Birini bulup ondan ayrılsam mı?Görücü usulü bir evlilik yaptım dört yıl oldu bir kızımız var dışardan eşimi görenler ne sesiz sakın biri diyorlar ama eşim çok aksi ve hiç bir becerisi yok hatta işe bile zor gidiyor hiçbir şeyde hevesi yok sorumluluk almaz yemek yiyip içip yatayım geziyim zevk aldım şeyleri yapıyım bize karşı böyle ama kendi anne tarafı ailesine gelince çok sorumlu ve sürekli beni azarlar en ufacık bir şey bile kocaman bir sorun olur bazen yanlış olsada birini bulup ondan ayrılsam diyorum ama o zaman kimse ne çektigimi bilmez herkes sadece kötü konuşur diye vazgeçiyorum sizce böyle bir eşle nasıl baş edilir.
Ben mi yanlış anladım yoksa siz mi saçma sapan cümle kurdunuz? Doğru anladıysam bu nasıl bir mantıktır?birini bulup ondan ayrılsam diyorum
Yani ondan boşandıkdan sonra o şekilde demek istedimBen mi yanlış anladım yoksa siz mi saçma sapan cümle kurdunuz? Doğru anladıysam bu nasıl bir mantıktır?
Halbuki direk boşanmak daha kolay ve çabasız... Keşke aklınız birini bulmak yerine bir iş bulmak olsaydı.bazen yanlış olsada birini bulup ondan ayrılsam diyorum
Evet aslında o şekilde yazmak istemiştimBirini bulup ayrılmayı düşünene kadar birini bulmadan ayrılmaya ne dersiniz? Daha doğru olmaz mı?
Düzenleyin o zaman ilk mesajınızı.Evet aslında o şekilde yazmak istemiştim
Aslında calısma imaknım olsa hayatımda bir erkek istemem bile ufak bebeğim bana engel oluyor calısamıyorumHalbuki direk boşanmak daha kolay ve çabasız... Keşke aklınız birini bulmak yerine bir iş bulmak olsaydı.
Evet düzenledimDüzenleyin o zaman ilk mesajınızı.
Yazdığınızdan hiç o anlam çıkmıyor yalnızEvet aslında o şekilde yazmak istemiştim
Düsünüyorum babam vefat etti annemde kıt kanat geçiniyor benim kızımda henüz iki yaşında annem yaşlı oldu için kızıma bakacak durumda deil calışamıyorum hayat hep bir erkeğe muhtacmısım gibi yasatıyorBoşandıktan sonrası için bile olsa birini bulmak mı derdiniz şimdiden?
Biri olmadan nasıl yaşarım ne yaparım diye düşünün ilk önce.
Anneniz kaç yaşındaDüsünüyorum babam vefat etti annemde kıt kanat geçiniyor benim kızımda henüz iki yaşında annem yaşlı oldu için kızıma bakacak durumda deil calışamıyorum hayat hep bir erkeğe muhtacmısım gibi yasatıyor
75 yaşındaAnneniz kaç yaşında