- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Kendi de diyor zaten, küfretmiyorsun, hakaret etmiyorsun ama yavaş yavaş bitiriyorsun sözlerinle insanı diye. Benimki daha betermiş.affet ama fazla samimi olma tabi burnundan getirmeyi unutma o sözleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi de diyor zaten, küfretmiyorsun, hakaret etmiyorsun ama yavaş yavaş bitiriyorsun sözlerinle insanı diye. Benimki daha betermiş.affet ama fazla samimi olma tabi burnundan getirmeyi unutma o sözleri
Bence kesin öyle. Belki de sizden uzaklasmak icin yapmistir. Sevgilisi varsa sizde ondan hoslanmiyorsaniz hic konusmaya baslamayin derim. Hem bu yeni birsey degil ki, samimi bir arkadasligin sonucu evlenenler bile varEvet bu çabası beni de şaşırttı. Şimdi bile gelmiştir bir iki mesaj, bakmadım telefona ama...
Yok sevgilisi yokmuş şimdi, bana da iyi davranıyor, ben sana bağlıyım, sen nasıl istersen öyle olacak dedi.Bence kesin öyle. Belki de sizden uzaklasmak icin yapmistir. Sevgilisi varsa sizde ondan hoslanmiyorsaniz hic konusmaya baslamayin derim. Hem bu yeni birsey degil ki, samimi bir arkadasligin sonucu evlenenler bile var
Millancım, affetmek istiyorum aslında ama içimdeki cadoloz susmuyor ki, her gün her gün adamın başına kakmak istiyorum dediklerini. Bu defa adam sabredip sabredip yine patlarsa falanAffetcen daha affetmeyip naapcan..
Madem dostun,uzagında olcagına yanında olsun..
Inceldıgı yerden kopar ozaman..Millancım, affetmek istiyorum aslında ama içimdeki cadoloz susmuyor ki, her gün her gün adamın başına kakmak istiyorum dediklerini. Bu defa adam sabredip sabredip yine patlarsa falan
O son dediğini başaracağımı hiç sanmıyorum ki, kendimi biliyorum çünkü ya...Inceldıgı yerden kopar ozaman..
Sana onca lafı soyledıyse senın dırdır etmenı cekecek bı sure kusura bakmasın..
Gerçi dırek herseyı unutup hıc hatasını yuzune vurmadan barışırsan daha çok kıymetını bılır ve vicdan yapar..
Kafanı bulandırmak gibi olmasın ama bunu okuyunca şu geldi aklıma adamın o an yanında sevgilisi olabilir mi? Kız senden rahatsızlık duyuyorsa onu ikna etmek için gibi geldi bana. Sonra kız gidince de çark etti. Ne şiş yansın ne kabap hesabı. Çok tutarsız çünkü.Kavga esnasında ciddi bir ilişkim var senle mi uğraşacağım tarzında şeyler de söylemişti ama.
Sanmıyorum canım ya o kadar olacağını. Çünkü kavga ediyorduk zaten, ben bir şey dedim, ona çok sinirlendi, sonra da patlamıştı işte.Kafanı bulandırmak gibi olmasın ama bunu okuyunca şu geldi aklıma adamın o an yanında sevgilisi olabilir mi? Kız senden rahatsızlık duyuyorsa onu ikna etmek için gibi geldi bana. Sonra kız gidince de çark etti. Ne şiş yansın ne kabap hesabı. Çok tutarsız çünkü.
Affettim desem bile dediklerini unutmam çok zor evet...Özür dilemis barisabilirsin.
Ama eskisi kadar samimi olabilirmisiniz orasi mechul...
Erkek arkadaşın gibi...Kızlar merhaba, gününüz aydın olsun inşallah.
Ben bir konuda kararsız kaldım, size sorayım dedim. Benim bir arkadaşım vardı erkek, dört yıllık falan arkadaşlığımız.
Bu arkadaşım, zor zamanlarımda yanımda oldu, her gün konuşurduk, arardı, en az yarım saat sohbet muhabbet. Çok iyisin derdim, ideal erkek, ideal arkadaştı gözümde.
Ta ki 3 ay öncesine kadar... Bir gün bir sebepten tartıştık, bana olmayacak sözler söyledi, küçümsedi, küfretti... Çok ama çok ağır sözlerdi, oturdum ağladım o derece.Yani içine şeytan girmiş gibiydi, o sakin, anlayışlı adam gitmiş, yanımda olsa beni bir güzel dövebilecek bir canavar gelmişti.
Neticede arkadaşlığımız bitti, ama ne o gün, ne de daha sonra ona hakaret etmedim, kötü söz söylemedim. Çünkü ne olursa olsun, arkadaşım olsun, başkası olsun kimsenin şahsına hakaret etmem, sonradan utanacağım işler yapmamak adına işte.
Her neyse işte, sadece sessizce hayatımdan çık, seni görmek istemiyorum artık dedim sadece. Tabi böyle olunca beyfendinin içine oturdu, deli gibi küfretsem, saldırsam içi soğuyacaktı. Vicdan azabı ile baş başa kaldı.
Ve o günden beri hatta kavga günü de dahil, her gün mesaj, olmadı arama. Yani pes etmiyor, azimle uğraşıyor.
Dün dayanamadım telefonu açtım, beni geri kazanmak istediğini söyledi. Defalarca özür diledi, hatalıyım, keşke silebilsem olanları falan dedi. Arkadaşlığımız çok güzeldi, çok şey paylaştık, sırdaştık, hayatımın her ayrıntısını biliyorsun ben de seninkini, sevgililerim de dahil, en rahat olduğum kız sendin tarzında şeyler söyledi. Kısacası eskisi gibi olsun dedi.
Affetmek aptallık mı olur, bir daha yapar mı? Ya da çok mu büyütüyorum, af dilemiş işte mi dersiniz?
Bir de azimle deniyor, her gün ama her gün arıyor soruyor, babam annemi o kadar aramıyordur eminim.
Ama onu düşününce sırdaşlık dostluk değil de o gün ki söylediği zehir sözler aklıma geliyor.
Kararsız kaldım ne yapayım şimdi ben?
Bilmiyorum ki aylardır böyle, beni bir tek arayan o işin garip yanı. Telefonumdaki cevapsız çağrılar ondan hep. Mesajların da büyük bir kısmı ondan. Bu işte bir sakatlık var hakikaten.Erkek arkadaşın gibi...
neden bu kadar ısrarlı..
Aslında bu da mantıklı, denesem mi ki...Ben olsam barışırdım gerçekten iyi arkadaşlıklar artık kolay bulunmuyor.
Baktın olmuyor o zaman kesersin sonuçta bi kere barışırsan artık iletişimi kesemezsin diye bir şey yok.
Bence şans ver.
Eh şimdi sizin dediğiniz de doğru. Valla kafam iyice karıştı.Ben olsam barismam, babamin oglu mu sanki...
Sana kufur etme hakkini nerden buluyor.
Hem sevgili degilsiniz bisey degilsiniz, hoslanma gibi bi durumun da yoksa cikar gitsin hayatindan. Her an acaba ne zaman bana bagirip kufretcek endisesiyle mi yasicaksin? Ne hali varsa gorsun.
Bi de bu ara sevgilisi yok demissin. Resmen kendine oyalanacak bisey ariyor.Eh şimdi sizin dediğiniz de doğru. Valla kafam iyice karıştı.