erkek dedigin boyle sevmeli degil mi?
kiymet bilmeyen yaratiklarla dolu etraf
ama o her istedigine kavussa bile, hayallerini gerceklestirse bile sevgisini birakmiyor bircok insan gibi ikiside orada mutlu olsun kavussun................................................
of ya hala bende unutamadım 1 hafta ağlamıştım öldüğünde şimdi dinleyemiyorum şarkıları çünkü ağlıyorum.ne kadar sevmişiz onu ama farkına varamamışız.
sevgili yasemin haklisin, onu butun Turkiye'nin tanimasi cok guzel birsey,hayalleri vardi gerceklesti evet,ama bazen sunu dusunmeden edemiyorum ilk o yarismaya hic girmesemiydi,yada bu diziye hic baslamasaydi dizi cekimleri icin orada olmasamiydi, o gun o arabayi sevgili zeynep kullanmasamiydi vs..... bircok sey iste ama kader bu sekilde olmasi gerekiyormus...
belki o sonunun boyle bitecegini bilsede muzik askiyla ayni yolu izlerdi galiba,ama ben onu seven biri olarak keske diyordum iste, su keskeler olmasa... ama sevgili Baris'a bunu anlatsanda anlamazdi sanirim................................................................................................................
evet kader tabi, kadere bende inanirim kim inanmas ki, zaten bu sart...yuce dinimizin sartlarindan biri..
ailesiyle konusmustum telefonda, tekrar ararim demistim, yeniden bir cesaret bulup arayamiyorum neden bilemiyorum
aslinda kabrine gitmeyi cok istiyorum buda benim icin cok zor...
kızlar farkettımde hemen hemen butun sarkılarında gıtmek olum vr.sankı sarlılrını bılerek soylemıs gıbı.canım benım.
kızlar farkettımde hemen hemen butun sarkılarında gıtmek olum vr.sankı sarlılrını bılerek soylemıs gıbı.canım benım.
sema canim bunlar cok guzel yaaa.... Allah'im bu ne guzelliktir, bu ne temiz bakistir boylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?