebileceğim:)
63 hakikaten de idealmiş senin için canım. Son 3 kiloya o zaman. Canım yazın insan su içmekten acıkmıyo, sürekli şiş hissediyo. Verirsin yani kolaylıkla, hiç dert etme kendine. En geç 15 temmuzda bu iş bitmiş olur. Maşallah
çok sağol canımmm
seni takipledim bu arada yeni topiğinde gayet güzel gidiyorsun kızlarla
her zaman destekçinim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?