Kavga esnasında ciddi bir ilişkim var senle mi uğraşacağım tarzında şeyler de söylemişti ama.Arkadaşlıktan öte bir şeyler hissediyor, senden karşılığını göremediği için saçmalamış azıcık. Şimdi de en azından arkadaşlığımız devam eysin bari diyor. Kaybetmemek için çırpınıyor. Ben böyle hissettim.
Öyle mi diyorsun, ya böyle umutsuzca davranıp, dün telefonda tam bir saat sen ne istersen öyle olacak sana bağlıyım ama affet beni, o gün ben ben değildim, kızgınlıkla söyledim, o dediklerim gerçek değildi falan dedi işte kafam karıştı.herseyin bir siniri var ne demek kufur yaa tabi ki de affetme bunca yilin hatrina boyle davranmis sil gitsin konu bile acman hata bence...
Onla benim aramda barışırsak mesafe kalmaz ki. Dün ki deyim yerindeyse müzakere konuşmasında bile belli bir süre sonra ortam cıvımaya başladı, en son gülüyorduk öyle diyeyim. Yani ya telefonlarını yine açmayacağım ya da affedeceğim eskisi gibi olacak.Özür dilemiş affedin ama eskisi gibi samimi olmayın. Mesafe koyun araya
Peki ciddi bir ilişkisi olduğunu sen biliyor muydun o dönem?Kavga esnasında ciddi bir ilişkim var senle mi uğraşacağım tarzında şeyler de söylemişti ama.
Bukadar samimi iseniz Barış'ın. Sonuçta 1 arkadaşlıkta olur öyle Şeyler. Sinirler söylenebilir.Onla benim aramda barışırsak mesafe kalmaz ki. Dün ki deyim yerindeyse müzakere konuşmasında bile belli bir süre sonra ortam cıvımaya başladı, en son gülüyorduk öyle diyeyim. Yani ya telefonlarını yine açmayacağım ya da affedeceğim eskisi gibi olacak.
Yok hayır hiç bahsetmemişti bana. Şaşkındım zaten, sanki yük olmuşum gibi hissettim, benim gözümdeki bizle onun düşündüğü biz aynı değildi. Yıllarca kendim yazıp kendim oynamışım gibi hissettim. Çok gücendirdi beni.Peki ciddi bir ilişkisi olduğunu sen biliyor muydun o dönem?
Dün anlattım zaten, kavga günü de anlatmıştım onu nasıl gördüğümü, zaten bu kadar sevdiğim için kırıldım. Yoksa umursamaz anında silerdim, kesip atma konusunda iyiyimdir.Bence izin verin içinizi soğutsun. Son şans verip barışın derim bu denli arkadaşlıklar kolay kurulmuyor. Ne kadar kırıldığınızı anlatın ona. Baktınız eskisi gibi hissedemiyorsunuz, mesafe koyarsınız.
Ama çok ağır şeyler söyledi, hala sindiremiyorum, yüzüne vurup kırmak istiyorum sürekli.Bukadar samimi iseniz Barış'ın. Sonuçta 1 arkadaşlıkta olur öyle Şeyler. Sinirler söylenebilir.
Duygularını koruma altına almak için söylenmiş bişey olarak görüyorum ben bunu. İlişkisi falan yokmuş o dönemde muhtemelen. Kendi yazmış, kendi oynamış. Çok benzerini yaşşadım yıllar önce. O yüzden neredeyse emin olarak söylüyorum ki senden etkileniyor.Yok hayır hiç bahsetmemişti bana. Şaşkındım zaten, sanki yük olmuşum gibi hissettim, benim gözümdeki bizle onun düşündüğü biz aynı değildi. Yıllarca kendim yazıp kendim oynamışım gibi hissettim. Çok gücendirdi beni.
Bir de aramızda yaş farkı var biraz Sephoracım. Yani hayatta ondan daha gerideyim, benim zamanım uzun. Ama ya o?Duygularını koruma altına almak için söylenmiş bişey olarak görüyorum ben bunu. İlişkisi falan yokmuş o dönemde muhtemelen. Kendi yazmış, kendi oynamış. Çok benzerini yaşşadım yıllar önce. O yüzden neredeyse emin olarak söylüyorum ki senden etkileniyor.
Çok samimi arkadaşınız ona seni kırdığını anlat. Içini rahatlatAma çok ağır şeyler söyledi, hala sindiremiyorum, yüzüne vurup kırmak istiyorum sürekli.
Kesinlikle etkileniyor. Konu sahibinden o tarz karşılık göremediği için hırs yapmış, saldırmış.Duygularını koruma altına almak için söylenmiş bişey olarak görüyorum ben bunu. İlişkisi falan yokmuş o dönemde muhtemelen. Kendi yazmış, kendi oynamış. Çok benzerini yaşşadım yıllar önce. O yüzden neredeyse emin olarak söylüyorum ki senden etkileniyor.
Neden olmasın ki canım? Yani eğer seninle ilgili duygusal bir durumu yoksa arkadaşlığınız devam eder. Bunun da örneği var yine benim hayatımda. Ünideyken edindiğim benden yaşça büyük bir erkek arkadaşım var. Canım ciğerim. İkimiz de evlendikBir de aramızda yaş farkı var biraz Sephoracım. Yani hayatta ondan daha gerideyim, benim zamanım uzun. Ama ya o?
Evlenirse veya gerçekten bir ilişkisi olursa biz zaten olamayacağız. Bir de bu tarafı var.
Ya ama kavga sebebi alakasızdı. Yani benden etkilendiği için saldırdığını sanmıyorum.Kesinlikle etkileniyor. Konu sahibinden o tarz karşılık göremediği için hırs yapmış, saldırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?