Oovv bu buz gibi bir şey ya. Lütfen öyle olmasın!
Hem ben kendime koca aramıyorum, kesinlikle niyetim bu değil.
Böyle işler peşindeyse, kendi yanlış düşüncesi, yani kendi kendine gelin güvey olan o.
Ben arkadaş gözüyle bakıyorum, daha ilerisi olamaz, hele de şu olanlardan sonra.
Burada neler gördük, bu hakaretlerin sonu şiddete de gider. Böyle bir risk taşıyan bir arkadaşlığı zaten ileriye götüremem.
Oovv bu buz gibi bir şey ya. Lütfen öyle olmasın!
Hem ben kendime koca aramıyorum, kesinlikle niyetim bu değil.
Böyle işler peşindeyse, kendi yanlış düşüncesi, yani kendi kendine gelin güvey olan o.
Ben arkadaş gözüyle bakıyorum, daha ilerisi olamaz, hele de şu olanlardan sonra.
Burada neler gördük, bu hakaretlerin sonu şiddete de gider. Böyle bir risk taşıyan bir arkadaşlığı zaten ileriye götüremem.
Eger iliski beklentin yoksa biraz mesafe koyarak arkadaslik yapabilirsin. Ama bazi erkekler arkadas falan dinlemez, bakmissin kendi kendine gelin guvey olmus. Sen yine gorusmeye devam edeceksen temkinli ol, ama yine diyorum ben boyle seylere gelemem, direk keserim baglantiyi.
Eger iliski beklentin yoksa biraz mesafe koyarak arkadaslik yapabilirsin. Ama bazi erkekler arkadas falan dinlemez, bakmissin kendi kendine gelin guvey olmus. Sen yine gorusmeye devam edeceksen temkinli ol, ama yine diyorum ben boyle seylere gelemem, direk keserim baglantiyi.
Eskiden mükemmel bir erkek olduğunu düşünürdüm.
O kadar nazik, anlayışlı, yarım saat konuşmadan beni dinleyebilen, hep sakin biriydi.
Yani o hareketiyle elimden öyle bir şeyi aldı ki. Yani hayal kırıklığı oldu. Şimdi de bilinçaltım galiba sorunu düzeltmeye çalışıyor.
Oysa ki belki de affedilmeyecek bir şeydir bu. Ama her zaman ki gibi iyi masallar uydurmaya çalışıyorum, gerçekleri atlayarak.
ben senın yerınde olsaydım bi şans daha verirdim sonucta yeri geliyo annemizle babamızla bıle kavga edıyoruz ha baktın gene aynı davranıs o zaman temellı cıkarırsın hayatından ve aklında soru işareti kalmaz acaba bi şans daha versemıydım dıye:)
ben senın yerınde olsaydım bi şans daha verirdim sonucta yeri geliyo annemizle babamızla bıle kavga edıyoruz ha baktın gene aynı davranıs o zaman temellı cıkarırsın hayatından ve aklında soru işareti kalmaz acaba bi şans daha versemıydım dıye:)
Ama daha önce değer verdiğim kimseden bu kadar kötü sözler duymadım, duydum da bu derece değildi. Fazla naz aşık usandırır derler, aylardır nazlıyım usanmadı da...
Bilmiyorum ki aylardır böyle, beni bir tek arayan o işin garip yanı. Telefonumdaki cevapsız çağrılar ondan hep. Mesajların da büyük bir kısmı ondan. Bu işte bir sakatlık var hakikaten.
Önceden çok seviyordum, çok sıcaktı içim ona karşı. Aşk mı, beğenmek mi dersen sanmıyorum. Sırf karakterine sıkı sıkıya bağlıydım. Şimdiyse sadece eskiyi özlüyorum.
Hani filmlerde olur ya kızla erkeğin arasında kimsenin çözemeyeceği bir bağ olur, ne olursa olsun yan yanadırlar. Ben özel olduğumuzu sanmıştım, ama değilmişiz asıl mesele bu.
Önceden çok seviyordum, çok sıcaktı içim ona karşı. Aşk mı, beğenmek mi dersen sanmıyorum. Sırf karakterine sıkı sıkıya bağlıydım. Şimdiyse sadece eskiyi özlüyorum.
Hani filmlerde olur ya kızla erkeğin arasında kimsenin çözemeyeceği bir bağ olur, ne olursa olsun yan yanadırlar. Ben özel olduğumuzu sanmıştım, ama değilmişiz asıl mesele bu.
Ben kırgındım ona, çok önemli bir süreçten geçerken yanımda olamamıştı. Sitem etmiştim, o ise etmememi kendi kendime unutup, yok saymamı bekledi. Ben de her zamanki gibi nazımı çeker, tamir eder diye şımardım biraz abarttım kabul.
O da yerimi haddimi bildirdi kendince.