daha once verdigim Baris'in resmi sitesi olmayan hayranlari tarafindan acilan site
Baris Akarsu'nun resim ve videolarinin bulundugu blok sitesini acmistir.Su an itibariyle 96 Baris videosu bulunmakta, ayrica forum bulunmaktadir,videolar uzerinde yorum yapabilirsiniz arkadaslar
blok site linkleri:
bu iki linkte ayni siteye yonlendirecek
bilginize........
savassiz bir dunyada barisa akan bir su gibi:BARIS AKARSU
onemli degil canim, hersey baris icin
sevgiler..
Uğur TÜRKMEN
Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor.
Akarsu’nun Akademi Türkiye ile başlayan serüveni ve yaşadıklarını konu alan filmde 'Yalancı Yarim' isimli dizideki rol arkadaşı Merve Sevi de rol alacak. Barış’ın hayat hikayesinin konu edildiği filmde genç sanatçının hastanedeki günleri de beyazperdeye yansıyacak.
Barış Akarsu sevenleri için hazırlanan bu proje, çok yakın bir zamanda hayata geçirilecek. Filmde Merve Sevi'nin dışında Akarsu'nun Amasra'daki arkadaşları ve ailesininde oynaması planlanıyor
Yurekler sevgiyi ilmek ilmek dokuyor
Kalpleri kalem olmus bir hale sokuyor
Ee, kalptede boydan boya o yer tutmus ki
Ne yazarsak yazalim, BARIS kokuyor
müthis bir haberrrrrr, onu böyle hep analim, onu hep böyle seylerle yasatalim, benim bildigim kadariylada babasi kitap cikartacamis hayatini anlatan. ah barisim keske yasaydinda kendin basrol oynasaydin, neden hep insanlar göcüp gittikten sonra degerleniyor??? ama biz iyiki onun degerini öncedende bildik, bu konuda cok mutluyum. Barisim seni asla unutmayacagim:a015:
Bir söz vardır bilirmisin;kör ölür badem gözlü olur derler,işte o yüzden.
mesure gercekten guzel haber tesekkurler bu topic e yazdigin icina.s.
yok bilmiyordum canim, acikcasi tamda anlamadim ne manasi???
müthis bir haberrrrrr, onu böyle hep analim, onu hep böyle seylerle yasatalim, benim bildigim kadariylada babasi kitap cikartacamis hayatini anlatan. ah barisim keske yasaydinda kendin basrol oynasaydin, neden hep insanlar göcüp gittikten sonra degerleniyor??? ama biz iyiki onun degerini öncedende bildik, bu konuda cok mutluyum. Barisim seni asla unutmayacagim:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?