Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
semaaaaaaaa cok guzeeelsenağlama dun tam bir ay oldu
ve bende dun onu ruyamda gordum
camdan duvarlari olan buyuk bir odadayim icerisi kalabalik,yanimda biri var tanidigim biri ama birturlu hatirlayamiyorum, Baris'i bekliyorum, sonra biri yanimiza geliyor(onuda taniyorum eminim ama onuda hatirlayamiyorum!!) Baris geldi, Baris geldi diyor
hemen atiliyorum hani nerede diye iste disarda diyor gelen kisi
camdan disari bakilinca yesillik, kucuk agaclarla dolu bir park sanki baris birkac kisiyle bankta oturuyor. yanimdaki iki kisi yanina gidiyorlar, ben camdan baris'a bakarken birden onlarin baris'a gittiklerini goruyorum durun benide bekleyin bende gelicem diyorum arkalarindan bagiriyorum bana sen daha gelemezsin beklemelisin diyor.... ve uzaklasiyorlar hemen yine cama yoneliyorum baris ile yanina giden iki kisinin bulustugu ani goreyim diye tam cama yaklasiyorum disarisi bembeyaz oluyor kor edici bir isik oluyor sanki,korkuyorum;kacmak istiyorumsanki sonra birseyler daha oluyor ama hatirliyamiyorum cok silik.....

herneyse....ben bu ruyadan cok etkilendim, hem hayata veda ettigi geceydi,hem yanina giden iki kisi benim tanidigim(ailemden miydi acaba?!) ......... yoksa onlarda mi gidecekler gercekten onun yanina..............

hayırdır inşAllah diyelim hayır olsun canım.ne kadar güzel bir rüya görmüşsün Barışımız cennet bahçelerindedir senin rüyanda gördüğün gibi yeşillikler içinde geziyodur şimdisenağlamaailenden kimsenin onun yanına falan gideceğinide düşünme canım zaten gördüğün kişileri tam olarak hatırlayamıyosun bile.ben Barışı kaybetmeden önce görmüştüm iki kere rüyamda birisinde uyuyodu Barış bende suyla yüzünü yıkıyodum ama uyanmıyodu bir türlüsenağlama off of yine özledim onu hep özlüyorum

semacim yorumuna tesekkur ederim
ben barisin vefatindan cok etkilendim,ilk olarak onu sevdigim icin ikincisi ise hayata kendimi cok fazla kaptirmistim, hirslar istekler,vs.. hepsi o hayata gozlerini yumdugu an silindi icimde, meger ne ne kadar bencilmisim......artik hic olmeyecekmis gibi yasamiycam kesin ,sadece bunu biliyorum baris'in yoklugu kadar gercek..herseye bakis acimi degistirdim yeniden...

ayni düsünceleri paylasiyoruz canim, bu durum benimde birnevi gözlerimin acilmasina yol acti, onu hic unutmayacagim onu cok seviyordum ve hala sevecegim. resimlerin hepsi muhtesem bak bak doyamiyor insan, bu kadar temiz bir insan erken aramizdan ayrildigi icin cok üzgünüm halen agliyorum, ve bayagi bir uzun sürec olcak... Onu yasadiklarindan haz alacagim yaptiklarindan haz alacagim artik o bana bir nevi yasamayi tekrar ögretti, onun gibisi ne vardi ne olacak o birtanedir... Seni cok seviyoruz barisimmmm, sürmelim benim...

bu arada videoyuy ilk defa izledim bir insan bu kadar cana yakinmi olur offffffffoffffffff allahim sen hepimize böyle temiz kalbli ve iyi yürekli insanlari karsimiza cikartmayi nasip eyle:a015:

canim yasemin you tube da ne videolari var bir gorsen hepsini izleyip bitirdim tavsiye ederim youtube dan izle istersen
hepsini buraya koymak isterdim dogrusu
sevgiler caniim.....a.s.

canim yasemin you tube da ne videolari var bir gorsen hepsini izleyip bitirdim tavsiye ederim youtube dan izle istersen
hepsini buraya koymak isterdim dogrusu
sevgiler caniim.....a.s.

cok saol canim youtubeden sarkilarini videolarini izlemistim ama bu videoyaya rastlamamistim, simdi baktim sanirim hata var youtube yani yüklemiyor sayfayi bu yüzden sonra tekrar bakarim:1hug:a.s.

yasemincim bunu izle cok guzel ....o kadar dogal ve samimi konusuyor ki........senağlama konusarock programindan, baris ozel programi yapmislar....
[youtube]UTDmGi28GGQ&NR=1[/youtube]

yasemincim bunu izle cok guzel ....o kadar dogal ve samimi konusuyor ki........senağlama konusarock programindan, baris ozel programi yapmislar....
[youtube]UTDmGi28GGQ&NR=1[/youtube]

canim ben bunu izledim cok muhtesem uffffff uffffff, icim kan agliyor yAAAAAAA cok üzgünüm cokkkkk

peki bunu izledinmi buda cok guzelsenağlamasenağlama
[youtube]kbGJ82zKZn4&mode=related&search=#[/youtube]

evet canim hatta ben bunu canliykene izlemistim cok muhtesem konusuyor heryerde cok mütevazi, yani böyle degerlerin kiymetini cok gec anliyoruz hani derler ya is isten gectikten sonra öyle bir durum sözkonusu oluyor maalesef... Ama bence bu olaydan cok büyük dersler cikartmaliyiz kendimiz icin suanda elimizde bulunan büyük degerlere sahip cikmaliyiz diye düsünüyorum, ve kaybettigimi degerleride unutmamaliyiz diye düsünüyorum bu degerlerden birisi sevgili baris akarsu seni cok ama cok sevdim ve halen sevecegim sürmelimsenağlama

canımın içi burda ne kadarda güzel çıkmışsınsenağlama

eklediğin görüntüler için çook teşekkürler okyanus elifa.s.

semacim bencede cok guzel cikmis yok boyle bir guzellik,ama artik gercekten yoksenağlamakendimi hernekeder alistiramasamda..........
sende sagol var ol onun buguzelligiyle burayi susledigin icin
savassiz bir dunyada barisa akan bir su gibi: BARIS AKARSU..

yasemiiin ben daha once hic izlememistim yani o hayattaykensenağlamasenağlamasenağlama

ben baris akarsu bir programa ciktiginda, onu hic kacirmamaya gayret gösterirdim, ama dizisi izlemedim sirf arada sirada izliyordum, akademi türkiyedede izlemistim onu, yok öyle muhtesem gülen bir insansenağlama

konusarock programını ızledım.barıs ın programını sonra verdıler.harıkaydı.herzamankı gıbı dogal ve muhtesemdı.onun kadar yakısıklı varmı yaaa.hala kıyamıyorum ona.senağlamasenağlama

bu arada baris ile benim bazi ortak nokalarim vardi, rock müzigi hastasiydim hele cem karaca ve haluk levente hastaydim sonradan barisim girmisti,ve baris ile ayni düsüncelere sahibim, yani politik anlamda, birde bende sürme sürmeden hicbiryere cikmazdim ve halen cikmiyorum, onu unutmayacagim ve hep gönlümde yasatacagimsenağlama

onun sarkilarini dinleyince icimde huzur olusuyor, onun bizi izledigini düsünüyorum buradan söyeyim seni untmayacagiz baris, bu arada tekrar ölen diger kiz arkadasin ve barisin ailesine allahtan rahmet ve sabir diliyorum.. Nur icinde yatsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…