Barışsam mı barışmasam mı?

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Kızlar merhaba, gününüz aydın olsun inşallah.
Ben bir konuda kararsız kaldım, size sorayım dedim. Benim bir arkadaşım vardı erkek, dört yıllık falan arkadaşlığımız.
Bu arkadaşım, zor zamanlarımda yanımda oldu, her gün konuşurduk, arardı, en az yarım saat sohbet muhabbet. Çok iyisin derdim, ideal erkek, ideal arkadaştı gözümde.
Ta ki 3 ay öncesine kadar... Bir gün bir sebepten tartıştık, bana olmayacak sözler söyledi, küçümsedi, küfretti... Çok ama çok ağır sözlerdi, oturdum ağladım o derece.Yani içine şeytan girmiş gibiydi, o sakin, anlayışlı adam gitmiş, yanımda olsa beni bir güzel dövebilecek bir canavar gelmişti.
Neticede arkadaşlığımız bitti, ama ne o gün, ne de daha sonra ona hakaret etmedim, kötü söz söylemedim. Çünkü ne olursa olsun, arkadaşım olsun, başkası olsun kimsenin şahsına hakaret etmem, sonradan utanacağım işler yapmamak adına işte.
Her neyse işte, sadece sessizce hayatımdan çık, seni görmek istemiyorum artık dedim sadece. Tabi böyle olunca beyfendinin içine oturdu, deli gibi küfretsem, saldırsam içi soğuyacaktı. Vicdan azabı ile baş başa kaldı.
Ve o günden beri hatta kavga günü de dahil, her gün mesaj, olmadı arama. Yani pes etmiyor, azimle uğraşıyor.
Dün dayanamadım telefonu açtım, beni geri kazanmak istediğini söyledi. Defalarca özür diledi, hatalıyım, keşke silebilsem olanları falan dedi. Arkadaşlığımız çok güzeldi, çok şey paylaştık, sırdaştık, hayatımın her ayrıntısını biliyorsun ben de seninkini, sevgililerim de dahil, en rahat olduğum kız sendin tarzında şeyler söyledi. Kısacası eskisi gibi olsun dedi.
Affetmek aptallık mı olur, bir daha yapar mı? Ya da çok mu büyütüyorum, af dilemiş işte mi dersiniz?
Bir de azimle deniyor, her gün ama her gün arıyor soruyor, babam annemi o kadar aramıyordur eminim.
Ama onu düşününce sırdaşlık dostluk değil de o gün ki söylediği zehir sözler aklıma geliyor.
Kararsız kaldım ne yapayım şimdi ben?

Cok kirilmissiniz belli.barissaniz bile eskisi gibi olamayacaksiniz. Ama arkadasiniz bir baristim deseniz herseyin eskisi gibi olacagini dusunuyor,o yuden bu kadar ısrari.baristim deyim madem,istedigi kelimeyi duysun,ama bekledigi arkadasligi bulamasin.o zaman anlar heralde.

herseyin bir siniri var ne demek kufur yaa tabi ki de affetme bunca yilin hatrina boyle davranmis sil gitsin konu bile acman hata bence...

Kavga esnasında ciddi bir ilişkim var senle mi uğraşacağım tarzında şeyler de söylemişti ama.

Özür dilemiş affedin ama eskisi gibi samimi olmayın. Mesafe koyun araya

herseyin bir siniri var ne demek kufur yaa tabi ki de affetme bunca yilin hatrina boyle davranmis sil gitsin konu bile acman hata bence...
Öyle mi diyorsun, ya böyle umutsuzca davranıp, dün telefonda tam bir saat sen ne istersen öyle olacak sana bağlıyım ama affet beni, o gün ben ben değildim, kızgınlıkla söyledim, o dediklerim gerçek değildi falan dedi işte kafam karıştı.

Özür dilemiş affedin ama eskisi gibi samimi olmayın. Mesafe koyun araya
Onla benim aramda barışırsak mesafe kalmaz ki. Dün ki deyim yerindeyse müzakere konuşmasında bile belli bir süre sonra ortam cıvımaya başladı, en son gülüyorduk öyle diyeyim. Yani ya telefonlarını yine açmayacağım ya da affedeceğim eskisi gibi olacak.

Bence izin verin içinizi soğutsun. Son şans verip barışın derim bu denli arkadaşlıklar kolay kurulmuyor. Ne kadar kırıldığınızı anlatın ona. Baktınız eskisi gibi hissedemiyorsunuz, mesafe koyarsınız.

Bukadar samimi iseniz Barış'ın. Sonuçta 1 arkadaşlıkta olur öyle Şeyler. Sinirler söylenebilir.

Peki ciddi bir ilişkisi olduğunu sen biliyor muydun o dönem?
Yok hayır hiç bahsetmemişti bana. Şaşkındım zaten, sanki yük olmuşum gibi hissettim, benim gözümdeki bizle onun düşündüğü biz aynı değildi. Yıllarca kendim yazıp kendim oynamışım gibi hissettim. Çok gücendirdi beni.

Dün anlattım zaten, kavga günü de anlatmıştım onu nasıl gördüğümü, zaten bu kadar sevdiğim için kırıldım. Yoksa umursamaz anında silerdim, kesip atma konusunda iyiyimdir.
Bir yandan diyorum ki değer veriyor ki uğraşıyor, diğer yandan değer verse canımı acıtmazdı.

Duygularını koruma altına almak için söylenmiş bişey olarak görüyorum ben bunu. İlişkisi falan yokmuş o dönemde muhtemelen. Kendi yazmış, kendi oynamış. Çok benzerini yaşşadım yıllar önce. O yüzden neredeyse emin olarak söylüyorum ki senden etkileniyor.

Bir de aramızda yaş farkı var biraz Sephoracım. Yani hayatta ondan daha gerideyim, benim zamanım uzun. Ama ya o?
Evlenirse veya gerçekten bir ilişkisi olursa biz zaten olamayacağız. Bir de bu tarafı var.

Kesinlikle etkileniyor. Konu sahibinden o tarz karşılık göremediği için hırs yapmış, saldırmış.

Bir de aramızda yaş farkı var biraz Sephoracım. Yani hayatta ondan daha gerideyim, benim zamanım uzun. Ama ya o?
Evlenirse veya gerçekten bir ilişkisi olursa biz zaten olamayacağız. Bir de bu tarafı var.
Neden olmasın ki canım? Yani eğer seninle ilgili duygusal bir durumu yoksa arkadaşlığınız devam eder. Bunun da örneği var yine benim hayatımda. Ünideyken edindiğim benden yaşça büyük bir erkek arkadaşım var. Canım ciğerim. İkimiz de evlendik

Kesinlikle etkileniyor. Konu sahibinden o tarz karşılık göremediği için hırs yapmış, saldırmış.
Ya ama kavga sebebi alakasızdı. Yani benden etkilendiği için saldırdığını sanmıyorum.
Ama neden bir arkadaşlık için bu denli uğraşıyor orası da ayrı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…