Başarılı olsa sana mı bakardı!!!

Ya bu çok komikmiş allah affetsin çok güldüm bayılıyorum böyle sulu arkadaşlara kuruların aksine

Ahmet kişisi bir güzellik otoritesi ya da hatırı sayılır bir estetik eleştirmen değilse sizi beğenip beğenmemesi neyi değiştirir? Her vasat insanın güzellik anlayışına göre kendinizi değerlendirirseniz işin içinden çıkamazsınız. Genç hanımlarda zaman zaman böyle egosantrik yakınmalar görülür ama bunları biriktirmeden ilerlemeye bakın, komplekse dönüşmesin.

Son düzenleme:
Dediginiz kadar samimi oldugunuz biri size bunlari soylemek istemezm Arkadaslarin dedigi gibi . Ünlülük meselesi bence. Kendimizi kandirmayalim hepimiz duyuyoruzdur etrafimizda o bize mi bakar yada sana mi bakar ünlü yakisikli birinden bahsedilince. Cunku etraflarinda cok fazla ve unlu kisi oldugundan seninle konusmya firsat bile gelmez . Arkadasiniz bu anlamda soylemistir eminim. Ben olsam bu anımı anlatacak kadar yakin oldugum birine bu sebepten kirilmazdim . O soylemeden unlu-basarili olsa banami bakardi derdim. o soylemeden derdim hemde bak. Bu kendimi guzel bulmadigimdan ozguvensizligimden falan degil. Oyle oldugundan. Hangi unlu basarili eskiden tanistgi arkadaslarina dönüp konusmus bakmis ki.

Bence su an dusuncelerinizi carpitiyorsunuz. Bu konuyu yakin arkasin soylemesi sevgilinin soylemesi bir mi... Benim esim bana 'kimin bakacagini' dusunmesin bir zahmet, ne kadar cirkin olur.

Yok valla oyle kadinlar var. Ben guzel ve zeki bir kadin oldugumu biliyorum. Aynaya baktigimda gordugum kadini begeniyorum :) Gel gelelim stresli zamanlarda hemen istahim kesiliyor 5kg veriyorum bir anda ve zaten zayif oldugum icin 5kg cok fark ediyor. Kiyafetlerim uzerimde emanet gibi durmaya basliyor. O zaman en yakin arkadasim -erkek- 'Ne bu halin yine yemiyor musun, kiyafetlerin bollasmaya baslamis yine, iskelete doneceksin' diyor. Ben de 'Hadi ordan, kebap/kunefe/sushi/taco iste o an canim ne istiyorsa yemeye gidelim dedin de ben mi gelmedim' diyorum, guluyoruz, plan yapip yemege cikiyoruz. Kilolari geri alinca 'Simdi bak guzelligin ortaya cikti yine' diyor. Ne diyeyim simdi zayifken cirkin miyim yani diye kuseyim mi? Evet o halim daha cirkin biliyorum yani gercek bu

Freudculuk oynamak istemiyorum ama siz galiba bu "arkadas"a asiksiniz

Her doğru heryerde söylenmez.bazen herkesin bildiği şeyler bile sesli söylenmez.

Sorun o değil. Sorun bunu patavatsızca söylemesi. Kimin söylediği önemli de degil, yoldan geçen biri de söylese bozulurdum.
Ya olabilir yani herkes herkesi düşünerek konuşacak diye bir şey yok. Bakalım sende bilip bilmeden kimleri kırdın. Bu herkes için geçerli. Bu kadar özgüvensiz olup, böyle bir patavatsızlık için adamı silmek aşırı saçma.
Senin gibi insanlar bir yerden sonra çok yorucu oluyor bak dikkat et bence. Kendine edersin bu aşağılık kompleksiyle

Erkeklerin empoze ettiği bu zihniyet tam olarak "manken fizikli" olmamanın kendisine hakaret olduğu algısında yatıyor. Manken fizikli olmanın "güzel" olan olduğunu kim söyledi. İncecik, 250 gr alsa depresyona giren bedenlerin en doğrusu olduğunu kim söyledi. Bu bir meslek. Mesleğin gereği o vücuttalar. Asıl öyle olmamanın aşağılayıcı olduğunu düşünmek ve buna tepki vermek tam olarak o düşünceyi besliyor. Çok ünlü olsa çevresinde zaten mankenler olurdu evet. Ayrıca Adamın söylerken niyeti ne olursa olsun. Eğer ben aksini düşünüyor olsaydım tepkim o kadar ağır olmazdı. Bunu hakaret olarak algılamazdım. Bence de kadınların bile bu düşüncede olması ve bunu beslediğinin bile farkında olmaması çok çirkin.

Yüce gönüllü müyüm bilmiyorum da birinin çirkin demesi beni onu silecek kadar etkilemez. Ben aynada gördüğümü beğenip sevdikten sonra başkalarının lafı çokta tın yani. Ha duruma göre karşılık veririm ama bu kadar drama queenlik de yapmam. Emin ol benim gibi düşünen çok insan var

Konudaki en doğru yorumu yapmışsınız klavyenize sağlık valla. Neden “manken gibi” olmadığım için kendimi aşağılık hissedip arkadaşıma bozulacakmışım? Manken değilim ki. Olmak da istemezdim. Çok şükür manken olmadığım halde beni seven insanlar var.

Aynen öyle. Kadına hakaret ettiğini düşünenler olmuş. Bu o kadar kötü bir bakış açısı ki. Hakaret olması için aşağılayıcı olması lazım. Alt metninde :" Manken gibi olmamak aşağılayıcı bir şey " anlamı yatıyor bunun.

Nasıl yani? Başarılı olsa zaten taş gibi kızlara bakardı cümlesinde bir aşağılama yok mu?
evet başarılı olsa mankenlerle gezerdi demiş sana bakmazdı demek istemiş bu doğru , aslında tam olarak söylediğide bu , ama bu size çirkin dediği anlamına gelmiyor . gece hayatı ,popüler hayatı olurdu ve öyle ortamlarda gezdiği için öyle kızlarla gezerdi anlamında demiş aslında. siz minnoş bir ev kızıysanız yönetmen seni ne yapsın seninle ne işi olur anlamında erkekler düz düşünür düz konuşur . emin olun aklında size çirkin demek yoktur

Sokakta bir sürü çok güzel kadın görüyorum, hiçbiri manken gibi değil. Hepimizin irili ufaklı sorunları, kompleksleri olabilir. Özgüven eksikliği yaşamak da ayıp bişey değil. Şu instagram devrinde özgüven eksikliği yaşamak da çok normal bence. Burası anonim bir yer ve fikrimiz sorulduğu için yorum yapıyoruz. Bir de üstüne fırça yiyoruz. Ben bunu anlamıyorum.

Ya burda adama kızanlar olmuş. Herkes herkesi pohpohlamak zorunda mı? Konu sahibinin tam olarak söylediği bu. Ahmet onu güzel bulmadı diye silmiş engellemiş. Sorun Ahmet'in beğenmemesi değil, bunu pat diye söylemesi falan diyor da inandırıcı değil yani.
Beni çok seven, iyi anlaştığım, karşılıklı esprileştiğimiz iş arkadaşım zayıf hatun seviyorum ben taş gibi oluyorlar diyor. Ben zayıf kategorisinde değilim. E adama küsüp trip mi atayım ben taş değilim mi diye. Halbuki beni de güzel bulduğunu söylüyor. Hoş güzel bulmayadabilir, bunu söylese gene küsmem darılmam. Çünkü güzellik, seksilik, çekicilik bunlar hep göreceli kavramlar ve ben dış görünüş yüzünden alınganlık yapacak kadar kompleksli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…