akşam sporunu yapmayannnnnn,yemeğini yedikten sonra totoyu devirip yatannnnn,amaaaaaaaan sende bugün spor yapmasamda olur diyennnnn,üşenennnnnn,sıkılannnnnnnn,bunalannnnnnnn ne olsuuunnnnnnnnnnnnnn ?
Ezik olsun :) ezik ...
Sabah buraya yine geldiğinde topiğinin yüzüne bakamasın
aman topik ben ettim sen etme desin :)
ee kızım yatar ayak yesıl cay ıcersen bole lur melısa cayı ıc yatarken rahat uyutur ve 10 dk ya kalmaz uykunu getırı ayrıca metabolızmayı canlandırıyo ve sadece vucuttakı yagları atmaya yardımcı oluyo.....akşam yürüyüşten sonra limonlu yeşil çay içtim ama içmez olaydım o kadar geç saatte
hep içmicem diyorum ama içiyorum yine
gece bekçisi gibi oldum yaaa gözlerim pörtledi valla bi enerji geldi yatar ayak :)
bıraksalar o saatte evi baştan aşağı temizler,siler süpürür hatta hızımı alamayıp asansörü ve merdivenleri bile temizleyebilirim yani o derece
yok yaaaa içmicem bi daha
3 e geliyodu yattım ama heralde 4 te falanda uykuya dalmışımdır :)
bu aralar örgü peynirine sardım:) küçük küçük kesip sıcak suda biraz bekletince tuzuda gidiyor
zaten çok yağlı değil
sıkıldıkça değiştiriyorum napim aslında peyniri çok severim bu sabah yediklerim bana çerez gibi geliyor dişimin kovuğuna yetmiyor ama napalım:)
bu bitsin maydonozlu pul biberli lora başlıcam 1 hafta.sabahtan acıyı alıp metabolizmayı canlı tutmak lazım ben onu birazda abartırım biber işini kesin benimki peynirli bibere dönüşür :)
şu 70.7 yi bi devireydim ayyyy 7 yi de hiç sevmem beee
artık 6 larla muhattap olmak istiyorum yaaaa ne bu böyle 7777777777 olmaz valla
hadi inşallah bakem odu olur gariii :)
pazar gunu 69sun canım...içime doguyo bak......bende 67yım.....ben adetten sonra 1 kılo gdıyo ama bu sefer 2 kılo gdebılır yogun oluyo cunku valla cok hafıfledım heeeee:)))))))))pazar gunu gene tahlıye vanalarını açmam lazım::::)))))))))))))))))
:)))))))))))))) ilahi deli yaaaa
valla benimde kapaklar açıldı açıldı yani yoksa kaldım :)
millet şunlara bak neyin hesabındalar dese yeridir yani
ama napalım yaaaaaa olmayınca olmuyor işte verilmiyor kilolarrrrrrrrrrr :)
Arkadaşlar selam, benimde 5 kilo gibi bir fazlam vardı. Ve ben öyle her önüne gelen kişinin söylediği abuk sabuk diyetlere ve önerilere inanmıyorum açıkçası. Hem kendi mantığımla hemde internetten bazı araştırmalar doğrultusunda kendime uygun bir beslenme planı çıkardım. Sadece pliav ve makarnayı şu an hayatımdan çıkardım. Ama kepekli makarna hariç. Yaptığım tam olarak diyet değil bence tam olarak sağlıklı beslenme. Beyaz ekmek yemiyorum asla. Sebzeleri haşlanmış tercih ediyorum. Izgara tavuk , köfte ve balık yiyorum. Saalata ve yeşillikler yemeklerin her zaman yanında. Yeşil çay ve yeşil elma her gün tüketiyorum. Akşamları yemekten sonra erik yiyorum. Şu anda bu dikkatli beslenme doğrultusunda 2,5 kilo kaybetmişim ki 56 kiloydum. Zayıfken kilo vermek biraz daha zor. Ama asansöre asla binmiyorum. Merdiven çıkıyorum. Bence kendinizi çok strese sokmadan hamur işlerini hayatımızdan çıkartarak herkes kilo vermeyi başarabilir.
evt cnm kesınlıkle şişip kalıyosun.....canıma yetttttiiii bu kilolarrrrrr canımaaaaa yetttttiiiiii:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?