- 1 Ocak 2017
- 680
- 248
-
- Konu Sahibi bilge_nmbs
Eşim bargello kullanıyor. Yıkanan çamaşırlardan bile geliyor parfüm kokusu. Belki sizin kullandığınız bayatlamış bir kokudur.Sıradan bir koku tamamen bargello hiç önermiyorum onun yerine mad parfüm j102 w103 var öyle kalıcı ve güzel kokular ki. Bargello Kalıcı bile değil
Hiç bilmiyorum ama 20 çeşidine yakın kullandım etkisi olmadı ama dediğiniz gibi nişanlım kullandı erkek parfümleri daha iyiEşim bargello kullanıyor. Yıkanan çamaşırlardan bile geliyor parfüm kokusu. Belki sizin kullandığınız bayatlamış bir kokudur.
Parodi anneYa kızlar Instagramda bir kadın var sürekli bu parfümü paylaşıyor takipçileride yorum yapıyor. Afrodizyaklıymış. Neler neler yazmışlar eşim peşimden ayrılmıyo falan filan. Kullanan var mı gerçekten o tarz bi etkisi var mı? Bide nasıl bi koku bana her koku yakışmaz genelde çiçeksi kokular kullanıyorum
Paylaşılan hesapta öyle yazıyorKaldıran derken ?
Allaskina kaldiran diye paylaşan hangi sayfa ? Ne sacmalik buPaylaşılan hesapta öyle yazıyor
Parodi anne instagram hesabinda sabitli hikayelerde bu parfüm kaldıran diye belirtilmiş. Kocalarda hareketlilik oluyormuş. Ben saf da kaldırılmış bir koku mu acaba diye bakıyorum konuya. Ereksiyonmuş dedikleri.Kaldıran derken ?
Ama cidden suan üretimi olmayan bir kokuParodi anne instagram hesabinda sabitli hikayelerde bu parfüm kaldıran diye belirtilmiş. Kocalarda hareketlilik oluyormuş. Ben saf da kaldırılmış bir koku mu acaba diye bakıyorum konuya. Ereksiyonmuş dedikleri.