- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Ali Acar degerlerin duzelmesi gerektiginden hic bahsetmiyor direk islem yapiyor mesela yengeme yumurta gelisimi icin 1 500 tl lik igne verdi sonra gelismis mi bakmadan direk aldilar gectilerBen de önce değerler düzelmeli diye düşündüğümden dna hasar testini istiyorum. Fakat eşim artık çok yoruldu ve biraz ümidini kesmiş gibi. Bir fırsat bulduğunda yaptıracak inşallah testi.
Cnm iyimi kotumu yaniCanim %80saglam %20 normal kabul ediliyor genelde hasarsiz gibi düşün yani
Iyi hasar yok denecek kadar az normal degerde yaniCnm iyimi kotumu yani
Cok saol canm yaaa icime su serptinIyi hasar yok denecek kadar az normal degerde yani
Bizim %48 meselaCok saol canm yaaa icime su serptin
Biz DNA hasar testi yaptırmadık
Kızılay da DNA hasar testini ne kadara yapıyorlar spermiyogram dam farklı mı bu testBizim %48 mesela
Tabii ki farkli canim 200 tl idiKızılay da DNA hasar testini ne kadara yapıyorlar spermiyogram dam farklı mı bu test
Böyle irdeleyip iyice içine kapılıyormuşum gibi hissediyorum ne hakkında bir fikrim varsa basıma geliyor en iyisi yaptırmıyım bu testi zaten kullandıklarımız varsa da etki eder hemen hemen aynı seylerTabii ki farkli canim 200 tl idi
Canim bu hasar testi cok onemli bir cok düşüğün ve infertilitenin sebebi maalesef.Genelde ilk basta fark edilmiyor .Bence yaptir ki eger varsa tedavi olsun esin .Ben forumda okuduğum bilgilerle gittim dr da soyledi yapildi %48 hasar cikti. Bunu bilmesek daha da ilerlerdiBöyle irdeleyip iyice içine kapılıyormuşum gibi hissediyorum ne hakkında bir fikrim varsa basıma geliyor en iyisi yaptırmıyım bu testi zaten kullandıklarımız varsa da etki eder hemen hemen aynı seyler
Yaa bana da verdi ama çağırdı beni kontrole.Ali Acar degerlerin duzelmesi gerektiginden hic bahsetmiyor direk islem yapiyor mesela yengeme yumurta gelisimi icin 1 500 tl lik igne verdi sonra gelismis mi bakmadan direk aldilar gectiler
Malesef bizde yaptırmadık.Biz DNA hasar testi yaptırmadık
. Ali acar a ne Zaman gideceksin sizde tedavi süreci şuan ne aşamada ben mesela bayanda sorun yokken sürekli yumurta geliştirici ilaç vermelerini de mantıklı bulmuyorum rezervimiz azalıyor suan davul gibi şiştim klomen yüzündenMalesef bizde yaptırmadık.
Bendr pco var. Eşimde de ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 2. Daha önce 4 ay klomen ile denedik olmadı. Eşim trental ve promotil m forte kullandı ama sonuç alamadık. Ara ara keçiboynuzu kürü uyguladık 3 ay da düzenli zeytinyağında beklemiş incir yedi ama sonuçlarda değişme olmuyor. Varikosel de yok. Ama sonuçlar hep aynı. Ali acar a gittik. Rahim filmi istedi benden. Çok şükür temiz çıktı. 1 ay puregon iğne ve oritvelle çatlama iğnesi uygulayarak normal denedik ama olmadı. Eylül de aşılama yapalım dedi. Ama ben hazır olmadığım için gitmedim. Bu ayda eşim istemedi. Aralık ayında düşünüyorum aşılamayı. O zamana kadar da yine kürleri filan yapayım ve eşim dna hasar testini yaptırsın istiyorum. Ramazandan önce ki yada sonraki ay da tüp e başlayalım diye düşünüyorum. Bizde durumlar böyle.. Ali acar a ne Zaman gideceksin sizde tedavi süreci şuan ne aşamada ben mesela bayanda sorun yokken sürekli yumurta geliştirici ilaç vermelerini de mantıklı bulmuyorum rezervimiz azalıyor suan davul gibi şiştim klomen yüzünden
Bizim de eşimle cinsel hayatımız bitti. Eşimde korku oluştu sadece bebek düşüncesi yüzünden ereksiyon sıkıntısı yasar oldu aklımızdan cıkmıyor evleneli 2 seneye yaklaştı 1 senedir derde derman arıyoruz...Dna hasarı dağıttı bizi. Çok kırgın çaresiz ve üzgün hissediyorum. Ben onu kırdığımın farkında değildim aksine hep üzülme dedim çok daha çaresiz durumda olanlar var dedim. İçimde umut var hepsi geçecek bunların dedim. Daha iyi besleniriz elimizden geleni yaparız dedim. Dün ona koca bir borcam salata yaptım ardından meyve tabağı hazırladım. Ben elimden geleni yapıyorum sandım. Hatta 3 ay boyunca hergün yapmalıyım bu salatayı dedim. 3 ay boyunca hergün yazayım yaptıklarımı dedim. AMA o kırılmış.
Ben mi...ben de kırıldım...
Saçmaladım biraz sadece canım sıkkın...Allah ım senden gelecek hayırlara, mucizelere muhtacım...
Şimdi ne yapacağım bilmiyorum...
Yasiniz kac acaba? Henuz 1 sene de bunu niye kendinize yapiyorsunuz canim valla once saglam vucut saglam kafa sonra insallah saglam ebeveynler.. hayatinizi zehir etmeyin ilk yillarinizin tadini cikarin bazen ara verin bazen devam edin.. cok zorlamayin bak sorunlar yasamaya baslamissinz.. hayat boyle gecmeski olur insallah hersey gonlunuzce olur ama once gonulleriniz bir olsunBizim de eşimle cinsel hayatımız bitti. Eşimde korku oluştu sadece bebek düşüncesi yüzünden ereksiyon sıkıntısı yasar oldu aklımızdan cıkmıyor evleneli 2 seneye yaklaştı 1 senedir derde derman arıyoruz...
Bazen çok çaresiz hissediyorum. Zaten başımıza gelen bu imtahanlarla uğraşırken birde psikolojk boyutu ile uğraşmak çok zor...bir yada 2 ay kadar bebek düşüncesine ara verseniz olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil gibi bir psikolojiyi kabul etmeye çalışsanız belki düzelir yaşadığı sorun....Bizim de eşimle cinsel hayatımız bitti. Eşimde korku oluştu sadece bebek düşüncesi yüzünden ereksiyon sıkıntısı yasar oldu aklımızdan cıkmıyor evleneli 2 seneye yaklaştı 1 senedir derde derman arıyoruz...
25 yaşındayız eşim de ben de 2 senedir hic korunmadık özellikle son sene ne denesek olmadıYasiniz kac acaba? Henuz 1 sene de bunu niye kendinize yapiyorsunuz canim valla once saglam vucut saglam kafa sonra insallah saglam ebeveynler.. hayatinizi zehir etmeyin ilk yillarinizin tadini cikarin bazen ara verin bazen devam edin.. cok zorlamayin bak sorunlar yasamaya baslamissinz.. hayat boyle gecmeski olur insallah hersey gonlunuzce olur ama once gonulleriniz bir olsun
Cok ağır konusmus pco doğuştan sen ne yapabilirsin kiBazen çok çaresiz hissediyorum. Zaten başımıza gelen bu imtahanlarla uğraşırken birde psikolojk boyutu ile uğraşmak çok zor...bir yada 2 ay kadar bebek düşüncesine ara verseniz olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil gibi bir psikolojiyi kabul etmeye çalışsanız belki düzelir yaşadığı sorun....
Gerçi ne diyorum kelin ilacı olsa...
Bizdeki sorun ereksiyon değil..
Eşim sadece ona yüklendiğimi kendim için hiç birşey yapmadığımı..
Pco mu düzeltmem gerektiğini...
Onun dna hasarını düzeltmeden aşılama yada tüp denemem gerektiğini...
4 yıllık evlilik boyunca herşeyi ben ertelediğim için böyle olduğunu düşünüyor....ne yazık ki....