günaydınnnnnnnnnnn
iğrenç bir pazartesiye başlamanın mutluluğu içerisinde değilim malesef
tüm aksilikler sabahtan başladı beni sabah sabah elbirliği ile cinlendirdiler yani tebrik ederim herkesi
neyse sakinnn saaaaakinnn
sabah kahvaltıda
biraz örgü peyniri
domates
salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
açık çay
şimdide sakinleşmek için türkiş kahve :)
nolduuu kızzzzzz
şöylekiiii
sabah saati ertelemişim hiiiiiiiç hatırlamıyorum işe geç kaldım uyanamadım
sonra araba çalışmadı,uğraş uğraş neyseki onu hallettik
sonra ofise geldim masamın üzeri kağıt dolu bi ton şey nasıl dolmuş bide cumadan tertemiz yapmıştım hiç iş bırakmamıştım,herkes bişe ister her kafadan bi ses oooooooo dedim tek tek gelin yaaaa neticede bende bi insanım yani :)
sonra o evrakların üzerine çay döküldü döken ben,kendi kendime saç baş yolan ben...haydaaaaaa çıktı aldığım raporlar güme gitti
bu arada karnım daha aç bişe yiyememiş olmanın verdiği sinirle birde faks makinesi bozuldumu
al sana pazartesi sendromu işte gel şimdi bu pazartesiyi sev...
canım topik çok güzel olmuş ben bu gün gördüm ve insana enerji veriyor öncelikle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim bende bir zamanlar 74 kilo iken şu anda 57 kiloyum seninde bahsettiğin gibi pat diye gitmiyor kilolar bende 1 bucuk senedir kilo vermekle uğraşyorum hedefim 55 olmak gerçi 57 yazdım ama bzen abartarak yesem 59 oluyorum bundan dolayı şöyle sağlam bir 54 falan olsam süper olacak bende uzun süre spor yaptım diyetler uyguladım yediklerimi irdeleyerek yedim tabiki bazen çok kaçırdığımda oldu insan yazdıklarını paylaşınca kendini dizginliyebiliyor bende seninle paylaşım yapabilirim değil mi
dün çok kaçırdığım için
bu sabah sadece bir sade kahve içtim tek şekerli
öğlen 3 kaşık kuru fasulye ve bir kase cacık
akşamada salata inş tabiki şekersiz çay içmem gereken suyu yazmıorum bile
bihter sen bu işi biliyorsun ya emin ol ideal kilona ulaştıktan sonra almazsın bende senin gibiym senin yazdığın herşeyi okuduktan sonra kendi kendime kafamı sallayark onaylıyorum dikkat ettim genelde hep ayran tüketiyosun çok doğru bende yemeklerin yanına içecek olarak çok sık olmasada ayran tercih ederim tatlı isteğini bastırmak için kakaolu muz parçası falan bende bazen tatlı isteğim olunca kuru incir yiyorum yada bir tane hurma sayfaları okumaya devam:)
akşam sporunu yapmayannnnnn,yemeğini yedikten sonra totoyu devirip yatannnnn,amaaaaaaaan sende bugün spor yapmasamda olur diyennnnn,üşenennnnnn,sıkılannnnnnnn,bunalannnnnnnn ne olsuuunnnnnnnnnnnnnn ?
ezik olsun :) ezik ...
sabah buraya yine geldiğinde topiğinin yüzüne bakamasın
aman topik ben ettim sen etme desin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?