başakşehire ne dersiniz:)

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
arkadaşlar ben ev arıyorum 2 senedi...r son olarak başakşehirin yeni gözdesi kaya şehiri gözüme kestirdim... fakat ordaki 3+1 dayreler küçük son yapı yerlerde 4+1 var fakat satılıklar hep 1. kat araştırıyoruz bakalım bu 3+1 lere sığabilirmiyim acaba 3 tane çocuğum var orda oturanlar cevap verirseniz sevinirim

Ben orada oturmuyorum ama bizde bu yaz taşınmayı düşünüyoruz ve orayada bakmıştık.Evlerin içi güzel fakat çevresi iyi değil dağın başı ben tavsiye etmem.Ama sessiz sakin biryer olsun derseniz tercih edilebilir.

evet dağın başı haklısın benimde küçük beişlerim var onlarla o ortam bana iy geldi park yeşillik falan kendi arabamda var birazda ondan rahatım.. yine çıkarım avm ler falan gezerim diye düşündüm bakalım teşekkürler cavap için sanada bol şanslar ev için

Son düzenleme:

Arabanız varsa sorun olmaz.Ssessiz sakin doğru çocuklarda varsa rahat edersiniz.

Çok sakin aile için ideal 2-3 sene içinde aşırı şekilde gelişir. 5. etapta kiralık görmüştüm ben bir oraya bakın.

kiralık armıyoruz canım satılık ordada fiyatlar uçuk bizim paranın yeticeği yer şimdilik kayaşehir gibi oraya bakıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…