Barış Atay; biz senin anana bir şey demeyelim, sen de bizimkine dil uzatma!'

Tam da böyle anlıyorum
Bu söylediğiniz suçların kaçta kaçını oluşturuyor allah aşkına
bu bahane olamaz bazı şeylere karşıysanız karşıyım deyin ama böyle bahaneler samimi değil
bunu sana değil böyle düşünenlere yazıyorum

Zaten ben bu konudan hiç bahsetmedim.
Bu konuyla alakalı bilgimde yok,ama olabilitesi var yani.

Valla kimse kusura bakmasın da,o peçeyi gözüne kadar çekmeyi ben de tuhaf ve gereksiz bulurum.Çok aşırı şekilde bir yerlerini açarak sokakta gezen birini nasıl tuhaf buluyorsam yüzünü örteni de tuhaf bulurum.İkisi de aşırı ve abartıdır çünkü.Ki bunun sosyal yaşamda getireceği zorluklar da cabası.Bi kere en başta yüzü görünmeyen biriyle konuşmak insanları psikolojik olarak irrite eder.Ben mesela yüzünü göremediğim birinin anlattığı şeye odaklanamam.Ama yüzünü örtenin de,totosunu açanın da bunları yapabilme özgürlüğünü savunmak için elimden geleni yaparım,onaylamasam da yaparım.Giyim kişisel bir tercihtir çünkü.

Barış Atay'a gelince ünlü olmayan sıradan birinin fotografını paylaşıp dalga geçmesi hoş olmamış.Ama sonra geri çekip özür dilemiş,yine yaranamamış.E ne yapsaydı?

evet o kunuda hiç ses yok maalesef ..

9..10 yaşındaki çocuklar 350 lira ya satıyormuş işıd ne yapacaklar peki bu çocukalrı..bzim medyada bu tarz konuların üstüne hiç gitmez..niranı hülyayı haber yaparlar anca

Konuyu çorba etmişsiniz, her iki tarafta birbirini anlamamakta ısrarcı.
Doğum yapmış kadıncağız zaten belli ölçüler içinde yetiştirilmiş, size fotoğrafın en uzak köşesinde yer alması tuhaf geliyor olabilir ama onun öğretilerine göre bunda bir yanlış yok, o onun doğrusu bu sizin doğrunuz.

Kimse kimsenin seçimlerini, doğrularını yargılayamaz ki.
Farkındaysanız hala herkes kişisel tercihleri yargılıyor, bizde insanları olduğu gibi kabul etme duygusu yok.
Neden çarşaf giyiyor? Giyer.
Neden mini etek giyiyor? Giyer.

Mevzu inançsa kimse kimsenin günahını ya da sevabını yüklenmeyecek, günahsa bana günah, sevapsa x'e sevap. Ben cehennemlik olmuşsam şayet benim yerime yanacak biri seçilmiyor, ki kim cennetlik kim cehennemlik bunun karar mercii bizlerde değiliz, biziz diyorsak neye inandığımızı yeniden gözden geçirmemiz gerekir.

Yalnız nerdeyse 2 yıldır bu bölümde açılan özellikle siyasi ve dini haber içerikli konularda gözle görülür bir durum var, o da demokrasinin olmayışı.
Saygı duyarım cümlesinin samimiyetsizliği.

Güçlü taraf herzaman diğer tarafı baskılamaya gitmiş, demokrasi var cümlesinin altı hiç doldurulmamış, sözde demokrasi, sözde kişi hak ve özgürlükleri olarak kalmış.
Saygı duyulmuyor zaten, bu bir gerçek, hiç birbirimizi kandırmaya gerek yok.
Bugün yine bikinili veya örtülü bir kadın konusu açılsa bikinili de örtülü de yerden yere vurulur, ben erkeklere söyleniyorum fakat kadınlar daha beter, hepimiz birbirimize sahip çıksak böyle olmazdık ama seviyoruz biz kutuplaşıp didişmeyi, yaftalayıp vurun abalıya demeyi.

Dilerim birgün demokrasi, insan hak ve özgürlüklerine saygı, kadın dayanışması bizim memlekete de uğrar.

paşadır över de döverde dimi,biri sakal bırakırsa moda olur biri bırakırsa yobaz...püff bitmiyor bu şekilcilik

ben pek erdem sayamadım açıkcası geri adım atmak daima ürkekliğe yakışır .kimsenin carsafına da hayalet yok ninja tarzı espiri yapılması sinirimi bozuyor.

kesinlikle

Bu da benim gercegim

Bilindik yenidoğan fotoğrafları anne kucağında bebektir. Burada ise anne 'tarla' kabul edilip mahsulü olan çocuğu doğurduktan sonra kenara itilmesine dikkat çekiliyor.
Açıkçası ben tweeti okuyunca bunu anladım ve gayet de haklı buldum Barış Atay'ı.
Kadına verilen değer bu o zihniyetin gözünde.
Çocuğu doğur ama sen onun annesi değil büyütenisin zihniyeti.
Bu yüzden fotoğraftaki anneyi bulunuz demiş.

söylemeye çalıştığım şey buydu. güzel açıklamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…