Barışmak isteyen eski eş

Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Barışmak onun isteği değil, ailesi istedi diye sana zarf atmış, kurtulduğuna şükret yoluna bak.

Herkes boşandgmi duydu haftalrdr çocuğundan ayriyim .Ev kurma telaşı şu bu derken .En acısı ne biliyo misun yine aynı nefretle bakan gözler ama dön.Beni güçlü görünce ben sen degismezsin diyincede "sen bişey icipte mi geldin buraya" cümle bu.
Adam inanamıyor sevginin bittiğine. 😂 Parasının biteceğine inanmış, ama sevgi, tahammül hep sınırsız sanıyorlar.

Evlenirsem beni oldururlermis ya da oğlumu alirlarmis.Sen dedim peki donmuyorsan bana karisamzsn dyr.Tabi benim mutlu olmaya hakkım yok onların gözünde
İki sene sonra çocuğun varlığını bile unuturlar. Mümkünse şehir değiştir gözden ırak olan gönülden akıldan da ırak olur

Onda babalık kapasitesi yok be canım.Yine ben mucadele edecm görsün diye .Ama Rabbim bilen sadece canm yavrum için .Beter olsun o .O bana yaptığı dayaklr hakaretler kalmasın yanina
Bırak aramasın sormasın, sakın üzerine gitme. Varlığınızı unutması çocuğun için de senin için de daha hayırlı gibi
Haklsin biliyrm tekrar ediyorum .Bir kişide şans ver belki düzelir dememiş .Cevap net
Bu ülkede kadınlar ha deyince boşanmıyor, ne çile çektiğini az çok herkes tahmin ediyordur, hatta bilen de çok anladığım kadarıyla. Neden şans ver diyelim ki

Haklsin biliyrm tekrar ediyorum .Bir kişide şans ver belki düzelir dememiş .Cevap net
Dur ben deyim dön tabiki burda o kadar kişi güzel güzel anlatıyor ama yok belli ki sende o potansiyel var en iyisi don başka kişinin başı yanmasın çok seviyor snei o kadar çok seviyor ki canının yanmasına hiç dayanamıyor başkası canını yakmasın diye seni o dövüyor acaba Stokholm sendromu dedikleri bu mu ? Çocuğunu niye zorla gostermeye cabalayacaksin bir umut seni de hatirlar sever diye mi ? Uzak durun istemiyorsa zaten oyle siddet gosteren bir babayla görüşmesin..

X