• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

+50 lerde yokmudur 1 bardak isteyiversen :)

:))))ne arar:))))bide isteyememkiii:))))kutunun dıbınde azcık kalmıs onu sulandırdım nescafemı yaptım canım.....butun ıslerım bıttı..bebısımı banyo yaptırdımm..gunes actı ıyımı:)))sımdı cıkamam kız hasta olmasın dıye....neyse yarın alırım artık....bırazdanda ogle yemegımı yıcemmmm ....

ayyy bıhter bıraz once ne oldu bılıyomusunnnn;;;;;yarım ssat spor yaptıktan sonra dedımkıı dusa greyımmm sonra nese dedım bebıs uyanır sımdı ve bebıs gercekten uyandı...yalnız dusa greyım suyu acıyım deyınce banyodan cıkmıstım vazgecıp musluk kendı kendıne acılmıs kızzzzz acık deıldı musluk:53:jontasıda gevsek deıldııı..cok korktum kızzzzzz..:52::53::53:

ayyy bıhter bıraz once ne oldu bılıyomusunnnn;;;;;yarım ssat spor yaptıktan sonra dedımkıı dusa greyımmm sonra nese dedım bebıs uyanır sımdı ve bebıs gercekten uyandı...yalnız dusa greyım suyu acıyım deyınce banyodan cıkmıstım vazgecıp musluk kendı kendıne acılmıs kızzzzz acık deıldı musluk:53:jontasıda gevsek deıldııı..cok korktum kızzzzzz..:52::53::53:

kız nuri diye diye getirdin işte adamı :))))))))))))))))))
yok be canım eğer girip sonra bebiş uyandığı için hemen geri çıktıysan ya bilmeden elin değdi yada sen açtın ama telaştan açtığını unuttun eğer bataryası çevirmeli ise ve hani bazen bozuk oluyor çeviriyosun çeviriyosun açılmaz sonra birden şarrr diye akmaya başlarya ondandır canım korkmaaaa :)

kahvaltıdan sonra arada türk kahvesi içtim sonra 5-6 çilek yedim

öğle yemeğim

1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen arasında da yürüyüş osun diye pazara gittim meyve almaya

of yaaa o meyvelerden böyle avuç avuç yiyesim geldi helede kiraz çok severimmmm rengarenk olmaya başladı pazarlarda meyveler çıkmaya başlayınca

kız nuri diye diye getirdin işte adamı :))))))))))))))))))
yok be canım eğer girip sonra bebiş uyandığı için hemen geri çıktıysan ya bilmeden elin değdi yada sen açtın ama telaştan açtığını unuttun eğer bataryası çevirmeli ise ve hani bazen bozuk oluyor çeviriyosun çeviriyosun açılmaz sonra birden şarrr diye akmaya başlarya ondandır canım korkmaaaa :)

yok be dokunmadım bıle.....bozukda deıl bozuk olsa akıtır...cevırmelı evt....:)))))))yalama olmamış:))))))))))))bana arada gelıyolar cnm iadei ziyaret yaptı hehalde benımkıler:))))))))))))

kabaktan bıktım evt ama atılmasın dıye zorla yıyorum aksam bıtecek ınsallah bıteydı fırında ıspanak kavurması yapayı dıyorum yagsız yanına salata yerım yag ekleyıp:)))

kabaktan bıktım evt ama atılmasın dıye zorla yıyorum aksam bıtecek ınsallah bıteydı fırında ıspanak kavurması yapayı dıyorum yagsız yanına salata yerım yag ekleyıp:)))

bende pazardan ıspanak aldım.4 bağ.
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile ve soğanla kavurup üzerine bol sarımsaklı yoğurt döküp yemeyi çok severim.hem sebze hem yoğurt işte süper yemek valla

ama zaten ıspanak sebze yanına salata yemesekte olur sanırım

diyetisyen bana sebze yemekleri ile yoğurt yada ayran
et türü şeylerle salata ye daha faydalı olur derdi

ya son zamanlarda bu şarkıya sardım süper yaaaa beni alıp götürüyor böyle yumuşak yumuşak geliyo bana dinle dinle sıkılmadım

arabada da sonuna kadar açıp dinleyip söylüyorum kendi kendime

geçen trafikte yanımdaki arabadaki hatun bana bakıyodu garip garip ne var dedim kaş gözle güldü :):)

ZAKKUM-AHTAPOTLAR

biz guzel olamadik, sorular soramadik
birbirimizden baska bir cevap bulamadik
biz hic alisamadik, bir kaliba uyamadik
birbirimizden baska bir dala konamadik

son bir gece daha cirkin olalim
aynalara degil, birbirimize bakalim
bir hayatti tutunamadik
gel ona bir son yazalim

biz guzel olamadik, dikis tutturamadik
birbirimizden baska bir siper bulamadik
biz başa çıkamadık kafa tutamadık
birbirimizden başka bir hayat bulamadık

gomlegim beyaz olsun, sen sec kiravatimi
etegin kirmizi olsun, acik birak saclarini
son kez giyin benim icin ve sen utule kravatimi
bir kagit bir kalem bul, karala son satirlarini

ahtapotlar gibi son defa dolanalim birbirimize
ellerimde ellerin elele..

son bir gece daha cirkin olalim,
aynalara degil birbirimize bakalim.
bir hayati tutunamadik
gel ona noktayı koyalım.

bende pazardan ıspanak aldım.4 bağ.
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile ve soğanla kavurup üzerine bol sarımsaklı yoğurt döküp yemeyi çok severim.hem sebze hem yoğurt işte süper yemek valla

ama zaten ıspanak sebze yanına salata yemesekte olur sanırım

diyetisyen bana sebze yemekleri ile yoğurt yada ayran
et türü şeylerle salata ye daha faydalı olur derdi

aaa evt yaaaa ne bılıyım bende yanında yogurt yıyım barı:)))aksam esımden ısteyımde alsın 2 bag o yemyo nasıl olsa:)))))

ara öğünüm

sütlü kahve

birazdan da bi elma yicem

yeşil ve ekşi :) iiğğğğğğğğğ dişim kamaştı şimdiden :)

akşam menüde ne var bende bilmiyorum henüz
evde misafirim var öğlen sebze yedim akşamada protein almam lazım

mercimek yada nohut yemeği yapabilirim haşlayıp dondurucuya atmıştım ikisinden de
yanında salatayla güzel olur

3 taze kayısı
1 salatalık
1 üçgen peynir yedim

afıyet olsun cnm bende yarım saat sporumu yaptım ama leslıe+mekık+bısıklet oldu:))))50 mekık...150 bısıklet cevırdımm popomu kaldırıp okuldakı gbı:)))bıraz kondısyon harektı yaptım....gerı kalanı leslıe oldu:))))))))))cok yoruldum umarım mekık bgırsaklarımı calıstırır yaaaa.....

afıyet olsun cnm bende yarım saat sporumu yaptım ama leslıe+mekık+bısıklet oldu:))))50 mekık...150 bısıklet cevırdımm popomu kaldırıp okuldakı gbı:)))bıraz kondısyon harektı yaptım....gerı kalanı leslıe oldu:))))))))))cok yoruldum umarım mekık bgırsaklarımı calıstırır yaaaa.....

valla bende sırf çalışsın diye hem salatalık hem kayısı yedim
olmazsa yarın sinameki alıp içeceğim yaaa uff valla olmuyo böyle
takılcaz kalcaz aynı kiloda beeee offffff

içtiğim ilacın çok az faydası oldu yani sadece krampları ve sancıları azalttı ama yeterli değil

nette bakayim kocakarı ilaçlarına kabızlıkla ilgili

valla bildiğim tüm şeyleri denedim daha napim bilemiyorum

Kabızlığa iyi gelen meyveler

•Sabahları aç karnına bol su için. Günde 2-3 litre sıvı gıda tüketin.
•Azar azar ve sık sık yemek yiyin.
•Yiyecekleri iyice çiğneyin ki bağırsakta da kolay çözünebilsinler.
•İncir, mürdüm eriği, kayısı, üzüm gibi meyveleri yiyin veya kompostosunu için. Özellikle sabahları su içtikten sonra 4-5 adet kuru kayısı yemek bağırsak faaliyetlerini hızlandırır.
•Eriğin kurutulmuşu da kabızlığa karşı iyi gelir. Erikleri akşamdan ıslatıp sabah aç karnına yiyip üzerine de suyunu içebilirsiniz.
•Elma yemeklerden önce yenilince kabızlığı giderir.

•Öğle ve akşam yemeklerinde çorba içmeye çalışın.
•Et kabızlığı tetiklediği için et-tavuk yerine sebze veya balık tercih edin.
•Yoğurt olarak prebiyotikleri tercih edebilirsiniz. Gece yatmadan önce 1 kase yoğurt iyi gelebilir.
•En etkili tedbir olarak, lif içeren yiyecek tüketiminizi artırın. Lifli yiyecekler nelerdir? yazımızdan hangi besinlerin “lifliler” sınıfına dahil olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca günde 1 çay kaşığı tarçınla lif ihtiyacınızı büyük oranda karşılayabileceğinizi de unutmayın.
•Günde bir kaşık zeytinyağı içmek iyi gelebilir.

•Adaçayı, kekik, sinameki gibi bitkiler bağırsak hareketliliğini artırır. Bu bitkileri birlikte veya ayrı ayrı demleyerek içebilirsiniz.
•Zencefil çayı bağırsakların çalışmasını sağlar.

alıntıdır...

içtiğim ilacın çok az faydası oldu yani sadece krampları ve sancıları azalttı ama yeterli değil

nette bakayim kocakarı ilaçlarına kabızlıkla ilgili

valla bildiğim tüm şeyleri denedim daha napim bilemiyorum

valla cnm ben müshil alıcam yarından sonra......:52:

ıspanak ve pırasada iyi gelirmiş

koooooooooooooooşşşş markete 30 kilo pırasayla 50 kilo ıspanak almayaaa :):)

gitmişken 10 kiloda sinameki almak lazım :)))))))))))

Back