• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barışsam mı barışmasam mı?

Neden olmasın ki canım? Yani eğer seninle ilgili duygusal bir durumu yoksa arkadaşlığınız devam eder. Bunun da örneği var yine benim hayatımda. Ünideyken edindiğim benden yaşça büyük bir erkek arkadaşım var. Canım ciğerim. İkimiz de evlendik :KK66:
Öyle ama canım herkeste bu olmuyor, kıskanç bir eş her şeyi sonlandırabilir. Bunun için de emek vermek istemiyorum bir yandan. Bitecek bir şey için uğraşma diyorum işte.

Benim arkadasim bana küfür edecek de ben de bir daha onun suratına bakacağım :KK12:
Asla mümkün değil. Bence hiiiic de barismayin, agzi bozuk insanlarla arkadaslik kurmak hic güzel değil zaten.. :KK67:

Benim arkadasim bana küfür edecek de ben de bir daha onun suratına bakacağım :KK12:
Asla mümkün değil. Bence hiiiic de barismayin, agzi bozuk insanlarla arkadaslik kurmak hic güzel değil zaten.. :KK67:
İşte ağzının bozuk olduğunu onca yıl anlamadım, o gün ne olduysa oldu. Şok oldum ben de. Hayal kırıklığı da cabası.

İşte ağzının bozuk olduğunu onca yıl anlamadım, o gün ne olduysa oldu. Şok oldum bende. Hayal kırıklığı da cabası.

Zaten önemli olan kavga anidir. Kavgada insan neyse normalde de odur derim ben.
Insanca tartismak varken, küfür, hakaret de ne için?
Böyle agzi bozuk bir insanla da ilişki de yasamazsiniz herhalde?
Bir daha yapmayacağı ne malum?

Bence sizden hoslaniyor. Affedin ama arkadasliginizi devam ettirmeyin.

Zaten önemli olan kavga anidir. Kavgada insan neyse normalde de odur derim ben.
Insanca tartismak varken, küfür, hakaret de ne için?
Böyle agzi bozuk bir insanla da ilişki de yasamazsiniz herhalde?
Bir daha yapmayacağı ne malum?
Ooff o da var, bir daha yaparsa... Bir daha asla, pişmanım falan diyor ama...

Bence sizden hoslaniyor. Affedin ama arkadasliginizi devam ettirmeyin.
Buradaki birkaç kişi de hoşlandığını söyledi ama insan hoşlandığı kıza küfreder mi ki?
Daha ziyade erkekler bir daha görüşmeyecekleri kızlara böyle davranırlar bence.

Akışına bıraksam diyorum bazen, ama işte o zaman da kendime ihanet ediyormuşum gibi oluyor. Seni ağlattı, neler dedi, şimdi affedecek misin, ooohh yapsın yapsın yanına kalsın diyorum sonra da.
kimleri affetmiyoruz ki o kadar yılınız var sonuçta sinir anında kötü şeyler söyleyebilir insan pişmansa bence sorun yok

Bence sana aşık...
Kabul edersen ileride sana aşık olduğunu da söyleyecek
Erkekler arkadaşlarının peşinden böyle koşmazlar :KK14:

aman affet gitsin be ne olacak sorduğuna göre zaten affedesin de var, bi kere daha yaparsa adam olmamış der bitirirsin sonradan affetse miydim diye düşünme
İşte ben çok hassasım canım, o gün nasıl ağladım ya. Bir daha olursa o şok anını tekrar yaşamak da istemiyorum.

Bence sana aşık...
Kabul edersen ileride sana aşık olduğunu da söyleyecek
Erkekler arkadaşlarının peşinden böyle koşmazlar :KK14:
Nedense bana aşık değil gibi geliyor, olamaz gibi geliyor. Sana mı kaldım benim kız arkadaşım var senle mi uğraşacağım demişti de o gün, oradan biliyorum.

Buradaki birkaç kişi de hoşlandığını söyledi ama insan hoşlandığı kıza küfreder mi ki?
Daha ziyade erkekler bir daha görüşmeyecekleri kızlara böyle davranırlar bence.
Olmayacagini düsündügü icindir. Sevgilisi varmis belki sizin de vardir, daha fazla böyle arkadasca takilmaya dayanamamistir. Yoksa birden niye böyle parlasin size deger veriyor belli, sevgililer bile ayrilinca hergün aramiyor

Olmayacagini düsündügü icindir. Sevgilisi varmis belki sizin de vardir, daha fazla böyle arkadasca takilmaya dayanamamistir. Yoksa birden niye böyle parlasin size deger veriyor belli, sevgililer bile ayrilinca hergün aramiyor
Evet bu çabası beni de şaşırttı. Şimdi bile gelmiştir bir iki mesaj, bakmadım telefona ama...

affet ama fazla samimi olma tabi burnundan getirmeyi unutma o sözleri :D

Back