valla bende sırf çalışsın diye hem salatalık hem kayısı yedim
olmazsa yarın sinameki alıp içeceğim yaaa uff valla olmuyo böyle
takılcaz kalcaz aynı kiloda beeee offffff
ıspanak ve pırasada iyi gelirmiş
koooooooooooooooşşşş markete 30 kilo pırasayla 50 kilo ıspanak almayaaa :):)
gitmişken 10 kiloda sinameki almak lazım :)))))))))))
aynı kılada takılak sorun deılde...fazla cıkıyorum ben....kabızlık yuzunden yok ya ben en ıyısı bgunden baslayım su mushıl olayına
sen ne içiyosun müshil ilacı olarak
dulcolax senınkıde duphalac herhalde demı ben onu bulamadım ıkısıde anne sutune gecmıyomus...dulcolaxın kullanım seklı yatarken 2tanede bana faydası olmuyo 2nn 3 alıyorum ben en gec 12 saate etkısını gosterıyo yatarken aldıgın ıcın sabah wcye depar atıyosun nerdeyse:)))))))yetıstın yetıstın yanı:))))))))
heee benimki o dediğinden canım
:)))))))))))))) 2 tane fayda etmiyomu ? peh maşşşaallah bacıma :)))))))
ya ben müshil olmasın demiştim eczacıya oda bunu önerdi 1 ay düzenli kullanmam şartmış.
ayyyyy ilacı içtin acil işin çıktı dışarı çıkman gerekti naparsın kız dışarda Allah muhafaza :)
valla cnm yapmadan cıkmıcan ....cıkarsan paçandan aşagı akar yanı:)))))))ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:)))
ayyyyyyyyyyyy iğrençsiiiinnnn :) hahahahahhaha :))))))))))))))))))
bihter nerde derler
izleri takip et bulursun :):))))))))))))))))))))))))))))))
kızzz yogurdu mayaladım.kazamız mubarek olsun:)))).gene yaglı almıs yaaa yogurtla sutu neyse sutte 1 ltrede 2grmıs ya.....yogurttada aynı az yanı...aferın afeın adam olcak::)))))))))))
yalnız her ne hıkmetse ıspanak bulamamıs koca markette:))))nohut yapucam bende ıspanaga gre daha cok lıf varmıs ıcınde....
iiveeeeettttt ben geldim
işlerimi bitirdim meyvemi aldım yeni oturdum valla bakim dedim ne var ne yok
sabah kahvaltıda
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
çay
birde kızıma sahanda yumurta yapmıştım ondan 2 çatal aldım
şimdi ara öğün olarak
kiraz ve kayısı yiyorum
inşallah tabi Allah'ın izniyle,
yarın en azından 70.5 falan olmuş olursam düğünde 68 i görebilirim umut ederim
8 haziranda düğün yani tam 2 hafta var
önümüzdeki hafta 69 lar sonrada gelsin 68 lerrrrrr
haydi bakalım hop hop hop...
kayınvalidem bizde 2 hafta kadar kalacak,şimdi eşimin özlediği ne kadar yemek varsa yapacak hepsini valla büyük sınav vericem haaaa yememek için
tabiki ucundan tadına bakıcam hepsinin yememek ayıp olur zaten çokta yağlı yapmaz oda
ama çok güzel börekler yapar işte onu düşünüyorum :)
onu kırmamak için hepsinden yicem ama bi lokma şeklinde çünkü şimdi yanlış anlayabilir ben yaptım yemedi demesin saygısızlık olur
ben zaten sporumu aksatmıyorum biraz fazla yaparım
bu arada beni gördü çok şaşırdı nasıl erimişsin sen dedi
toton omuzların belin incecik olmuş maşallah valla dedi sabahta kahvaltıda yediklerimi gördü e tabi sen bu kadar yemeye kilo verirsin dedi
domatesin üzerine zeytinyağı dökmüştüm en son tabakta domatesin tam ekmek banmalık suyu kaldı onu döktüğümü görünce öyle dedi.
çok mutlu oldum beni en son 5 ay önce görmüştü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?