Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170

paylasimin icin cok tesekkür ederim canima.s.

Yurekler sevgiyi ilmek ilmek dokuyor
Kalpleri kalem olmus bir hale sokuyor
Ee, kalptede boydan boya o yer tutmus ki
Ne yazarsak yazalim, BARIS kokuyor

Uğur TÜRKMEN

Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor.

Akarsu’nun Akademi Türkiye ile başlayan serüveni ve yaşadıklarını konu alan filmde 'Yalancı Yarim' isimli dizideki rol arkadaşı Merve Sevi de rol alacak. Barış’ın hayat hikayesinin konu edildiği filmde genç sanatçının hastanedeki günleri de beyazperdeye yansıyacak.

Barış Akarsu sevenleri için hazırlanan bu proje, çok yakın bir zamanda hayata geçirilecek. Filmde Merve Sevi'nin dışında Akarsu'nun Amasra'daki arkadaşları ve ailesininde oynaması planlanıyor

müthis bir haberrrrrr, onu böyle hep analim, onu hep böyle seylerle yasatalim, benim bildigim kadariylada babasi kitap cikartacamis hayatini anlatan. ah barisim keske yasaydinda kendin basrol oynasaydin, neden hep insanlar göcüp gittikten sonra degerleniyor??? ama biz iyiki onun degerini öncedende bildik, bu konuda cok mutluyum. Barisim seni asla unutmayacagim:a015:

Bir söz vardır bilirmisin;kör ölür badem gözlü olur derler,işte o yüzden.

yok bilmiyordum canim, acikcasi tamda anlamadim ne manasi???

Şimdi canımcım şöyle anlatıyım madem daha önce duymadın;yani bu ülkede genelde kıymetli olan değerli olan bir çok sanatçıyı aslında bu sadece bizim ülkemize mahsus bir durum değil bu Avrupa'da bile olabiliyor,onları kaybettikten sonra değerini anlamak gibi bir şey.

evet yasemin babasi kitap yazacakmis diye bende duydum ama sanirim onun icin cok kolay olmasa gerek bu kitabi yazmak
hayatimizda su keskeler olmasaydi!!!...
mesure de bu konuda dogrsu soylemis, ne diyeyim dogruya dogru...
daha oncede soyledigim gibi bizler bu dunyadan gocunce, bizleri taniyan ve hatirlayanlarda gocup gidince hic yasamamis gibi olacagiz........

evet ikinizde cok haklisiniz, hani derler ya devler gibi eserler yaratmak icin karincalar gibi calismak gerekir, bizim barisimiz bunu coktan basardi, ama aramizdan ayrilmasi ani oldu...ama herzaman dedigim gibi allahin sevilen kuluymus ki erkenden yanina aldi.

ben aranızda yeniyim rumuzum shakira_fann ama hayatta en sevdiğim şarkıcılardan biri sürmeli gözlü Barış. onun şarkılarında hayat bulanlarımız onu canından çok sevenlerimiz var .Barış'ı sevenler için kurulan siteye az rastlıyorum bunun için tüm kk ya ve fann kulubün kurucusuna teşekkür ederim a.s.

sevgili shakira_fan oncelikle kk'ya daha sonra BARIS AKARSU fanatikleri topic ine hosgeldin diyorum,aramiza hosgeldin canim

teşekkür ederim beni de aranıza koyduğunuz için kendimi çok mutlu hissettim iyi warsınızz a.s.

okyanusu'm çok sağol bana rep puanı wermişin canım benim ya çok sewiyorum tümünüzü a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…