- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi Marianihal
bunun zekayla ilgisi yok ,dışardan böyle görünüyor . sizi tanımam daha konunuzu ilk okuduğumda ilk yorumum neden arkadaşınıza size yönetmen birinin yazdığını söyleme gereği duyduğunuz oldu . yaşımız var hayat tecrübemiz var siz giderken biz dönüyorduk da diyebiliriz buna. bunda kırılacak veya yanlış birşeyde yok ki ne varki ? bu kadar alıngan olmayın ama yaÇok zekiymişsin gerçekten. Beklemiyordum bunu. Bana da sürpriz oldu.
Ben zaten kadınlar kulübü gibi bir yerde böyle tepkiler aldigima şaşırdım. Ya hani kendimize saygımız vardı? Hani kendimizi ezdirmiyorduk. Açık açık hödüklük yapan birine "hee ne olacak ki doğru demiş ben de güzel değilim zaten heheh" diye yorum yapıp haksız çıkarmaya calisiyorlar. Bir üyeye sordum sevgiliniz dese kirilmaz miydiniz diye. Sevgilim dese kirilirdim diyor. Yani aşağılama sevgili tarafından yapılinca üzülüyor arkadaş tarafından yapılinca umursamayacagini söylüyor. Bunu sordum diye "bak demek arkadaşından hoşlanıyor" gibi çok zekice çıkarımlar yapıyorlarHiç katılmıyorum, konudan tamamiyle alaksız hatta. Burdaki mesele kadınların bedenleriyle, tipleriyle, dış görünüşleriyle değerlerinin hesaplanması , 'değer' biçilmesi. Değeri çok olanların çok paralı, çok başarılı adamlara layık olması, olmayanlarında olmaması. Yani ilişkilerin para-tip ekseninde dönen takaslar olmaya gelmesi. Bunun sonucunda da kadınların tipe göre sınıflanması, 'en üst sınıf'tan olmayanların aşağılanması. Yazdıklarım gayet açık bence, şu anlam asla asla çıkmıyor. kadınlar sınıflansın, adam doğru demiş manken gibi olmayanlar yönetmen adama layık değildir yazanları haklı bulmayı asla asla aklım almıyor. İnsan insandır kardeşim, tezgahtan seçilen domates değiliz ki. Memlekette son yıllarda yükselen materyalizm ve insanların çeşitli şekillerde sınıflanması gerçekten korkunç ötesi
Ya ne alakası var. Bin kere yazdım. O yönetmen kişisi bana trip atıp gereksiz bir cümle kurunca ben de engelledim. Sinirimi bozacak bir cümle kurmuştu. Cümle de şu "senin de eline para geçince bizi aşağılamaya cevap vermemeye başladın" . İşte bu cümleden sonra canım sıkıldı. O arada da Ahmet nasılsın iyi misin diye hal hatır sorunca ona anlattım. Yani "off herkes bana aşık Ahmet goruyo musun" gibi bir anlatma durumu yok. Bunu yüz kere yazdım hala aynı şeyi soruyorsunuz.bunun zekayla ilgisi yok ,dışardan böyle görünüyor . sizi tanımam daha konunuzu ilk okuduğumda ilk yorumum neden arkadaşınıza size yönetmen birinin yazdığını söyleme gereği duyduğunuz oldu . yaşımız var hayat tecrübemiz var siz giderken biz dönüyorduk da diyebiliriz buna. bunda kırılacak veya yanlış birşeyde yok ki ne varki ? bu kadar alıngan olmayın ama ya
Bulamadım elimizde bu vardıBiraz drama seviyorsunuz sanirim kirilacak sey mi bulamadiniz
Hahah yoruma bakYa olabilir yani herkes herkesi düşünerek konuşacak diye bir şey yok. Bakalım sende bilip bilmeden kimleri kırdın. Bu herkes için geçerli. Bu kadar özgüvensiz olup, böyle bir patavatsızlık için adamı silmek aşırı saçma.
Senin gibi insanlar bir yerden sonra çok yorucu oluyor bak dikkat et bence. Kendine edersin bu aşağılık kompleksiyle
Biz de bin kere dedik ki burası anonim bir yer ve dışarıdan böyle gözüküyor. Size dürüstçe yanıt veren insanlarla dalga geçip, sizi yalanlarla avutanları dost bellerseniz geri kalan hayatınızda daha çok kırılıp dökülürsünüz yalnızca bir tavsiyeYa ne alakası var. Bin kere yazdım. O yönetmen kişisi bana trip atıp gereksiz bir cümle kurunca ben de engelledim. Sinirimi bozacak bir cümle kurmuştu. Cümle de şu "senin de eline para geçince bizi aşağılamaya cevap vermemeye başladın" . İşte bu cümleden sonra canım sıkıldı. O arada da Ahmet nasılsın iyi misin diye hal hatır sorunca ona anlattım. Yani "off herkes bana aşık Ahmet goruyo musun" gibi bir anlatma durumu yok. Bunu yüz kere yazdım hala aynı şeyi soruyorsunuz.
neyse siz en iyisi biraz sakinleşin sonra güzel güzel konuşuruz. konudaki adamda size öyle dedi diye bu kadar üzüleceğiniz birşey yok ama ,dediyse dedi güzellik görecelidir .Ya ne alakası var. Bin kere yazdım. O yönetmen kişisi bana trip atıp gereksiz bir cümle kurunca ben de engelledim. Sinirimi bozacak bir cümle kurmuştu. Cümle de şu "senin de eline para geçince bizi aşağılamaya cevap vermemeye başladın" . İşte bu cümleden sonra canım sıkıldı. O arada da Ahmet nasılsın iyi misin diye hal hatır sorunca ona anlattım. Yani "off herkes bana aşık Ahmet goruyo musun" gibi bir anlatma durumu yok. Bunu yüz kere yazdım hala aynı şeyi soruyorsunuz.
Anonimlikle bir ilgisi yok ki. Durumu anlatıyorum. Neden ona anlattın bu konuyu diye soruldu bin kere nedenini söyledim. Hala aynı seyi ısrarla sorup çıkarım yapıyorsunuz. Dürüstçe yanıt vermek buysa kalsın. İlkokuldan beri arkadasim olan akrabamin sözlüsü olan ve benden küçük olan bir kişiden aslında hoşlandığimi ima eden saçma yorumlarla dalga geçmeyip de ne yapayım? Her kirildigimiz alindigimiz konusunu açtığımız kişiden hoşlanıyor muyuz? Kaldı ki siz dürüstçe yorum yapmiyorsunuz. İgnelemeye ve asagilamaya çalışıyorsunuz. Yapıcı bir şekilde eleştiri yapanlara saygıli konuşuyorum zaten.Biz de bin kere dedik ki burası anonim bir yer ve dışarıdan böyle gözüküyor. Size dürüstçe yanıt veren insanlarla dalga geçip, sizi yalanlarla avutanları dost bellerseniz geri kalan hayatınızda daha çok kırılıp dökülürsünüz yalnızca bir tavsiye
Sakinim gayet. Uzun açıklama yapmayı severim. Başka türlü anlamıyorsunuz:)neyse siz en iyisi biraz sakinleşin sonra güzel güzel konuşuruz. konudaki adamda size öyle dedi diye bu kadar üzüleceğiniz birşey yok ama ,dediyse dedi güzellik görecelidir .
üzüntünüzün hırsını böyle çıkarmanızı size yakıştıramadım. iyi gecelerSakinim gayet. Uzun açıklama yapmayı severim. Başka türlü anlamıyorsunuz:)
Bu kadar basit bir cümleyi herkes düşünüp söyleyebilir aslında ama sen biraz fazla anlam yükledin demek kiHahah yoruma bakkirilmissin ama olabilir kim bilir sen de bilmeden kimleri kirmissindir psikolog olsana sen.
Bir şeylerin hırsını "tanımadığı" kişilerden çıkaran biri var ama o ben değilim:) size de iyi geceler.üzüntünüzün hırsını böyle çıkarmanızı size yakıştıramadım. iyi geceler
Ama siz niyet okuyorsunuz, bu doğru bir davranış değil. Sizin gibi düşünmeyen herkes yalan söylüyor olamaz, otuz kişi bir olduk size tavır mı aldık sizce işi gücü bırakıp? Dışarıdan nasıl göründüğünü sordunuz, yanıtladık. Ben zaten sıkıldım agresifliğinizden, daha yazmayacağım ama yine de genç olduğunuzu düşünerek yardımcı olmak istemiştim. Bu tavırla sizi o yönetmen arkadaş da, ahmet de, gelecekteki herhangi bir erkek arkadaşınız da çekmez. Hayırlı forumlar.Anonimlikle bir ilgisi yok ki. Durumu anlatıyorum. Neden ona anlattın bu konuyu diye soruldu bin kere nedenini söyledim. Hala aynı seyi ısrarla sorup çıkarım yapıyorsunuz. Dürüstçe yanıt vermek buysa kalsın. İlkokuldan beri arkadasim olan akrabamin sözlüsü olan ve benden küçük olan bir kişiden aslında hoşlandığimi ima eden saçma yorumlarla dalga geçmeyip de ne yapayım? Her kirildigimiz alindigimiz konusunu açtığımız kişiden hoşlanıyor muyuz? Kaldı ki siz dürüstçe yorum yapmiyorsunuz. İgnelemeye ve asagilamaya çalışıyorsunuz. Yapıcı bir şekilde eleştiri yapanlara saygıli konuşuyorum zaten.
Bir kediye bu kadar saçma bir yorumu yakıştıramadım. Kedileri daha zeki bulurdum.Bu kadar basit bir cümleyi herkes düşünüp söyleyebilir aslında ama sen biraz fazla anlam yükledin demek kiaaaa doğruu sen, seni taşş gibi bulmayan arkadaşını silen biriydinn dimiiii. Abartı senin yaşam biçimin olduğu içiinnnn
Daha önce de dediğim gibi, konu açan kişiler çok ciddi bir mağduriyet yaşamadıkca zaten üyeler bir yolunu bulup laf sokma, linç etme, igneleme eğiliminde. Siz "ne yani sen kimsin ki o kadar insan sana düşmanlık etsin" deyince durum öyle olmuyor. Yani kişisel olarak tabii ki kimse kimseye düşmanlık gütmüyor ama günlük hayatta karşısındakini anlamaya calisacak kişiler böyle forumlarda kendilerini kötü yorumlar yaparak tatmin etme durumuna düşüyorlar. Tam sebebini bilemiyorum ama kim konu açarsa açsın diğer üyeler konu sahibine bir gicik oluyor sanki.Ama siz niyet okuyorsunuz, bu doğru bir davranış değil. Sizin gibi düşünmeyen herkes yalan söylüyor olamaz, otuz kişi bir olduk size tavır mı aldık sizce işi gücü bırakıp? Dışarıdan nasıl göründüğünü sordunuz, yanıtladık. Ben zaten sıkıldım agresifliğinizden, daha yazmayacağım ama yine de genç olduğunuzu düşünerek yardımcı olmak istemiştim. Bu tavırla sizi o yönetmen arkadaş da, ahmet de, gelecekteki herhangi bir erkek arkadaşınız da çekmez. Hayırlı forumlar.
Konuyu açtığından beri saçmalayan sensin. Senin gibi düşünmeyen kadınların olduğuna inanmayıp "beğenilmemek herkesin zoruna gider" gibi mantıksız fikirlerin var. Zaten saçma düşünmesen böyle bir konuyu açmazdın.Bir kediye bu kadar saçma bir yorumu yakıştıramadım. Kedileri daha zeki bulurdum.
Kendi fikirlerimi kabul ettirmeye değil anlatmaya çalıştım ama gerçekten zormuş ya :) itici üslup zor kisilik bunlar sizin cikarimlariniz, ve benim için bu yorumlarinizin bir vida kadar değeri yok.Konuyu açtığından beri saçmalayan sensin. Senin gibi düşünmeyen kadınların olduğuna inanmayıp "beğenilmemek herkesin zoruna gider" gibi mantıksız fikirlerin var. Zaten saçma düşünmesen böyle bir konuyu açmazdın.
Yazacak bir şey bulamayınca profil fotom üzerinden laf sokmaya çalışıyorsun ama nafile. Aynı fikirde olmadığım halde yorumlarını beğendiğim kullanıcılar oldu bu konuda. Bir tek sen kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorsun. İtici bir üslubun var. Zor bir insansın.
Ahmet'i kendinden kurtarmışsın haberin yok.
Bu arada "beğenilmemek herkesin zoruna gider" mantıksız bir çıkarım değil. Sadece dürüstçe yapılmış bir genelleme. Kimse etrafından sen cirkinsin sen şiskosun kisasin gibi laflar duyunca zil takıp oynamiyordur herhalde. İnsani bir durum bu, saklayinca da daha cool olmuyorsunuz.Konuyu açtığından beri saçmalayan sensin. Senin gibi düşünmeyen kadınların olduğuna inanmayıp "beğenilmemek herkesin zoruna gider" gibi mantıksız fikirlerin var. Zaten saçma düşünmesen böyle bir konuyu açmazdın.
Yazacak bir şey bulamayınca profil fotom üzerinden laf sokmaya çalışıyorsun ama nafile. Aynı fikirde olmadığım halde yorumlarını beğendiğim kullanıcılar oldu bu konuda. Bir tek sen kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorsun. İtici bir üslubun var. Zor bir insansın.
Ahmet'i kendinden kurtarmışsın haberin yok.