Arkadaşlar küçüklükten beri ite kaka okuyan bir erkek kardeşim var üniversiteyi kazansın diye resmen savaş verdi annem istediği bölümü iyi bir bursla iyi bir özel okulda kazanmasına rağmen derslerine düzenli gitmediği ve çalışmadığı için 1 yıl hazırlık+4 yıldırda bölümde okuyor hala okulunun bitmesine en az 1-2 yıl varmış gibi gözüküyor tabi o da çalışırsa.bütün gün oyun oynuyor ve inanılmaz yalancı birgün dersim var diyor gitmiyor hani dersin var deyince bugün demedim ki cumaydı şu gündü bugündü diyor.sürekli geçmişte yaşadığı olumsuzlukları bahane yapıyor ama ipesapa gelir şeylerde değil her ailede olan ders çalış vs tarzı şeyler.üstüne gelip açığını yakalıyınca küfür ediyor eşyalara zarar veriyor hem suçlu hem güçlü yani.babamda vefat etti birkaç yıl önce iki kadın başa çıkılmıyor.ben yoğun stresli bir işte çalışıyorum sürekli başında duramam koca üniversiteli çocuğun.ekonomik durum bu kadar kötü olmasa ayrı eve çıkayım diyorum ama bu kendi başına nasıl yaşayacak sanki onuda bilemiyorum.annem başka şehirde yaşıyor arada gelip kalıyor ama o da başa çıkamıyor evde sürekli huzursuzluk var bıktım artık.okulda bursu kesecek seneye 120 bin falan ödeyeceğiz yazık günah bu paraya çöpe atıyoruz gibi hissediyorum resmen bu parayla hayır işi yapsak daha faydalı olurdu en azından bura verdiğimiz çocuk bize teşekkür ederdi.kardeşimin hiç arkadaşı yok tek yaptığı şeyde oyun oynamak 23 yaşında ama sanki ergen gibi hiç olgun değil.