Benimde sevgilim başak çok tatlı dilli ama hiç çekingen değil valla istediğini konusur eder. Yanlız çalışkan işine önem veren insanlar. Yoğun olabilir. Eğer seni beğenmese hoşlanmasa bi yolunu bulur kaçar giderdi ve sana tekrar görüşmek istediğini söylemezdi. DobradırlarMerhaba güzel hanımlar,
ben bir iki ay önce biriyle tanıştım internetten. Kendisi arkadaşımın tanıdığı eski komşusu “tanış iyi biri” dedi bana arkadaşım . Faceden yazdım ve bız yazışmaya başladık. Adam 45 yaşında , yaşı yaşıma uygun ve burcu Başak çok kibar. Geçen hafta ilk buluşmamız gerçekleşti. Geldiğinde beni çaktırmadan baya süzdü ve çiçeksiz geldiği için özür diledi .Bana hava rüzgarlı diye ceketini vermek istedi. Baya sohbet ettik güldük. Giderken bana beni gene görmek istediğini söyledi yemeğe çıkaracakmış.
Bende ayrıldıktan sonra aradım ve kahve için teşekkür ettim unutmuşum ya ( bahane). Kendisi biraz çekingen , ben ona istediğin zaman yazabilirsin dedim o da bana sende ne zaman istersen ara , çok güzel zaman geçirdim bugün senle dedi. Şimdi 5 gündür adamdan tık yok. Be yapsam kızlar?
Eylül 4 de adamın doğum günü. Siz olsanız mesaj mı atarsınız yoksa arar mısınız?
Başak erkeklerin çekingen olduğunu okudum. Bu ilgisizliğini çekingenliğe mi yoksa ilgisizliğe mi yorsam?
yardım edin
Bu arada mesaj at yeterliBenimde sevgilim başak çok tatlı dilli ama hiç çekingen değil valla istediğini konusur eder. Yanlız çalışkan işine önem veren insanlar. Yoğun olabilir. Eğer seni beğenmese hoşlanmasa bi yolunu bulur kaçar giderdi ve sana tekrar görüşmek istediğini söylemezdi. Dobradırlar
Benimki maşallah iki dakika boşluğu olsa arar sık sık mesaj atar. Mesleği ne acaba?Hanımlar ama o hiç yazmaz ben yazınca yazar . Bazen sanki dayatmış gibi hissediyorum .
neden öyle başak erkekleri böyle mi?
Mimar.Benimki maşallah iki dakika boşluğu olsa arar sık sık mesaj atar. Mesleği ne acaba?
Başaklar çalışkan ve yaptığı işe özenen mükemmeliyetçi insanlar dediğim gibi muhtemelen yoğun, mimarmışta. Ben olsam güzel bir mesaj atardım sadeceMimar.
Doğum gününe sadece yazayım mı yoksa arasam mı?
Flörtleşmeyi bilmiyor olabilirHanımlar ama o hiç yazmaz ben yazınca yazar . Bazen sanki dayatmış gibi hissediyorum .
neden öyle başak erkekleri böyle mi?
Baya süzdü beni. Ve bana benle güzel geçtiğini söyledi . Ha birde mutlaka birdaha buluşalım dedi. İltifat etti saçlarımı da beğendiğini söyledi.Flörtleşmeyi bilmiyor olabilir
Ne yazabilirim? Sonra alınmasın aramamama?Başaklar çalışkan ve yaptığı işe özenen mükemmeliyetçi insanlar dediğim gibi muhtemelen yoğun, mimarmışta. Ben olsam güzel bir mesaj atardım sadece
Alınmaz. Mesaj birazda sen beni unuttun ama ben buradayım demek gibi olacak. İnternetten duygusal sevgi dolu formda biseyler bulNe yazabilirim? Sonra alınmasın aramamama?
Tekrar okuyunca farkettim. Siz adama istediğin zaman yaz demişsiniz, adam da sende istediğin zaman ara demiş.. yazışmayı seven biri olsa sende yaz derdi diye düşünüyorum. Bence o zaman doğumgününde arayın.Baya süzdü beni. Ve bana benle güzel geçtiğini söyledi . Ha birde mutlaka birdaha buluşalım dedi. İltifat etti saçlarımı da beğendiğini söyledi.
Hiç yazmıyor . Çelişkili değil mi?
Bu yorumu görünce benimkinin ilk baştaki yorumu geldi aklıma ben mesajlasmayi sevmem uzun uzun da kimseyle konuşmam demiştiTekrar okuyunca farkettim. Siz adama istediğin zaman yaz demişsiniz, adam da sende istediğin zaman ara demiş.. yazışmayı seven biri olsa sende yaz derdi diye düşünüyorum. Bence o zaman doğumgününde arayın.
İşte önce bir alışacak bence konu sahibininki de öyleBu yorumu görünce benimkinin ilk baştaki yorumu geldi aklıma ben mesajlasmayi sevmem uzun uzun da kimseyle konuşmam demiştiama çatır çatır mesajlasıyor. 5 saat telefonu kapatmayıp esir alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?