Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

dün dışarıda 1 saat yürüyüş yaptım atlamayim sporumu :) terledik yorulduk o kadar dimi ama

bugünde 1 saat yürüyüş yapmam gerek :)

bugün gerçekten düzenim falan kalmadı ama çok az hasarla atlattım sanırım

akşam fırında tavuk
cacık

şimdi 1 saat yürüyüş yapacağım

şu an onları seyrediyorum da
ya şu survıvor dakilerin gittiği su parkında olmak için neler vermezdim yaaaaaaaaaaaaa,
o nedir arkadaş nasıl eğlenceli bi yerdir orası beeeee bi gidin yaaa

burayı gördükten sonra bodrumdaki cücük gibi geldi bana yuh be abi valla çok kıskandım ooooooffff of :)

günaydınnnnnnnnnnn

iğrenç bir pazartesiye başlamanın mutluluğu içerisinde değilim malesef

tüm aksilikler sabahtan başladı beni sabah sabah elbirliği ile cinlendirdiler yani tebrik ederim herkesi

neyse sakinnn saaaaakinnn

sabah kahvaltıda
biraz örgü peyniri
domates
salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
açık çay

şimdide sakinleşmek için türkiş kahve :)

akşam yemeğimde

yazması ayıp fırında tavuk ve yanındada cacık vardı
1 adette etsiz çiğköfte yedim

akşam ara öğün yapmadım

yemekten 1 saat sonra yürüyüşümü yaptım ara öğüne fırsat kalmadı sadece 2 adet kiraz yedim bilmem ara öğünden sayılırmı:)

nolduuu kızzzzzz

öğle yemeğim

fırında tavuk
3-4 kaşık pilav
1 bardak ayran
1 acı yeşil biber

valla bu aralar gıdaklarsam hiç şaşırmıcam akşam tavuk öğlen tavuk...ama çok tok tutuyor o bakımdan iyi sebze yiyince daha erken acıkıyorum.

akşamda evde dünden yaptığım yayla çorbası vardı onunla ve salatayla geçiştirim artık

nolduuu kızzzzzz

şöylekiiii

sabah saati ertelemişim hiiiiiiiç hatırlamıyorum işe geç kaldım uyanamadım

sonra araba çalışmadı,uğraş uğraş neyseki onu hallettik

sonra ofise geldim masamın üzeri kağıt dolu bi ton şey nasıl dolmuş bide cumadan tertemiz yapmıştım hiç iş bırakmamıştım,herkes bişe ister her kafadan bi ses oooooooo dedim tek tek gelin yaaaa neticede bende bi insanım yani :)

sonra o evrakların üzerine çay döküldü döken ben,kendi kendime saç baş yolan ben...haydaaaaaa çıktı aldığım raporlar güme gitti

bu arada karnım daha aç bişe yiyememiş olmanın verdiği sinirle birde faks makinesi bozuldumu

al sana pazartesi sendromu işte gel şimdi bu pazartesiyi sev...

yeşil çay stoğumda bitmiş çantamda da kalmamış ofistede yok ne içem ben şimdiiiiiii

al işte bi sürpriz daha

doğadan form içim bari

bugün tam olarak 70.7 yim

cumartesi günüm tartılma günüm çünkü cuma günü spor yapmıcam zaten tek spor tatili günümde cuma :)

bakalım cumartesi kaçı görcem

bence 69.8 yada 69.7 olabilirim

hala düğün için elbise almadım bu arada ayın 8 inde düğün var bendeki serinliğe bak ohhhhhh

olsun yaaaa bi elbise işte atla deve değilki her şekilde bulunur yeterki ben şu 68 i bir göreyim

canım topik çok güzel olmuş ben bu gün gördüm ve insana enerji veriyor öncelikle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim bende bir zamanlar 74 kilo iken şu anda 57 kiloyum seninde bahsettiğin gibi pat diye gitmiyor kilolar bende 1 bucuk senedir kilo vermekle uğraşyorum hedefim 55 olmak gerçi 57 yazdım ama bzen abartarak yesem 59 oluyorum bundan dolayı şöyle sağlam bir 54 falan olsam süper olacak bende uzun süre spor yaptım diyetler uyguladım yediklerimi irdeleyerek yedim tabiki bazen çok kaçırdığımda oldu insan yazdıklarını paylaşınca kendini dizginliyebiliyor bende seninle paylaşım yapabilirim değil mi
dün çok kaçırdığım için
bu sabah sadece bir sade kahve içtim tek şekerli
öğlen 3 kaşık kuru fasulye ve bir kase cacık
akşamada salata inş tabiki şekersiz çay içmem gereken suyu yazmıorum bile

bihter sen bu işi biliyorsun ya emin ol ideal kilona ulaştıktan sonra almazsın bende senin gibiym senin yazdığın herşeyi okuduktan sonra kendi kendime kafamı sallayark onaylıyorum dikkat ettim genelde hep ayran tüketiyosun çok doğru bende yemeklerin yanına içecek olarak çok sık olmasada ayran tercih ederim tatlı isteğini bastırmak için kakaolu muz parçası falan bende bazen tatlı isteğim olunca kuru incir yiyorum yada bir tane hurma sayfaları okumaya devam:)

selam tatlım
tabiiki benimle burdan paylaşım yapabilirsin,ama canım senin maşallahın var yaaa 57 lerden falan bahsediyorsun ben şu an hayalimde bile kuramıyorum o rakamları :) ama oda olur tabi neden olmasın ama o kiloyla ben artık çocuk reyonundan giyinirim sanırım yada kızımla kıyafetlerimizi al gülüm ver gülüm yaparız :)))))) sen çok güzel harcamışsın valla kilolarını tebrik ederim canı gönülden :)

ben kendi bildiğimce,edindiğim tecrübeler ve okuyup araştırmışlığımla tabiki yardımcı olmayı çok isterim :) bak mesela hemen şu sabahki içtiğin kahveye taktım :) kaçırmış olablirsin evet insanız olabilir ama en azından daha dengeli gidersen bi sonraki gün sende rahat edersin vücudunu da yormamış olursun.
ama tabiki gönül isterki coşmadan,kaçırmadan devam edelim :) valla telafi etmeyi bildikten sonra gerisi boş beee.

ben mesela uzunca bi süre dondurma yemedim ama geçenlerde 1 max yedim ne pişman oldum ne üzüldüm
sonraki günlerde sporu aksatmadım dikkat ettim o günde başka kalorili şeyler yemedim o hafta 1 kilo vermiştim canım

böööle işte

tekrar hoşgeldin :)

çok sevdiğim bir diyetisyenim vardı valla gönülden bağlıydım kendisine ne derse yapardım ama en güzel kilolarıda onunlayken vermiştim.1,5 ayda 6 kilo falan verdiydim normalde 1 kiloyu 1 ayda zor verirdim benim metabolizma deli yavaş.

o hep derdi ayran iç ayran iç ...

sebze yemekleri ile ayran yada yoğurt
etlerle salata derdi ama ben ofiste bazen mutfak çok müsait değilse hemen yemeğin yanına ayran yapıyorum

salatayı akşam evde hazırlamak daha iyi oluyor o yüzden akşamlarıda bol salata yiyorum.1 tatlı kaşığı hakiki zeytin yağı ile ve bol sirkeli ve bol acı pul biberli:)

öğleden sonra ara öğünde 1 dilim ekmek,1 üçgen peynir yedim

8-10 tanede küçük kuru erik

şu ana kadar 2 lt su içtim

ayyy bugünde bitti ya hergün biter valla

kara pazartesi :)

atalarımızın o güzide sözüyle bitireyim bari

yar saçların lüle lüle,pazartesi sana güle güle :))))))))))))

akşam sporunu yapmayannnnnn,yemeğini yedikten sonra totoyu devirip yatannnnn,amaaaaaaaan sende bugün spor yapmasamda olur diyennnnn,üşenennnnnn,sıkılannnnnnnn,bunalannnnnnnn ne olsuuunnnnnnnnnnnnnn ?

ezik olsun :) ezik ...

sabah buraya yine geldiğinde topiğinin yüzüne bakamasın

aman topik ben ettim sen etme desin :)

1 saate yakın sporumu yaptım canım kendıı capımda yalnız vıdeoolmadan pek zevklı olmadı yaaaa ılerleyen haftalarda bı tane cd alayım kendıme......hehehehe ezıklıkten kurtudum......bıhter yalnız senın bu spor sozun benı acayıp motıve edıyor......tam dustugumu hıssedıyorken ıcınemı doguyo nedır kaldırıverıyosun benı.....saol arkadasım...bu arada cektırdıgım 20lık dısımın yerı sıstı nıyeyse......30lukmu cıkarıyorum nedır::)))))))))))))))))cıkan fildişi buyuklugunde bısey olur herhalde:)))20lıgın buyuklugunu gorup gecırdıgım şoktan sonra 2 cm vardı boyu herhalde....doktora deımde boyu 2 cm varmıdır dıye gulme krızıne gırmıstı:)))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…