Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

topiiiikkkkkkkkk topik
sen mi büyüksün benmi büyüğüm hehehehe hani böyle istanbulun karşısına geçip hadi ulen bakalım senmi büyüksün benmi diyen tiplere benzettim kendimi ama neden bi sor neden
evet çünkü akşam sporumu yaptım ondaaaannnn :) ezilmedim ayaktayım işte topiiikkk :)

dün akşam yemekte 2-3 kaşık mantı yedim oda kızımın tabağından yani kendime koymadım

yanındada 1 kase yoğurt ve marul salatası bolca

sonra yemekten sonra kayınvalidemi pastaneye götürdük kadın akşama kadar evde sıkılmıştır diye

herkes dondurma yedi... tatlı yedi kocam olacak adam afiyetle :) ben sakızlı türk kahvesi içtim zaten salata beni çok şişirmişti canım 1 gr istemedi valla yenilenlerden

eve de gelince 40 dak yürüyüş yaptım :)

akşam yürüyüşten sonra limonlu yeşil çay içtim ama içmez olaydım o kadar geç saatte
hep içmicem diyorum ama içiyorum yine

gece bekçisi gibi oldum yaaa gözlerim pörtledi valla bi enerji geldi yatar ayak :)

bıraksalar o saatte evi baştan aşağı temizler,siler süpürür hatta hızımı alamayıp asansörü ve merdivenleri bile temizleyebilirim yani o derece

yok yaaaa içmicem bi daha

3 e geliyodu yattım ama heralde 4 te falanda uykuya dalmışımdır :)

sabah uyanınca yarım litre su

kahvaltıda
1,5 dilim tam buğday ekmeği
biraz örgü peyniri
1 domates
1 küçük çay

ara öğün türk kahvesi

bu arada hala 70.7 yim

bu aralar örgü peynirine sardım:) küçük küçük kesip sıcak suda biraz bekletince tuzuda gidiyor
zaten çok yağlı değil

sıkıldıkça değiştiriyorum napim aslında peyniri çok severim bu sabah yediklerim bana çerez gibi geliyor dişimin kovuğuna yetmiyor ama napalım:)

bu bitsin maydonozlu pul biberli lora başlıcam 1 hafta.sabahtan acıyı alıp metabolizmayı canlı tutmak lazım ben onu birazda abartırım biber işini kesin benimki peynirli bibere dönüşür :)

ee kızım yatar ayak yesıl cay ıcersen bole lur melısa cayı ıc yatarken rahat uyutur ve 10 dk ya kalmaz uykunu getırı ayrıca metabolızmayı canlandırıyo ve sadece vucuttakı yagları atmaya yardımcı oluyo.....

ayy canım peynırlı carlıston bıberı bende cok severım fırında kasarlı ama uzerınede ygsız domates sos pulbıberlı.....gercekten guzel bır kahvaltı olur.....hemde tok tutar bıkactanede kırmızı bıberle yaparsın carlıstonların kırmızılarından.....dolmalık bıberlede oluyo sarı yesıl kırmısı rengarenkkk....

şu 70.7 yi bi devireydim ayyyy 7 yi de hiç sevmem beee

artık 6 larla muhattap olmak istiyorum yaaaa ne bu böyle 7777777777 olmaz valla

hadi inşallah bakem odu olur gariii :)

şu 70.7 yi bi devireydim ayyyy 7 yi de hiç sevmem beee

artık 6 larla muhattap olmak istiyorum yaaaa ne bu böyle 7777777777 olmaz valla

hadi inşallah bakem odu olur gariii :)

pazar gunu 69sun canım...içime doguyo bak......bende 67yım.....ben adetten sonra 1 kılo gdıyo ama bu sefer 2 kılo gdebılır yogun oluyo cunku valla cok hafıfledım heeeee:)))))))))pazar gunu gene tahlıye vanalarını açmam lazım::::)))))))))))))))))

Son düzenleme:

:)))))))))))))) ilahi deli yaaaa
valla benimde kapaklar açıldı açıldı yani yoksa kaldım :)

millet şunlara bak neyin hesabındalar dese yeridir yani

ama napalım yaaaaaa olmayınca olmuyor işte verilmiyor kilolarrrrrrrrrrr :)

Arkadaşlar selam, benimde 5 kilo gibi bir fazlam vardı. Ve ben öyle her önüne gelen kişinin söylediği abuk sabuk diyetlere ve önerilere inanmıyorum açıkçası. Hem kendi mantığımla hemde internetten bazı araştırmalar doğrultusunda kendime uygun bir beslenme planı çıkardım. Sadece pliav ve makarnayı şu an hayatımdan çıkardım. Ama kepekli makarna hariç. Yaptığım tam olarak diyet değil bence tam olarak sağlıklı beslenme. Beyaz ekmek yemiyorum asla. Sebzeleri haşlanmış tercih ediyorum. Izgara tavuk , köfte ve balık yiyorum. Saalata ve yeşillikler yemeklerin her zaman yanında. Yeşil çay ve yeşil elma her gün tüketiyorum. Akşamları yemekten sonra erik yiyorum. Şu anda bu dikkatli beslenme doğrultusunda 2,5 kilo kaybetmişim ki 56 kiloydum. Zayıfken kilo vermek biraz daha zor. Ama asansöre asla binmiyorum. Merdiven çıkıyorum. Bence kendinizi çok strese sokmadan hamur işlerini hayatımızdan çıkartarak herkes kilo vermeyi başarabilir.

evt cnm kesınlıkle şişip kalıyosun.....canıma yetttttiiii bu kilolarrrrrr canımaaaaa yetttttiiiiii:)))))))))))))))

valla tüm bu yazdıklarının altına imzamı atarım :) tebrik ederim :) helal sana yürü be koçum derim yani :)))))))
yazdıkların çok doğru canım yani bende kendim adıma inan senin dediğinden farklı birşey yapmıyorum zaten aklın yolu bir değilmi madem kilo vermek istiyoruz o zaman ben pasta yiyim zayıflayim sen armut ye zayıfla olmamalı dimi :) bununda bir ortak noktası vardır elbet :)
kilon çok güzel arkadaşım tebrik ederim bu kiloyla gerçekten zordur verebilmek biz bile 70 lerde zorlanırken :)

evt cnm kesınlıkle şişip kalıyosun.....canıma yetttttiiii bu kilolarrrrrr canımaaaaa yetttttiiiiii:)))))))))))))))

ayyy bıhter suan evım şahaneyı ızlıyorumda kadın 27 senedır yatak odaındakı dolabı kaldırmamıs arkasının tozunu almamıs valla 1 tomar toz cıktı kız dolabın arkasından........pasaklı kadın:))))

canım ben beleşe gitme organizasyonu yaptım :))))))))))))) senin deyiminle vanaların açılması yani :)))))))))))))
yarın sabah ve cumartesi sabah
cuma günü spor tatilim ya o yüzden tartılma günüm cumartesi olsun dedim
o yüzden çarşamba ve cumartesi seyahat planı iyi olur diyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…