Selam canım naber
nasıl gidiyor diyetin
ben takıldım kaldı bir yukarı bir aşağı gidiyom aynı yerde sayıyom
selam vermek istedim
merhaba yasemincim
iyi yaptın canım
benim de öyle yaaa bi takıldım gr oynamadı gitti yani yürüyüş,deniz,yüzme bi tek tepinmediğim kaldı onuda yaptım ama olmadı :)
tartılmaya ara verdim bende adet falanda girdi araya bakalım perşembe tartı günüm hala oynamazsa onuncu kattan atıcam valla tartıyı artık kimin kafasına denk gelirse :)
bihter çok samimisin ben arasıra ugruyrum çünkü her zaman mümkün olmuyor bendepazartesi gününden beri diyetteyim ve yürüyüş yapıyorum bende 17 kiloyu verdim şu 3-4 kiloyu veremiyorumsabahları bir şekerli kahve içiyorum sütsüz sonra yürüyüş yapıyorum 7 km ardından az bir sebze yemeği yada tavuk yanında salata yağsız salata değilde söğüş diyebilirim yanında bir kase yogurt bir dilim kepek ekmek öğleden sonralarıda çayın yanında ceviz yiyorum yarım çay bardağı kadar falan akşamlarıda bazen sebze yemeği az bazende yogurtun içine bir incir 3 kuru kayısı falan dograyıp yiyorum tabiki su içiyorum gün içinde bakalım ne olacak en son 57 idim sonra diyete falan dikkat etmedim falan kendimi şiş hissettim bir baktım tartıda 60 falan geliyorum çok cnım sıkıldı 3 gündür yukarda yazdıklarımı yapıyorum şimdi 57 çıkıyorum gene yürüyüşü abrttım mı bilmiyorum ama hazır diyetteyken ve evdeyken dün 12 km yürüyüş bandında yürüdüm 3 km dışarda bu gün nasıl yürüyecem bilmiyorum :)
merhabaaa
çok teşekkür ederim güzel düşüncen için
maşallah sende çok güzel eritmişsin valla :) ya bende işte 22 kilodan sonra acaba diyorum vücudumda daha verecek yağ falan kalmamış olabilirmi:) ben 70 kilo halimle sıfır yağ olabilirmiyim diye düşünmüyor değilim :)
senin beslenmende gayet güzel ama belki sporu fazla yaptığın için kilo vermede zorlanıyor olabilirsin.12 km den sonra zaten yürüyüşü falan 2 hafta düşünme derim :) şakaaaaa :) çünkü 1 saatten fazla yapılan spor sadece bedeni yıpratıyor.spor akademisinde hoca olan bir arkadaşım var bana 60 dakkayı görünce koşu bandında kapat gitsin zaten yakacağını yakarsın gerisi hikaye der.
ya zaten verecek kilo kalmayınca gerçekten zorlaşıyor bu iş.
benim hedefim 65 mesela ondan azı beni zaten kötü gösteriyor idealim budur yani.
inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya inersin arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?