Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
erkek dedigin boyle sevmeli degil mi?
kiymet bilmeyen yaratiklarla dolu etraf
ama o her istedigine kavussa bile, hayallerini gerceklestirse bile sevgisini birakmiyor bircok insan gibi ikiside orada mutlu olsun kavussun................................................

evet canim ben buna cok inaniyorum biliyormusun canim o sevdiginin yanina gitmek istedi bana göre, yoksa o aslinda cok güclü ama o askini tercih etti ve bunun icin ölmeyi göze aldigini düsünüyorum uffff cok kötüyüm icimden resmen sirf aglamak geliyor onu asla unutmayacagizsenağlama

of ya hala bende unutamadım 1 hafta ağlamıştım öldüğünde şimdi dinleyemiyorum şarkıları çünkü ağlıyorum.ne kadar sevmişiz onu ama farkına varamamışız.

of ya hala bende unutamadım 1 hafta ağlamıştım öldüğünde şimdi dinleyemiyorum şarkıları çünkü ağlıyorum.ne kadar sevmişiz onu ama farkına varamamışız.

onu aslinda zaten cok seviyorduk ve bagrimiza basmistik ama simdi cok uzaklara gittigi icin onun degerini daha cok anladik sanirim, zaten biliyorduk ama simdi onun bize geride biraktiklarina sahip cikmaliyiz diye düsünüyorum, ben onun sarkilarini dinledikce kendimi mutlu hissediyorum iyikide iki albüm cikartmis diyorum cünkü ya hic cikartmasaydi??? ya hic akademi türkiyede birinci olmasaydi,,, cok sükür ki bunlaar gerceklesti ve bizim onunla tanisma firsatimiz oldu bu sayade bu yüzeden onun bu güzel düsüncelerini, sesini, sarkilarini, iyiliklerinin unutmamaliyiz ve unutturmamaliyiz diye düsünüyorum...ah baris ahhhhhhh, seni cok seviyoruz ve seni unutcagimizi asla sanma cünkü seni ömür boyu gönlümüzde beraber yasatacagiz, gencecik yasinda allahim seni yanina aldi ve sen sevdiginin zaynebinin yanina gitmeyi tercih ettin, askin cok yüceymis baris......bizde seni cok seviyoruzsenağlama

sevgili yasemin haklisin, onu butun Turkiye'nin tanimasi cok guzel birsey,hayalleri vardi gerceklesti evet,ama bazen sunu dusunmeden edemiyorum ilk o yarismaya hic girmesemiydi,yada bu diziye hic baslamasaydi dizi cekimleri icin orada olmasamiydi, o gun o arabayi sevgili zeynep kullanmasamiydi vs..... bircok sey iste ama kader bu sekilde olmasi gerekiyormus...
belki o sonunun boyle bitecegini bilsede muzik askiyla ayni yolu izlerdi galiba,ama ben onu seven biri olarak keske diyordum iste, su keskeler olmasa... ama sevgili Baris'a bunu anlatsanda anlamazdi sanirim................................................................................................................

canim hani derler ya hayat tesadüflerle dolu, yada basa gelen cekilir gibisinden bunlar bence kaderin oldugunu gösteriyor ben kadere cok inanirim, yani baris senin dedigin gibi mesela rahatsizlansaydi ve dogümgünü partisine gitmeseydi kendi kderini degistirimis olurdu ama iste nerden bileceksinki ölümün seni orda bekledigini...ölümün nerde ve ne zaman gelecegini bilemezsin canim, maalesef keskelerlede doluyor bu hayat, ama ne yapacaksin hayat bu hayatin acimasiz yönü, hayat buna deniyor galiba....ne yapacaksin onu unutmayACAGIM AMA hayatin kötü yönüde bu olsa gerek sevilen insanlar iyi insanlar hep erkenden bu hayattan göcüyorlarsenağlama

evet kader tabi, kadere bende inanirim kim inanmas ki, zaten bu sart...yuce dinimizin sartlarindan biri..
ailesiyle konusmustum telefonda, tekrar ararim demistim, yeniden bir cesaret bulup arayamiyorum neden bilemiyorum
aslinda kabrine gitmeyi cok istiyorum buda benim icin cok zor...

evet bende cok gitmek isterim ama tüürkiyeeeeee nerdeeee ben nerdeyim:çok üzgünüm: canim bence ara cesaretle alakasi yok hepimiz üzgünüz buda cok doagl ailesiyle konusup onlarinda durumlarini ögrensen iyi olur aslinda onlari teselli et ne bileyim iste yanlarinda oldugunu göster:1closedeyes:

su sarki sözlerine bakarmisinizsenağlama

isterdim

Ölümü düşünmek gözlerinde çığlıklarla
Kuşlara isyan etmek uçamamaktan
Yüreğimdeki sancıları yaşamayı sevmek
Öğrenmemek bildiklerini de silmek

İsterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak
İsterdim daha iyi olmak bir melek gibi
Kanat açıp dağlara uçmak
Birileri buna izin vermedi
Buralarda yaşamak izne tabi

Saçına dokunmak rüzgarların temasıyla
Yeniden coşabilmek karanfillerle
Uçurumları yenmek kaygan zeminlerde
İsyanlara dalmak deli cesaretiyle

Kanat açıp dağlara uçmak

Acıyı yok etmek kalbinden sevdiklerimin
Geceyi çekip almak günlerinden
Maviye akmak sisli güz denizinde
Günahları affetmek tanrının dileğiyle

Kanat açıp dağlara uçmak

:çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm::a015:

Barış'ın bazı şarkılarının sözleri şimdi daha anlamlı geliyor.Amasra şarkısının sözleride gerçekten çok etkiliyor,bu şarkısında olduğu gibi benisenağlama

Amasra

Toprak kokan şehir
Deniz kokan şehir
Sevda kokan şehir

Büyüsüyle bekler seni
Caddeler ıslak gözyaşlarıyla

Gitmem bu gece
Gidemem artık
Olmasanda gitmem
Bu gece olmasan da

Hava ile bütün
Su ile bütün
Güneşle bütün şehir

Bıraktığın zamanki gib
Loştur heryer
Hayalin gibi

Oysa artık düşlerim de
Yalnızlık da aşktır bu şehirde
Karanlıkta aşktır
Sensizlik de
senağlama

kızlar farkettımde hemen hemen butun sarkılarında gıtmek olum vr.sankı sarlılrını bılerek soylemıs gıbı.canım benım.

yasemincim imzana BARIS'in o cumlesini iyiki eklemissin canim....a.s.bendende once davranmissin , bu arada Baris'in resmi web sitesine uyemisin

sema sende uyemisin acaba merak ettim?aranizda uye olan baska arkadaslar varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…