Gereksiz yorum yapanlar hiç kimse benim nasıl bir coğrafya hayatında nasıl bir yasantı da dogdumu bilmeden saçma yorum yapmasın ben yeni bir koca arıyorum demedim bazen yaşadıklarım bana bunu düşündürsede yapmıyorum dedim hayat şartları heleki bu devirde çok zorken iki çocukla kendini ait bir evin bile yokken kirada mesleğinde yoksa öyle söylediğiniz gibi kimse kendi başına basitçe ayakta kalamaz polyanacılık oynarak yazan arkadaşların hayal gücü çok kuvvetli sanırım ben tartışmak acılsın diye yazmadım ayrıca hiçbir kadın iki ayrı adamdan ayrı çocuklarda istemez ama halden anlamayan insanlar sizi bu duruma sürekürse ve elinizden gelen herşeyi yapmanıza rağmen bulundunuz cevre sizi bu duruma sürüklerse yapılcak bşy kalmaz ben namussuzluk yapmadım namusumla evlendim ve namusumla iki ayrı adamdan çocuğum oldum nikah altında kimsede boşanamk içinde evlenmez görüyoruz şimdi liseye giden gençler bile sokak ortasında neler yapıyor ben nikahsız bir erkekle arkadşlık bile kurmadım kalıkpda önüme gelenle zina etmedim kimse agzında altın kaşıkla doğmuyor bu duruma gerkesiz yorum yapan bayan arkdslarıma diyeceğimde birgün Allah sizede yaşatsin yaşadıklarıma benzerlerini