Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üroloji doktoru yüzde 99 tüp bebeğe doğru gidiyorsunuz dediğinden bu yana kötüyüm.
Adet düzenimde iyice bozuldu olamıyorum.........
Yardım et Allah ım....

Bende aşağı yuları aynı şeyleri söyledim eşime. Ben her şekilde her zaman senin yanındayım bunu unutma. Sen önemlisin benim için dedim. Ağladı hafifledi. Aramız düzeldi. Benden af diledi. Beni mutlu etmek için bolca şey yaptı. Ama bugün bir öğrencisi kaç yıllık evlisiniz hocam demiş. Ardından çocuğunuz var mı demiş. Başka öğrenci olsa tersleyebilirmiş ama çokta sevdiği bir öğrenciymiş yok demiş ama çok kötü hissetmiş. Normalde bana çok düşkün ve çok neşelidir eşim. Ama ne zaman biri çocuk soruyor evden cenaze çıkmış gibi oluyor. Ona mı destek olayım kendimi teskin edeyim çok zor..
Sanırım mart gibi aşılama haziran sonu gibi tüp deneyeceğiz. Tek konuşabildiğim kişi kayınvalidem Allah ondan razı olsun.

Benim kayinvalidem kayinpederim agza alinmayacak agir laflar ederlerdi iyi yine sizinkiler destek oluyor sagolsunlar. Asılamayi kimseye tavsiye etmem hele erkekte sorun varsa hic etmem. Tutma ihtimali her sey super olsa dahi %15... Parayi boşa savurmaktan baska bisey degil. Biz aşılama denedik tutmadı esime kürlere vitaminlere başlayınca 3 ay sonra kendiliginden oldu. Direkt tüp bebegi tavsiye ederim canim asilamalarin %85 i hayal kırıklığı ile sonuçlaniyor..

Bende kayınpederim adına bişey diyemem ama kayınvalidem arkadaş gibi çok şükür. Bilmiyorum ki şuan emodex ve nac kullanıyor. Başkada ekstra bişey yapmıyoruz. Ben bişey yedirmeye çalıştıkça hassaslaşıyor eşim o yüzden extra bişey yapmaktan vazgeçtim. Mart başında test yaptırcaz sonuç iyi çıkarsa deneriz değişme olmadıysa direk tüp yaparız.

Çok şükür senin gibi örnekler olunca o kadar mutlu oluyorum ki. Bizi de bulur mu o mucize çok merak ediyorum.

Birde hiç birşey yaptınız mı kür yada ilaç?
hayir hicbirsey yapmadik degerlerimiz o kadar kotuydu ki ne yapsak da fayda etmez dedik
zaten ikinci tüp denemesinden kizim olmustu kizim 3.5 yasina geldi dondurulmusumuz vardi nisanda denedik tutmustu ama 7 haftalik dusuk yaptim agustosta da dogal yoldan hamile kaldim hic beklemiyorduk hic beklemedigimiz bir anda mucize oldu ve oğlum olacak insallah
darisi sizlere olsun insallah..ama mucize olacak diye beklememek lazim tedavi olmak lazim degerler kotuyse eger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…