Başak erkeği ve ben

Ben olsam net şekilde konuşurdum, kendi isteklerimi ve beklentilerimi dile getirirdim. Sizi beğeniyor bu belli ama neden aranızdaki ilişkiyi netleştiremiyor bunca zamandır? Bu sorunun cevabını almanız lazım. Yoksa her dediğinden her hareketinden anlam çıkarmaya uğraşarak daha çok zaman kaybedersiniz.
Vardir takildigi birisi, eskiden kalma falan. O yüzden adim atmiyor adam … U univ

Evli bile olabilir, o kadar zaman eylemsizlik aşırı anormal zaten. Netleşmeleri lazım
Evli degil komsusunu taniyorum. Ama o kadinla bu konuyu konusamiyorum güvenemiyorum gidip anlatir diye.

Kizlar aklima takilan „ gel seni bir öpeyim“ dedi. Bir erkek bunu neden söyle?

Evli degil komsusunu taniyorum. Ama o kadinla bu konuyu konusamiyorum güvenemiyorum gidip anlatir diye.

Öpmek için söyler neden direterek soruyorsunuz ne anlam çıkardınız ''gel seni bir öpeyim“ den.

Erkekler öpüsmek ister, sevi$mek ister, bu gayet normal birsey ama bu adam iliski istemiyor guzel arkadasim.

E normal, ben de bazen soyluyorum erkek arkadaslarima, hicbir anlami yok yani. Ustelik adam cok ilgisiz, 1 senenize yazik

Adam size aşık ondan öpüşmek istedi dememizi mi bekliyorsunuz. Nolucak sizi cepte tutmak ıcın söylemiştir. İstediginde aradığında takılmak ıcın sizin koşarak ona gitmeniz için söylemiştir. Daha ne diyelim.

Adam size aşık ondan öpüşmek istedi dememizi mi bekliyorsunuz. Nolucak sizi cepte tutmak ıcın söylemiştir. İstediginde aradığında takılmak ıcın sizin koşarak ona gitmeniz için söylemiştir. Daha ne diyelim.
Hayir, basak erkegini nasil ilgisini cekebilirim sormustum. Bilen bayanlardan

Back
X