- 28 Kasım 2017
- 8
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Ama yazik degilmi iliskinize.. insanin dibe vurdugu zamanlar olur cevresel etkiler bazen hormonlar bazen direnmelerin patlamalari vs.. burda yazilan sorunlari tek çözen sey cogunlukla moral ve Allahin izniyledir. Herseyi kontrol edemessinz tedavide bile doktorlar oteye gidemezler aksilikler gelisir durdurulur baska seyler cikar vs. Hayatinizi tamamen kontrol etmeyi birakin ve esinizle aranizdaki guzellikleri yitirmeyin. Sonra baska noktalara gider is. Toparlanin.. sizi anliyorum gercekten ben 4 seneye yakin evliyim ve hic korunmadim bende gebe olmak isteme sebebi ile herseyi yasadim ama toparlandim ve hayatima devam ettim hayal kiriklari olucak hersey olucak ama sevginizzi azaltmasin cogaltsin. Sadece bebek cogaltiyor diye birsey yok sevgiyi.. oyle olsaydi ayrilan cocuklu insanlar olmazdi. Bence toparlanin asla yargilayamiyorum ama nacizane tavsiyem yasiniz da genc ustelik..25 yaşındayız eşim de ben de 2 senedir hic korunmadık özellikle son sene ne denesek olmadı
Çok kırgınım çokkk...Cok ağır konusmus pco doğuştan sen ne yapabilirsin ki
Iliskinize zarar veriyorsunuz psikolojik destek almayi dusundunuz mu evlilik terapisiÇok kırgınım çokkk...
Bu zamana kadar hiç böyle birşey olmadığı için düşünmedik. Kendisi ben hiç ısrar etmeden yediklerine dikkat edip elinden geleni yapmaya çalışırdı. Bence dna hasarı onu çok sarstı. Ve kendini iyi hissedebilmek için malesef bana bunları söyledi. Farkındayım ama kırgınım.Iliskinize zarar veriyorsunuz psikolojik destek almayi dusundunuz mu evlilik terapisi
Canım benim.. İleti mesaji geldi bana bir zamanlar ben de burda çare ariyordum. İleti gelince bir okuyayim dedim. Cok üzüldüm durumunuza. Asgi yukari ayni sorunlari biz de yasadik. Ben de ilk iki sene vajinismustum. Hem de en ileri safhasındaydim. Vajinismusken hamile kaldim nasil oldu bilmiyorum. Sonra düştü. Sonra yine hamile kaldim ve yine düştü. Eşimden hic şüphe etmemistik. Sorun bende zannediyorduk. Kahroluyordum uyuyamiyordum ama eşim benim en büyük destekcimdi. Ailenin tek erkek cocugu oldugu icin kaynanm va kayinpederiden igrenc hakaretler duyuyordum. Vajinismusu yendim bu sefer hamile kalamiyordum. Aşılama denedik tuttmadi. Sonra sorunum esimde oldugu anlasildi. Bu sefer eşim kahroldu ben ona sarıldım. Konusmuyordu hep susuyor icine atıyordu. Bir gün yanına oturup ellerini avuçlarimin icine aldim ve gözlerine baktim. Dedim ki.. Sen iki sene vajinjsmus oldugumdan hic sikayet etmedin. Kimseye anlatmadin. Cocugumuz olmuyor diye beni hic suçlamadin. Sen de insansin sen de de problem çıkması çok normal. Ben sana kiyabilir miyim.. Gözlerime iyi bak eger Rabbim bize evlat vermezee sen benim çocuğum olursun ben de senin çocuğun olurum bu hayatı yine omuz omuza yaşar gideriz... Eşim duygulanip agladi ve o gunden sonra daha güçlü oldu.. Elhamdulillah çabalar kürler vitaminler işe yaradi ben de hamile kaldim şimdi maşallah 30 haftalık olduk.. Ama olmayabilirdi de... Ben aile saadetinin once karı koca dayanişmasi ile olacagina inanıyorum. Evlat tuzu biberi Rabbim kimseye aratmasin ama olmazsa da eşler birbirine yetebilmeli.. Size tavsiyem bir süre düşünmeyin bunları uzaklaşin cocuk konularindan ve kendinizi toparlayin sevgili gibi olun.. Ve zamani geldiginde ilac vitamin kür ile ugrasmak yerine gidin en iyi merkezlerde tüpbebek deneyin. Durumunuz yoksa da karı koca çalışıp biriktirin.. Siz umudunuzu kaybetmedikce sayginizi nikahinizi zora dusurmedikçe Rabbim er ya da geç size istediginiz o kapıyı açacaktır.. Kalbim seninle ve senin gibi evlag hasreti çekenlerle canim benim. Rabbim yar ve yardımciniz olsun...O bana kırgın....sadece onun spermlerini düzeltmeye çalışıyormuşum...
Ben ona kırgın... 4 ay klomen ve çatlatma tedavisi bu arada 2 kimyasal gebelik ardından iğneli tedavi ve çok yumurtadan dolayı ohss durumu yaşarken elimden geleni yapmamış oldum
Geçen ay soğan kürü yaptım ama kendimi düzeltmek için hiçbirşey yapmamış oldum...
4 yıllık evliyiz ilk 2 yıl vajinismustum ben. Sonraki 1 yıl kendisi istemedi çocuk. Son 1 yıldır uğraşıyoruz çocuk için...
Ama bem kendim için birşey yapmayıp hep ona yüklenmişim...
4 yıl benim yüzümden geçmiş...
Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım hatta bi iki damla akıtmış olabilirim. Zaman zaman bizde birbirimizi suçlayıcı konuşmalar yapıyoruz ama kendime soruyorum çocuk mu eş mi ? Kesinlikle eş derdim. Eşimi büyük bi aşkla seviyorumCanım benim.. İleti mesaji geldi bana bir zamanlar ben de burda çare ariyordum. İleti gelince bir okuyayim dedim. Cok üzüldüm durumunuza. Asgi yukari ayni sorunlari biz de yasadik. Ben de ilk iki sene vajinismustum. Hem de en ileri safhasındaydim. Vajinismusken hamile kaldim nasil oldu bilmiyorum. Sonra düştü. Sonra yine hamile kaldim ve yine düştü. Eşimden hic şüphe etmemistik. Sorun bende zannediyorduk. Kahroluyordum uyuyamiyordum ama eşim benim en büyük destekcimdi. Ailenin tek erkek cocugu oldugu icin kaynanm va kayinpederiden igrenc hakaretler duyuyordum. Vajinismusu yendim bu sefer hamile kalamiyordum. Aşılama denedik tuttmadi. Sonra sorunum esimde oldugu anlasildi. Bu sefer eşim kahroldu ben ona sarıldım. Konusmuyordu hep susuyor icine atıyordu. Bir gün yanına oturup ellerini avuçlarimin icine aldim ve gözlerine baktim. Dedim ki.. Sen iki sene vajinjsmus oldugumdan hic sikayet etmedin. Kimseye anlatmadin. Cocugumuz olmuyor diye beni hic suçlamadin. Sen de insansin sen de de problem çıkması çok normal. Ben sana kiyabilir miyim.. Gözlerime iyi bak eger Rabbim bize evlat vermezee sen benim çocuğum olursun ben de senin çocuğun olurum bu hayatı yine omuz omuza yaşar gideriz... Eşim duygulanip agladi ve o gunden sonra daha güçlü oldu.. Elhamdulillah çabalar kürler vitaminler işe yaradi ben de hamile kaldim şimdi maşallah 30 haftalık olduk.. Ama olmayabilirdi de... Ben aile saadetinin once karı koca dayanişmasi ile olacagina inanıyorum. Evlat tuzu biberi Rabbim kimseye aratmasin ama olmazsa da eşler birbirine yetebilmeli.. Size tavsiyem bir süre düşünmeyin bunları uzaklaşin cocuk konularindan ve kendinizi toparlayin sevgili gibi olun.. Ve zamani geldiginde ilac vitamin kür ile ugrasmak yerine gidin en iyi merkezlerde tüpbebek deneyin. Durumunuz yoksa da karı koca çalışıp biriktirin.. Siz umudunuzu kaybetmedikce sayginizi nikahinizi zora dusurmedikçe Rabbim er ya da geç size istediginiz o kapıyı açacaktır.. Kalbim seninle ve senin gibi evlag hasreti çekenlerle canim benim. Rabbim yar ve yardımciniz olsun...
Böyle seyler olabiliyor erkekler cok gururlu toparlama isi yine bayanlara kaliyor uzulme lutfen ve darginligi uzatma bu onun kendini suclamasina neden olurBu zamana kadar hiç böyle birşey olmadığı için düşünmedik. Kendisi ben hiç ısrar etmeden yediklerine dikkat edip elinden geleni yapmaya çalışırdı. Bence dna hasarı onu çok sarstı. Ve kendini iyi hissedebilmek için malesef bana bunları söyledi. Farkındayım ama kırgınım.
Amin canım benim.. Rabbim kimseye çekemeyeceği derdi yüklemez. Hep özenirdim evlenip hamile kalanlara. Ama şanslı olan onlar değil benmisim anladım. Bir yerde dinledim. Allah bir kulunu severse onun hep kapısına gelmesini ister. Ve hep kapısına gelsin diye dua etmeye mecbur bırakır.. Bunun için de hep imtihan eder dert verir o kuluna.. Hemen evlenip çocuğu olan insan Allah ın kapısında yalvarmamiş beklememis insandır.. Hep güzel tarafindan bakmak lazım. Rabbim vererek de vermeyerek de imtihan eder. Yeter ki O'ndan geldiğini bilerek sabredelim. Erkekler belli etmese de bizden daha çok düşünüyor ve hep içlerine atıyor. Onların da patlama noktaları olabilir. Ya da onlar da biz farkında olmadan kırılabilir. Onlar da bizim yaşadığımız sıkıntıyla boğuşuyor.. Onlara da sabır göstermek lazım. Şevkat göstermek lazım.. Allah yokluklarini göstermesin.. Eş evlattan daha önemli bence de..Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım hatta bi iki damla akıtmış olabilirim. Zaman zaman bizde birbirimizi suçlayıcı konuşmalar yapıyoruz ama kendime soruyorum çocuk mu eş mi ? Kesinlikle eş derdim. Eşimi büyük bi aşkla seviyorumbazen üzüyorum kırıyorum çocuk için onu ama hemen gidip sarılıyorum ona özür diliyorum. Barışıyoruz. Aslında kavgalar kırgınlıklar her çiftte olur ama bunu düzeltip yola devam etmekte fayda var. Aslında kavgalar eşlerin birbirleri için ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatır. Sevin eşlerinizi, uzatmayın. İni bizde gebe kalabiliriz sizin gibi. Allah kimseyi eşiyle evladıyla sınamasın.
Canim biz de emodex nac 600 kullandik bu nac 600 cok bilinmiyor ama hizi artırıyor gercekten gonul rahatligiyla kullanin insallah sen de hamile kalcaksin hayirli olsun yeni tedavi surecinizAfilim92 isa beye gittik. Ultrason istedi. Solda 2.6 cm varikosel çıktı ama onu önemsemedi. Dna hasarı için eşime emodeks ve Nac 600 verdi.
Sağol inşallah hayırlı olur. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.Canim biz de emodex nac 600 kullandik bu nac 600 cok bilinmiyor ama hizi artırıyor gercekten gonul rahatligiyla kullanin insallah sen de hamile kalcaksin hayirli olsun yeni tedavi sureciniz
Insallah canim bal da kullanabilirsiniz destekSağol inşallah hayırlı olur. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.
Normal çiçek balı mı?Insallah canim bal da kullanabilirsiniz destek
Hayir propolis polen bal ginseng karisimNormal çiçek balı mı?
Normal bal yedirirsen sadece seker yuklemesi yaparsın bal diğer maddeler icin tasiyici gorevi yapiyor sadeceNormal çiçek balı mı?
Peki emodeks ile nac yeterlimi bir de e vitamini alalım solgarın diyoruz.Hayir propolis polen bal ginseng karisim
Esim sadece 2 kutu evicap kullandi karacigere zararliymis benim sayfama tekrar bak istersen kullandiklarimiz orda tek tek yaziyor uygulayabildiklerini uygulaPeki emodeks ile nac yeterlimi bir de e vitamini alalım solgarın diyoruz.