Barış Atay; biz senin anana bir şey demeyelim, sen de bizimkine dil uzatma!'

duru ama orda eleştiri var daha kendine güvenen evladı kucağında koçasıda onlara sarılmış bir poz olamazmıydı..

O şekilde kapananların olması toptan herkesin zorla kapandığını göstermez değil mi? benim teyzem de kocasının zoruyla açılıp saçlarını sarıya boyatmıştı mesela. Yoksa boşanacaktı. Bir de böyle olanlar var. Şimdi buna bakarak sonradan başını açan kadına bakıp kesin kocası zorladı mı demeliyim ben?

allah bilir..resim yayınlanan kişiler yazılanlar söylenenler hakkında hiç haberleri bile yoktur :))))))

Bu yazimdan küfür algilamakta bir meziyettir:)
Ben kadina degil oradaki tabloya ve görüntüye dedim bunu. Ataerkil görüntüye dedim.sanki obebegi yapan tek kisi baba gibi gosterilen o sahneye dedim

Ben kadina degil oradaki tabloya ve görüntüye dedim bunu. Ataerkil görüntüye dedim.sanki obebegi yapan tek kisi baba gibi gosterilen o sahneye dedim
evet bebek anne kucağında koçasıda eşine sarılmış poz verilse daha aile pozu olurdu ataerkil bir poz olmazdı eleştirildi vs..neye varılmak isteniyor.

tabiiki ben zorla açılan ve zorla kapanan çok insan tanıdım..o nedenle bu şeklde düşünmekte garip değil..

Kimse çarşafa karşı değil adı altında çarşafla hırsızlık vs vs bile denildi yahu
saf değiliz o kadar da kimin neye neden tepki verdiği gayet ortada
ayrıca insan etten ibaret midir ki de Çarşaflı diye kenara itilmis yok sayılmış oluyor
asıl çifte standart budur

Adam özür dilemiş en azından.
Bu ülkede devlet büyükleri , din adamları ne konuşmalar yaptı kadınlarla ilgili biri geri adım atmadı yahu, bu tahrik neden.

Evet ama ona demedim.onu bu duruma getiren dislanmisligina dedim o kadının yanindayim aslinda. Onu savunuyorum bu duruma getiren duzene dedim.evet anneligini bu hale getliren duzene dedim kadin al bebegini yanina..annesin sen yanda durma al o bebegi kucağına demek istedim. o resme bakinca.
ben bunun derdindeyim.

Barış atay hapis cezasından korktuğu için tükürdüğünü yaladı. Ama işe yaramadı maalesef mahkeme yolları göründü

Bakış açınız, olayı saptırmanız takdire şayan.

Ne idüğü belirsiz bir gazetenin bilinçli yönlendirmesi ile hakkında dava açılıyor. Yani Atay o tweeti için özür diledikten sonra.
Hapisten korksaydı, mevcut düzeni ve sistemi çatır çatır eleştirip, dimdik durmazdı aksaraylıların, hırsızlığın ve haksızlığın karşısında.

Anneyi savunuyoruz ayağına günlerdir kara çarşaf savunulup Barış Ataya hakaret ediliyor.
Burada "gerizekalı" diyen bile gördüm, umarım onlar hakkında da dava açılır.

Ayrıca bırakın açık giyinen ya da başörtülü olmayan kadınlara "bu sizin tercihiniz" safsatasını. Sözüm ona çok saygılısınız.

Dekolte giyen kadınlar işlerinden çıkarılıyor..Dekolte giyenlerin or..pu olarak görüldüğü, açık giyindiği ya da gece dışarı çıktığı için tecavüze uğrayan kadınların haksız, tecavüzcü şerefsiz oğlu şerefsizlerin haklı görüldüğü bu arsız ülkede Barış Atayın, en ufak bir hakaret içermeyen -bana göre- haklı eleştirisinin bu kadar yerden yere vurulmasıdır asıl çifte standart ve samimiyetsizlik.

Sonra da din iman deriz..Allah korkusu deriz..
Hadi ordan ya.

Ben küfür demedimki zaten,saygısızlık etmiş olmak için illede küfür etmeye gerek yok,anneliğine laf etmekte saygısızlıktır demek istedim :)

O ortamı,o sahneyi o görüntüyü o tabloyu oluşturan,öyle olmasını tercih eden kadın zaten diyorum bende.Dolayısıyla kadına söylemiş oluyorsunuz.Orada kadının kıyafeti ile,bulunduğu yeri eleştirmek arasında hiç bir fark yok.çünkü ikiside "onun" tercihi.

Kadın kapandığında ve buna göre yaşamak istediğinde hep istemdışı zorla erkek baskısı,ama aksine açılıp ona göre yaşamak istediğinde hep kendi hür iradesiyle olmuş oluyor nedense.Bu kalıptan bir kurtulsun herkes önce.

Kıyafetle bunu aynı kefeye hala k oyuyyorsan sana diyecek kelimem yok.ben neden bahsettigimi cok iyi biliyorum.mesajlarimi saptirma istersen

Sakin ol dostum. Bunların hiçbirini ben yapmadım, desteklediğimi de söylemedim. Yanlış insana köpürüyorsunuz. Öfkeniz gözünüzü kör etmesin, buna izin vermeyin. Öfkenize yenilip olayları değerlendirirken yanlı olmayın dikkat edin. Barış atay bal gibi de korktu bana göre size göre böyle olmayabilir. ÖÖyle bir yorum yapmışsınız ki 2014 yılı boyunca olan bütün olayları birbirine karıştırıp çorba yapmışsınız. Şimdi derin derin nefes alıp 10'a kadar sayın :)

Saptırmaya devam. Halbuki çorba yapmadım, bu ülkede kadına yapılan onca lincin altını çizdim..
Ve dedim ki bunlar dururken, hiç bir hakarette bulunmayan Barış ataya giydirmek hangi vicdana, hangi dine imana sığıyor diye sordum..

Dostum

evet 3 tane çarşaf giymiş erkek hırsızlık yaparken yakalandılar.yüzleri gözleri kapalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…