Baş edemiyorum

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Kizimin kulaklarini deldirdim asagidan olmus yamuk olmus diye cikardim .benim yuzumden bu izi tasiyacak kulak memesine iz kalacak diye uzulmektan başa cikamiyorum.surekli kulagina bakiyorum krem suruyorum ama kalbim hep aciyor.

Kizimin kulaklarini deldirdim asagidan olmus yamuk olmus diye cikardim .benim yuzumden bu izi tasiyacak kulak memesine iz kalacak diye uzulmektan başa cikamiyorum.surekli kulagina bakiyorum krem suruyorum ama kalbim hep aciyor.
Allah başka dert vermesin

Ahhh ahhh bi salıversem kankicim nerrrdeee diyorum buyuyuo kendi deldirince amann annemde boşuna bunlara takmiş diyecegi zamana kadar zor gozukuyo

yok artık ya dalgamı geçiyorsunuz ?biz cocugun kulak memesini bulamıyoruz bu kulağa takmış geçer merak etme daha çocuk o

Kızınız kaç yaşında . İzi taşıyacak derken sanki Allah korusun yüzüne kezzap atmış gibi konuşuyorsunuz . Ooo kızınız büyüsün kaç tane delik açtıracak kulağında
Bende yıllar önce özenip bir kulağımı 3 bir kulağımı da 2 deldirdim sonra sevgilim (o zamanlar sevgiliydik şimdi eşim) çok kızmıştı. Bende o fazlalık olan deliklerdeki küpeleri çıkardım . Çoktan kapanmış delik izi bile yok

İnsallah kapanir kuzum.kizim 4 yasinda 1 yasinda deldirmistim kulaklarini 4 yasinda cikardim 3 ay oldu cikarali bakip bakip ağliyorum izlerine estetikcilere kadar gittim nokta kadar iz kalir dediler bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…