- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
-
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Şuan ilaç kullanıyor eşim ramazandan hemen önce veya sonrada tüp e başlarız diye düşünüyorum. Dualarınızı beklerim. Allah sizi de sağsalim kavuştursun yavrunuza.hayir hicbirsey yapmadik degerlerimiz o kadar kotuydu ki ne yapsak da fayda etmez dedik
zaten ikinci tüp denemesinden kizim olmustu kizim 3.5 yasina geldi dondurulmusumuz vardi nisanda denedik tutmustu ama 7 haftalik dusuk yaptim agustosta da dogal yoldan hamile kaldim hic beklemiyorduk hic beklemedigimiz bir anda mucize oldu ve oğlum olacak insallah
darisi sizlere olsun insallah..ama mucize olacak diye beklememek lazim tedavi olmak lazim degerler kotuyse eger.
Anladim bu sure zarfindada normal yoldan deneyin tabi tedavinizide olun mutlaka beklememek lazim.Allah yardimciniz olsun insallah sizinde mucizeniz gelsin..Şuan ilaç kullanıyor eşim ramazandan hemen önce veya sonrada tüp e başlarız diye düşünüyorum. Dualarınızı beklerim. Allah sizi de sağsalim kavuştursun yavrunuza.
Aminnnn Allah razı olsun.Anladim bu sure zarfindada normal yoldan deneyin tabi tedavinizide olun mutlaka beklememek lazim.Allah yardimciniz olsun insallah sizinde mucizeniz gelsin..
Selamün aleyküm canım.Canım benim eşimin gecen ay bas anomalisi 83 cikti morfoloji 3... Biz bunu yeni öğrendik.. Ve ben bu şekilde iki kere dogal yoldan hamile kaldim ama düşük oldu malesef
Preseed jel ne işe yarıyor acabaOkudum. Peki proxeed i doktor mu verdi yoksa kendiniz mi aldınız? Birde preseed jeli nereden aldınız?
Nasıl kaldınızmerhaba arkadaslar bizim da baş anomalisi %90 lardaydi ve dogal yoldan hamile kaldim simdilik hamileligim yolunda gidiyor bir sorun yok ve bizim sayimizda cok dusuktu bir milyon altiydi ama mucize oldu normal yoldan hamile kaldimayllllliiiin35
E vitamini takviyesi alabilirsiniz. Bizde dna hasarı çıkınca ona yoğunlaştık.Kızlar merhaba bu morfoloji bozukluğu çıktığında ne gibi testler yaptırdınız?doktorunuz ne dedi? Bizim sonucumuzda ileri hareket falan hepsi çok iyi çıktı ama baş morfoloji bozukluğu 85 çıktı üroloji doktoru aşılama yapılmalı dedi ama biz ilk defa test verdik doktorumuz açıklama yapmadı ne yapmalıyız sizce ben de sorun yok
Hız sorunu olanlar için kayganlığı arttırıp spermin rahme daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.Preseed jel ne işe yarıyor acaba
DNA hasarını nasıl öğrendiniz bizim doktor bi ilaç yazdı tmm bu aşılama şansını arttıracak dediE vitamini takviyesi alabilirsiniz. Bizde dna hasarı çıkınca ona yoğunlaştık.
Bulunduğumuz ilde bir hastanede dna hasar testi yaptırdık. Baş anomalisi yüksek olunca şüphelenmiştik.DNA hasarını nasıl öğrendiniz bizim doktor bi ilaç yazdı tmm bu aşılama şansını arttıracak dedi
Kandan mı bakılıyor bu teste sizce yukardaki değerler nasılBulunduğumuz ilde bir hastanede dna hasar testi yaptırdık. Baş anomalisi yüksek olunca şüphelenmiştik.
Hayır spermden bakılıyor. Canım bende çok anlamıyorum test sonucundan. Baş anomaliniz yüksek ama. Yani bir baktırsanız dna hasarına iyi olur.Kandan mı bakılıyor bu teste sizce yukardaki değerler nasıl
Ürolog aşılama dedi ama tutma ihtimali düşük dedi kadın doğumcu bu sonuca normal dedi ben de anlamadımHayır spermden bakılıyor. Canım bende çok anlamıyorum test sonucundan. Baş anomaliniz yüksek ama. Yani bir baktırsanız dna hasarına iyi olur.
Canım merhaba nasıl hamile kaldın baş anomalisi düzeldi miKaan aydos hasar düzelsin önemli olan o demişti.
Hayır düzelmedi tüp bebek ile hamile kaldım.Canım merhaba nasıl hamile kaldın baş anomalisi düzeldi mi
Tüp bebeği hangi doktorda yaptırdın. Varikoselde varmıydı eşindeHayır düzelmedi tüp bebek ile hamile kaldım.