Peki ama bu şekilde mi söylersin eşine? Ben kıramıyorum sert olamıyorum. Niyet kötü değil ama karşıdaki insanlar çok kötü. Kına yakar kv kesin. Biz lojmanda oturuyoruz. Daha kendi evimiz yok. Eşimdeki bu vicdan yüzünden başımıza gelmeyen kalmayacak.Aldırmam o evi oturtmam ben aile olmusum çocuğum geliyor kimse zamaninda yanımda olmamış madden oğullarına analık babalık görevi düğünü yapmamış sonra o oglan gelsin ama vicdanım yok ya anasi ana babası baba.olaydi gerekeni yapsaydı. Bebeğimin de kendisinde hakkini yedirmem helal de rtmem . Bide evi satıp zaten eklemek saçma o zaman direkt onlarin ustune yapılsın isteyecekler .
Evi satıp ekleme işi olmazsa iki tane evleri olacak. İkinci ev için kavga edecekler. Biri bi evde diğeri diğer evde oturacak. Annesine ev almış gibi olacağız. Nasıl kurtulacağım bu beladan kırmadan dökmeden.Aldırmam o evi oturtmam ben aile olmusum çocuğum geliyor kimse zamaninda yanımda olmamış madden oğullarına analık babalık görevi düğünü yapmamış sonra o oglan gelsin ama vicdanım yok ya anasi ana babası baba.olaydi gerekeni yapsaydı. Bebeğimin de kendisinde hakkini yedirmem helal de rtmem . Bide evi satıp zaten eklemek saçma o zaman direkt onlarin ustune yapılsın isteyecekler .
Aramıyor sormuyor annesini babasını hatta geçen dedi ki keşke annem babam başka insanlar olsaydı. Ama ev alalım diyor. Anlayamıyorum. Kırıp dökmeden hayatımdan uzak tutmak istiyorum. Eşim tekrar konusunu açana kadar bekleyim mi yoksa ben konusunu açıyım mı?Size iftira atmış yetmemiş üstüne ölmüş annenize küfretmiş.Eşinizde ödül olarak annesine ev alacak yani.Pess..
İki gün sonra ölüp giderlerse diye korkuyor. Ben de vebal almak istemiyorum. Ama yemin ederim hayattan bıktırdılar.Kayınvalideniz belli ki o evi seviyor içini de yaptırmış gerek yok ev almaya de eşine.
Koskoca insanlar yahu evleri de var ekstra ev ne alaka. Eşiniz saçmalamış. Size böyle davranan insana ev almaya izin vermeyin.
Doğmamış çocuğunuzun rızkını yedirmeyin kimseye.
Ölürse ölsün ne olacak kocası adam gibi ev alsaymış bu görev oğlunun değil.İki gün sonra ölüp giderlerse diye korkuyor. Ben de vebal almak istemiyorum. Ama yemin ederim hayattan bıktırdılar.
Evi satıp ekleme işi olmazsa iki tane evleri olacak. İkinci ev için kavga edecekler. Biri bi evde diğeri diğer evde oturacak. Annesine ev almış gibi olacağız. Nasıl kurtulacağım bu beladan kırmadan dökmeden.
Ben tam olarak öyle yapıyorum. Muhattap bile olmuyorum. Ama bırakmıyor lanet kadın. Arayıp eşime gününün nasıl geçtiğini anlatıyor. Çıldırmamak elde değil.Aileme küfür eden insanın yüzüne bakmazdim. Yapacağım en merhametli şey onlar hakkında hiçbir şey yapmamak olurdu
Aynen de bu şekilde soylerim . Edep edep bi yere kadar kim benim bebegimin rızkını başkasına bağlayacak onca şeyi yaşamama razı olan adam gelecek bide bana bunu diyecek vallahi billahi yemez teklif bile edemez böyle bi durumdaPeki ama bu şekilde mi söylersin eşine? Ben kıramıyorum sert olamıyorum. Niyet kötü değil ama karşıdaki insanlar çok kötü. Kına yakar kv kesin. Biz lojmanda oturuyoruz. Daha kendi evimiz yok. Eşimdeki bu vicdan yüzünden başımıza gelmeyen kalmayacak.
Ben ücretsiz izne ayrıldığımda kalan para bize yetmez. Tek kuruşum o kötü insanlara gitsin istemiyorum.eşin evi kendi üstüne alsın. şartın bu olsun. ölene kadar otursunlar ama satıp paylaşalım derdine düşemesinler.
Unutma ki canım senin idare ettiğin kadar kimse etmiyor görünen o. Bana gore sorun varsa dağılmadan da toplanmıyor. Bi kere de sen dağıt ortalığı . Onlar toplayacak mi bakalim ana oğul görümceEvi satıp ekleme işi olmazsa iki tane evleri olacak. İkinci ev için kavga edecekler. Biri bi evde diğeri diğer evde oturacak. Annesine ev almış gibi olacağız. Nasıl kurtulacağım bu beladan kırmadan dökmeden.
Peki konusunu tekrar eşimin açmasını mı bekleyim yoksa ben konuyu açıp söyleyim mi. Uyuyamıyorum ya.Aynen de bu şekilde soylerim . Edep edep bi yere kadar kim benim bebegimin rızkını başkasına bağlayacak onca şeyi yaşamama razı olan adam gelecek bide bana bunu diyecek vallahi billahi yemez teklif bile edemez böyle bi durumda
Kesinlikle!Krediyle alınmayacak mi ev kredi kimin üstünde ise tapu da yasal olarak krediyi çekenin üstünde yapilir. İlla alir durmaz kocam diyorsan esine evi benim üstüme yada bebeğimin ustune yap de . Canini sıkarlarsa bi sikayetle ativerirsin evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?