Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şuan ilaç kullanıyor eşim ramazandan hemen önce veya sonrada tüp e başlarız diye düşünüyorum. Dualarınızı beklerim. Allah sizi de sağsalim kavuştursun yavrunuza.

Şuan ilaç kullanıyor eşim ramazandan hemen önce veya sonrada tüp e başlarız diye düşünüyorum. Dualarınızı beklerim. Allah sizi de sağsalim kavuştursun yavrunuza.
Anladim bu sure zarfindada normal yoldan deneyin tabi tedavinizide olun mutlaka beklememek lazim.Allah yardimciniz olsun insallah sizinde mucizeniz gelsin..

Canım benim eşimin gecen ay bas anomalisi 83 cikti morfoloji 3... Biz bunu yeni öğrendik.. Ve ben bu şekilde iki kere dogal yoldan hamile kaldim ama düşük oldu malesef
Selamün aleyküm canım.
Aynı sorunu bende yaşadım malesef esimde morfoloji sorunu var iki kere üst üste hamile kaldım ve düşük oldu malesef..şu an hamile olduğunu gördüm ve bu bana çok moral oldu..kendiliğinden mı oldu acaba hamileliğin bir tedavi oldun mu

Kızlar merhaba bu morfoloji bozukluğu çıktığında ne gibi testler yaptırdınız?doktorunuz ne dedi? Bizim sonucumuzda ileri hareket falan hepsi çok iyi çıktı ama baş morfoloji bozukluğu 85 çıktı üroloji doktoru aşılama yapılmalı dedi ama biz ilk defa test verdik doktorumuz açıklama yapmadı ne yapmalıyız sizce ben de sorun yok

E vitamini takviyesi alabilirsiniz. Bizde dna hasarı çıkınca ona yoğunlaştık.

Prograsif motilite 48
Nonprogresif motilite 9
İmmotilite 43
Normal %3
Baş anomalisi %85
Boyun anomalisi% 2
Kuyruk anomalisi %13
Tpmss(mil) 32
Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…