Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

Selam canım naber
nasıl gidiyor diyetin
ben takıldım kaldı bir yukarı bir aşağı gidiyom aynı yerde sayıyom
selam vermek istedim

merhaba yasemincim
iyi yaptın canım
benim de öyle yaaa bi takıldım gr oynamadı gitti yani yürüyüş,deniz,yüzme bi tek tepinmediğim kaldı onuda yaptım ama olmadı :)
tartılmaya ara verdim bende adet falanda girdi araya bakalım perşembe tartı günüm hala oynamazsa onuncu kattan atıcam valla tartıyı artık kimin kafasına denk gelirse :)

yapışmadıya bu kılolar gider herhalde eninde sonuda şimdilik tartı kalsın lazım olur belkı

akşam yemeğim

5-6 kaşık barbunya
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt

sonra türk kahvesi içtim

akşam hızlı tempoda yarım saat yürüyüş yapabildim

tartı günüme 1 gün kaldı :)

günaydınnnnnnnnn

sabah kahvaltım

şimdilik 1 dilim ananas

canım bişe istemedi daha sonra belki 1 dilik ekmek peynir yerim

ufffffffff bugün çok bıkkınlardayım bunalımdayım

22 kilo verdim şu son 5 kiloda takılmak istemiyorum yaaaaa enerjim azaldı galiba yada havalardan mıdır nedir

zaten ne olsa suç havalarda soğukta olsa sıcakta olsa yaranılmıyor :)

en güzeli bahar ohhhh serin serin

öğlen dışarı çıktım kadınlar pazarının önünden geçerken börekler gözlemeler tatlılar nasıl kokutmuşlar ortalığı

dedim kendime şurda bi gözleme yesem üzerinede 1 dilim kek yesem sonra valla bi baktım kendime adımlarımı hızlandırmışım resmen kaçıyorum :)

offff valla düşüyodum tuzaklarına az kaldı heeee...

bide çağrışları var

gel guzuuuummmmm sıcakta gel ayran var buz gibi gözleme ediverim sana diyeeeee çok anaç bir tavırla ama gülümseyerek teşekkür ettim ve tabana kuvvet :)

ara öğünüm

10-15 kiraz ama tam rakamdan emin değilim çekirdeklerini sayim mi :)

boşverim bence tabağa bakıyorumda şööööleee göz kararı 15 diyelim hadi :)

iyice manyak demesin şimdi yanımdaki arkadaşlar beni kiraz çekirdeği sayarken göstertmem kendimi kimseyeeeeeee :) deli değilim beeeeeeeeeeennnnn :)

saat 5 gibi 1 dilimden az ekmekle biraz peynir yedim

2 lt su içtim şimdiye kadar

akşam tabiki kuzeyyyyyyyyy günü :) fragmanı izledimde bölüm süper yaaaaaa aslan cemre itiraf etti sonunda aşkını

niye karın ağrısı çektiyse o kadar söyle kurtul işte dimi

neyse ben hemen dizi izlerken kendi kendine konuşan nine psikolojisine bağlamadan çıkayım artık

sıcaktan beynim sulandı zaten

görüşürüz

inşallah akşam 1 saat yürüyüş yapabilirim

hedefim 500 kalori bakalım :)

akşam yemeğim

3 küçük fırında köfte
1 kase yoğurt
bol salata

yemekten sonra 2 çatal kadar karpuz ve 4 tane kiraz yedim

1 saat yürüyüş yaptım

60 dak
6,3 speed
6,2 km
480 kalori

bihter çok samimisin ben arasıra ugruyrum çünkü her zaman mümkün olmuyor bendepazartesi gününden beri diyetteyim ve yürüyüş yapıyorum bende 17 kiloyu verdim şu 3-4 kiloyu veremiyorumsabahları bir şekerli kahve içiyorum sütsüz sonra yürüyüş yapıyorum 7 km ardından az bir sebze yemeği yada tavuk yanında salata yağsız salata değilde söğüş diyebilirim yanında bir kase yogurt bir dilim kepek ekmek öğleden sonralarıda çayın yanında ceviz yiyorum yarım çay bardağı kadar falan akşamlarıda bazen sebze yemeği az bazende yogurtun içine bir incir 3 kuru kayısı falan dograyıp yiyorum tabiki su içiyorum gün içinde bakalım ne olacak en son 57 idim sonra diyete falan dikkat etmedim falan kendimi şiş hissettim bir baktım tartıda 60 falan geliyorum çok cnım sıkıldı 3 gündür yukarda yazdıklarımı yapıyorum şimdi 57 çıkıyorum gene yürüyüşü abrttım mı bilmiyorum ama hazır diyetteyken ve evdeyken dün 12 km yürüyüş bandında yürüdüm 3 km dışarda bu gün nasıl yürüyecem bilmiyorum :)

merhabaaa
çok teşekkür ederim güzel düşüncen için
maşallah sende çok güzel eritmişsin valla :) ya bende işte 22 kilodan sonra acaba diyorum vücudumda daha verecek yağ falan kalmamış olabilirmi:) ben 70 kilo halimle sıfır yağ olabilirmiyim diye düşünmüyor değilim :)

senin beslenmende gayet güzel ama belki sporu fazla yaptığın için kilo vermede zorlanıyor olabilirsin.12 km den sonra zaten yürüyüşü falan 2 hafta düşünme derim :) şakaaaaa :) çünkü 1 saatten fazla yapılan spor sadece bedeni yıpratıyor.spor akademisinde hoca olan bir arkadaşım var bana 60 dakkayı görünce koşu bandında kapat gitsin zaten yakacağını yakarsın gerisi hikaye der.
ya zaten verecek kilo kalmayınca gerçekten zorlaşıyor bu iş.

benim hedefim 65 mesela ondan azı beni zaten kötü gösteriyor idealim budur yani.
inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya inersin arkadaşım.

kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

68,3 :)

evet 70 li sayılarla vedalaştım çok şükür

hedefime az kaldı 65 olunca benim adım hıdır elimden gelen budur deyip kaçmak istiyorum zaten daha zayıflayınca gerçekten iyi durmuyor bende

65 olunca ben bu diyarlardan kaçarrrrrrrr ama misafir olarak ona buna burnumu sokmaya gelebilirim :)

sabah ilk iş

2 kuru kayısı
1 bardak su

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 açık çay

geçen gün alıp bir türlü içemediğim şu karışım çayı getirdim bugün yanımda onu deneyeceğim.9 tane ot varmış saydımda.

inşallah tadı güzeldir değilse limon tarçın falan tatlandırırız:)

inşallah temmuzun ilk haftasına kadar gider şu minik miniminnacık ufacık 3 kilocukta :) bende kendimi 65 kilo halimle kızgın kumlardan serin sulara rahatca atabilirim :)

şu meşhur çayı içtim şimdi

hepsinden aynı oranda koymuştum ama bana daha çok kekik tadı geldi bayıla bayıla içtiğimi söyleyemicem bende içine limon dilimledim güzel oldu gibi sanki:)

neyse bunuda denemiş olduk aman ha denemediğim bişe kalmasın aaaaa hatrım kalır valla :)

bende sabah tek şekerli sütsüz kahve içtim sonra 5 km yürüdüm az öncede
çok az tavuk sote
yanında bol salata limonlu sirkeli
bir bardak ayran
bir dilimde kepek ekmek yedim
senin beslenme şeklinide dikkatte alıyor bihter:)

57 kilo olupta hala kilo vermeye çalışınca insanlar abartı diye düşünüyorlar ama benim boyum kısa bende şöyle bir 54 falan olsam ideal olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…