-
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Ne güzel bu tüp Bebek teki çip yöntemini hangi kliniktede deneyiniz acabaBu yolda tüm mücadele veren arkadaşlara dua ediyorum canım kolay değil her ay aynı acıyı yaşayıp hemen yeni ay için neler yapabilirim diye düşünmek .Bizim ilk değerler canım toplam sayı 78 milyonu kullanılan takviyeler ile 168 milyon oldu hız yüzde 40 tı morfoloji 0 dı canım doktorlar hiç önemsemedi bu Morfolojisi ama olmadı da .Biz de tüp bebekte karar kıldık çip yöntemi ile en sağlıklı Sperm seçildi Rabbim de OL dedi şükür oldu canım .
Ben Adana da yaptırdım canım Ankada tüp bebek merkezindeNe güzel bu tüp Bebek teki çip yöntemini hangi kliniktede deneyiniz acaba
İnş Rabbim bizlere de doğal veya tüp bebekle farketmez hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bize de nasip ederEn son çareydi tüp bebek ötesi yoktu canım ama her ay aynı acıyı yaşamaktansa ben elimden gelenin en iyisini yapayım takdir Allahın diyerek başladım tedaviye .Tabi olumsuz da olabilirdi ama ben benim üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzurunu yaşıyor olacaktım .Vazgeçmek elbet yok mücadeleye devam ama imkanı olan bence zaman kaybetmeden başlasın derim ben .Normal yoldan bu değerler ile hamile kalanda var ama insan beyninden atamıyor bu düşünceyi
Tek canım .Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .Bize de sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinİnş Rabbim bizlere de doğal veya tüp bebekle farketmez hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bize de nasip ederTek mi ikiz mi senin
Denemedim Ali Sami hoca soyledi ama basarili olanlar var mi evet var .Sonucta Allah verecek olan canimHangi doktor? Siz denediniz mi hiç aşılama?
Ali Acar önce aşılama dedi bana. Değerlerimiz yakın gibi size de diyebilir. Allah yardımcımız olsun canım. İlaçları ne kadar zamandır kullanıyor eşin? Tekrar test yaptırdı mı?Biz ilk Kızılay a gidiyorduk Alaattin diye bir doktor vardı ona gittik 6 aylık tedavi süreci var demiş önce 3 ay klomen ve trental diğer 3 ayda klomen proxeed plus verdi bir kere gittik ona zaten dediklerini yapıyoruz ekstradan ben evicap e vitamini de aldım diğer dediklerimi eczaneden aldık baya pahalı oldu Mustafa başaran ek takviye vitaminleri aldık dedim gerek yok çok pahalı onlar dedi anladığım kadarıyla boşa masraf yapma git tüp bebek yaptır demek istedi istersen bekleyebilirsiniz de dedi tüp bebek de Kızılay ve novafertil i önerdi
Klomen ve trental e vitamini keçiboynuzu özünü 3 ay kullandı ilkini Kızılay da yaptırmıştık 61 milyon ileri hareket 0 morfoloji 1 di 3 ay sonra test yaptırdık 103 milyon ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı çok subjektif bir durum olduğu ve merkezler farklı oldugu için artış mı oldu onu bilemedik l carnitin phartamon q10 zinco 1 ay olmadı kullanalı proxeed a başlayalı da 1 hafta olduAli Acar önce aşılama dedi bana. Değerlerimiz yakın gibi size de diyebilir. Allah yardımcımız olsun canım. İlaçları ne kadar zamandır kullanıyor eşin? Tekrar test yaptırdı mı?
Ben kizilayla da görüştüm novafertille de .Tekrar gidecek olsam kizilaya giderim galibaBiz ilk Kızılay a gidiyorduk Alaattin diye bir doktor vardı ona gittik 6 aylık tedavi süreci var demiş önce 3 ay klomen ve trental diğer 3 ayda klomen proxeed plus verdi bir kere gittik ona zaten dediklerini yapıyoruz ekstradan ben evicap e vitamini de aldım diğer dediklerimi eczaneden aldık baya pahalı oldu Mustafa başaran ek takviye vitaminleri aldık dedim gerek yok çok pahalı onlar dedi anladığım kadarıyla boşa masraf yapma git tüp bebek yaptır demek istedi istersen bekleyebilirsiniz de dedi tüp bebek de Kızılay ve novafertil i önerdi
Aklini karistirmak istemem ama Ali Acar degerlere bakmadan hadi asilama hadi tüp diyebiliyor yengem orda asilama yaptirdi olmadi sonra tüp dediler degerleri duzeltmeden tup denediler sonuc parayi aldi hayalleri yıktı elde var sıfır her ne kadar tüp de olsa degerler düzeltilmeliAli Acar önce aşılama dedi bana. Değerlerimiz yakın gibi size de diyebilir. Allah yardımcımız olsun canım. İlaçları ne kadar zamandır kullanıyor eşin? Tekrar test yaptırdı mı?
Kızılay a uzun süre gittim kadın doğumcu eşin spermiyogram yaptırsın bile demedi gidip kendimiz yaptırdık da ortaya çıktı 3 saat sıra almak için bekledim tam bir facia devlet hastanesinden beter ama tüp bebek bölümünü bilmiyorum tabi benim 2 arkadaşım da novafertil de yaptırdı memnun kaldılarBen kizilayla da görüştüm novafertille de .Tekrar gidecek olsam kizilaya giderim galiba
Tup bebek bolumundekiler gayet ilgililer hemen dna hasar testi istediler ki gercekten de hasar orani cok yuksek cikti .Beni de ucretsiz muayene ettiler cift olarak gittik diye .Guler yüzlüydü kadin dogumcuKızılay a uzun süre gittim kadın doğumcu eşin spermiyogram yaptırsın bile demedi gidip kendimiz yaptırdık da ortaya çıktı 3 saat sıra almak için bekledim tam bir facia devlet hastanesinden beter ama tüp bebek bölümünü bilmiyorum tabi benim 2 arkadaşım da novafertil de yaptırdı memnun kaldılar
Randevulu çalışıyor ama asagıda giriş yapmadan yukarı çıkamıyorsun herkes aynı sırayı bekliyor zaten bana saçma gelen de o . Özel sağlık sigortam var bide ona of puf yapıyorlar sekreterleri falan çok somurtkan her gittiğimde sinirimi bozuyorlar . Sen hangi Dr a gittin ben Tuğba ya gitmiştim ilk gebeliğimde tesadüf gittiğimde aksiliği anladığı için ama çok tecrübesiz . Klomen kullandırıyor takip yapmıyor benim yumurta ne kadar büyüyor ne Zaman catlıyor bilmiyorum 4 aydır boşa klomen kullanıyorum.
Ben kucuk bi operasyon gecirdim Tuğba Hanımda memnun kaldim. Doğrudur dediğiniz o konuda fikrim yok ama k dogumcu olunca erkek infertilitesinden bi haber oluyorlar genelde .Seçil Hanim var tup bebek merkezinde mukemmel bir insan bence ona gitmelisinizRandevulu çalışıyor ama asagıda giriş yapmadan yukarı çıkamıyorsun herkes aynı sırayı bekliyor zaten bana saçma gelen de o . Özel sağlık sigortam var bide ona of puf yapıyorlar sekreterleri falan çok somurtkan her gittiğimde sinirimi bozuyorlar . Sen hangi Dr a gittin ben Tuğba ya gitmiştim ilk gebeliğimde tesadüf gittiğimde aksiliği anladığı için ama çok tecrübesiz . Klomen kullandırıyor takip yapmıyor benim yumurta ne kadar büyüyor ne Zaman catlıyor bilmiyorum 4 aydır boşa klomen kullanıyorum.
Ben de önce değerler düzelmeli diye düşündüğümden dna hasar testini istiyorum. Fakat eşim artık çok yoruldu ve biraz ümidini kesmiş gibi. Bir fırsat bulduğunda yaptıracak inşallah testi.Aklini karistirmak istemem ama Ali Acar degerlere bakmadan hadi asilama hadi tüp diyebiliyor yengem orda asilama yaptirdi olmadi sonra tüp dediler degerleri duzeltmeden tup denediler sonuc parayi aldi hayalleri yıktı elde var sıfır her ne kadar tüp de olsa degerler düzeltilmeli
Bizim de farklı bir merkezde ileri hız yüzde 5 çıkmıştı bir kez ama hep aynı yerde yaptırmak daha sağlıklı sonuçlar verecektir tabiki. Bende solgar ın e vitamini l arginin ve l carnitin almak istiyorum da eşim şuan pek sıcak bakmıyor vitamin kullanmaya. Önce biraz dinlensin sonra başlcz inşallah kullanmaya tekrar vitamin ve kürleri.Klomen ve trental e vitamini keçiboynuzu özünü 3 ay kullandı ilkini Kızılay da yaptırmıştık 61 milyon ileri hareket 0 morfoloji 1 di 3 ay sonra test yaptırdık 103 milyon ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı çok subjektif bir durum olduğu ve merkezler farklı oldugu için artış mı oldu onu bilemedik l carnitin phartamon q10 zinco 1 ay olmadı kullanalı proxeed a başlayalı da 1 hafta oldu
Canim %80saglam %20 normal kabul ediliyor genelde hasarsiz gibi düşün yaniKizlar dna hasarini yaptrk.biz ankarada 20 gunde ckio hasar ckdi yuzde 21 bide %10 kuyruk bas anamolisi ne demek ben bunu anlamadm bilen varmi birde tup basarszlgmz var ne yazkki